Βασίλης Κικίλιας: Μεγάλες χαρές! Έλαμπε από ευτυχία μέσα στο γραφείο του!

Ο υπουργός πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Βασίλης Κικίλιας: Μεγάλες χαρές! Έλαμπε από ευτυχία μέσα στο γραφείο του!

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει μεγάλες χαρές και ο υπουργός έλαμπε από ευτυχία μέσα στο γραφείο του, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά!

Αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη περίοδος στη ζωή του και φαίνεται.

Ο Βασίλης Κικίλιας μετά τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού είδε τα πάντα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για τη ζωή του.

Εκτός από την εκλογή του στις βουλευτικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ο Βασίλης Κικίλιας έχει αναλάβει και το υπουργείο Υγείας! Μάλιστα λέγεται πως η Τζένη Μπαλατσινού περιμένει και το πρώτο τους παιδί!

Το σίγουρο είναι βέβαια πως ο υπουργός έχει μεγάλες χαρές και αυτό φάνηκε στη φωτογραφία που ανέβασε από το γραφείο του στο υπουργείο, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά!

Ο Βασίλης Κικίλιας ήταν χαμογελαστός και στο πλευρό του βρισκόταν ο Θοδωρής Ζαγωράκης, ο οποίος έχει εκλεγεί ως ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία!

Δείτε τη φωτογραφία

Βασίλης Κικίλιας: Μεγάλες χαρές! Έλαμπε από ευτυχία μέσα στο γραφείο του!

Βασίλης Κικίλιας: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία ο σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού! Είναι απίστευτο!

Αποκάλυψη τώρα! Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία ο σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού, Βασίλης Κικίλιας! Είναι πραγματικά απίστευτο!

Είναι Έλληνας ιατρός, πολιτικός και πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Ο Βασίλης Κικίλιας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, στις 15 Μαΐου - δηλαδή είναι ακριβώς 45 ετών - και φοίτησε στο Λεόντειο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2002. Συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Διοίκησης & Οργάνωσης Μονάδων Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, από όπου έλαβε Μάστερ το 2008. Το 2011 αναγορεύτηκε σε διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βασίλης Κικίλιας: Δεν γίνεται να έχει αυτή την ηλικία ο σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού! Είναι απίστευτο!

Βασίλης Κικίλιας: Δείτε το πρόσωπο της αθλήτριας που διατηρούσε σχέση! Λίγοι το γνώριζαν...

Από το 1990 έως και το 2004 ασχολήθηκε με το μπάσκετ επαγγελματικά. Έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνιζόταν κυρίως ως σμολ φόργουορντ. Αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, τον Ιωνικό, την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Πατρών, καθώς και στις Εθνικές ομάδες μπάσκετ. Με την Εθνική παίδων αναδείχτηκε το 1991 δευτεραθλητής Ευρώπη. Στην Εθνική ανδρών πραγματοποίησε 18 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 228 πόντους. Με τον Πανιώνιο ο Κικίλιας αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ελλάδας το 1991, ενώ κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του στην ΑΕΚ κατέκτησε με αυτήν ένα Πρωτάθλημα το 2002, δύο Κύπελλα το 2000 και το 2001, καθώς και το Κύπελλο Σαπόρτα του 2000.

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη (Πολυξένη) Μπαλατσινού (Θεσσαλονίκη, 2 Νοεμβρίου 1970, δηλαδή 49 ετών) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 1990.

Το 1991 πήρε τον τίτλο "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός" σε διαγωνισμού του εξωτερικού.

Γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991" σε διαγωνισμού του εξωτερικού. Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στα «Νέα του ΑΝΤ1» με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ. Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τις σειρές «Η Λάμψη» (1992) και «Οι Μεν Και Οι Δεν» (1993).

Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star News» στο STAR και το 1995 συμμετείχε στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιάστρια.

Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο «Χείλια Χρώματα». Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1, «Next Top Model» (2009-2011) και τη σεζόν 2011-2012 παρουσίαζε το show «Dancing On Ice» στο ίδιο κανάλι.

Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή «Πρωινό mou» στο MEGA, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Joy» (2014-2015). Τη σεζόν 2015-16 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny Jenny» στο MEGA, η οποία συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν, στον ΑΝΤ1. To 2019 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή: '' Εκπαιδεύοντας τη Τζένη'' στον ΑΝΤ1.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Το "κυνηγητό", το πρώτο πριβέ ραντεβού και ο άγριος καυγάς με τον Πέτρου Κωστόπουλου!

Η αποκάλυψη των κοινών διακοπών της παρουσιάστριας με τον πρώην Υπουργό έγινε μέσα από τις κοινές φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο και εξέπληξε τους πάντες.

Η πρώτη γνωριμία των δυο τους έγινε πριν 10 χρόνια, στα γυρίσματα της εκπομπής "Jenny Jenny" όπου ο Βασίλης Κικίλιας είχε βρεθεί ως προσκεκλημένος της παρουσιάστριας. Τα γυρίσματα είχαν πάει ανέλπιστα καλά και όσοι τους είχαν δει μαζί τότε έκαναν λόγο για ανέλπιστη χημεία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Ciao ο πρώην Υπουργός άρχισε να στέλνει ανθοδέσμες στο καμαρίνι της παρουσιάστριας, αρχικά για ευχαριστώ και μετά για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εκείνη, καθώς οι ανθοδέσμες συνοδεύονταν από σημειώματα με πολύ σαφές περιεχόμενο.

Το πρώτο πριβέ ραντεβού, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, ήλθε λίγο καιρό αργότερα και ήταν καθαρά διερευνητικό και από τις δυο πλευρές. Και παρ'ότι ο Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε ποτέ το προσωπικό του ενδιαφέρον η Τζένη Μπαλατσινού δεν έκανε αμέσως την επόμενη κίνηση. Τα ραντεβού πολλαπλασιάστηκαν όμως με τον καιρό και η παρουσιάστρια έδειξε επιτέλους το ενδιαφέρον της.

Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου

Ακριβώς όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Ανδρέα Παππά, η δημοσιοποίηση του ειδυλλίου μέσα από κοινές φωτογραφίες, δεν ήταν κάτι που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος επίσης είναι πολύ διακριτικός σε ότι κάνει στην προσωπική του ζωή μετά το χωρισμό τους και επιθυμεί το ίδιο και από εκείνη.

Όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, οι δυο τους είχαν έντονο διαπληκτισμό μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου κάτι το οποίο είχε να συμβεί χρόνια.

Παρόλα αυτά ο πρώην σύζυγός της κατανοεί ότι εδώ πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό ή τουλάχιστον κάτι με σοβαρές προοπτικές και η αντιμετώπισή του ήταν διαφορετική.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς σε αυτό το στάδιο είναι η εξέλιξη που θα έχει η σχέση αυτή κάτι που θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.