Ελένη Μενεγάκη: Το ντεκολτέ της "πυρπόλησε" και τάραξε το διαδίκτυο! Η φωτογραφία-κόλαση!

Η παρουσιάστρια πιο σ3ξι από ποτέ!

Ελένη Μενεγάκη: Το ντεκολτέ της

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία-κόλαση, η οποία "πυρπόλησε" και τάραξε το διαδίκτυο!

Το μαγιό της παρουσιάστριας και η πόζα της έφεραν "βροχή" από likes!

Νέο "χτύπημα" από την Ελένη Μενεγάκη στο instagram με την παρουσιάστρια να επιστρέφει στην Αθήνα!

Όχι, οι διακοπές της Ελένης δεν τελείωσαν, ωστόσο η παρουσιάστρια του AlphaTV επέστρεψε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για να γυρίσει το τρέιλερ της εκπομπής της!

Πάντως, η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκης συνδυάστηκε με την παρακάτω εντυπωσιακή φωτογραφία, όπου το ντεκολτέ της "πυρπόλησε" το διαδίκτυο!

Ελένη Μενεγάκη: Το... έκαψε στην παραλία βάζοντας φωτιά!

«Επιστροφή στην Αθήνα , επιστροφή στο Instagram! #eleni», έγραψε στη λεζάντα η Ελένη.

Δείτε την ανάρτηση

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε "χυθεί" στην παραλία και δεν του έδινε σημασία! Δείτε φωτογραφίες!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου! Εκείνη είχε "χυθεί" στην παραλία και δεν του έδινε καμία σημασία!

Οι αποδράσεις της παρουσιάστριας του ALPHAtv στα γύρω από την Άνδρο νησιά συνεχίζεται με καθημερινές εκδρομές με το μικρό της σκάφος, όσο ο καλός καιρός στο Αιγαίο το επιτρέπει. Μπορεί η ίδια ως χαρακτήρας να επιζητεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά τα ταξίδια είναι μέσα στο DNA της, όπως είναι πια και τα Κουφονήσια που έχουν γίνει ο δεύτερος πιο αγαπημένος προορισμός των Κυκλάδων.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της έχει μάλιστα δημιουργήσει φιλίες με ανθρώπους του νησιού, των οποίων τα παιδιά κάνουν πια παρέα με τις κόρες της. Στα νέα της σχέδια περιλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου και ένα ακόμη ταξίδι, χωρίς να γνωρίζει κανείς τον προορισμό, αλλά αν κρίνουμε από τις σταθερές της προτιμήσεις, δεν αποκλείεται να γίνει και μια... εξόρμηση λίγων ημερών στην αγαπημένη της Κρήτη.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε

Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για την ληστεία στη βίλα της!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε

Τις τελευταίες ημέρες πάντως η Ελένη επέστρεψε ξανά στη βάση της στην Άνδρο. Η τελευταία εβδομάδα έχει για εκείνη ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς φέτος έκλεισε μία δεκαετία από τον Ιούλιο του 2009 που πρωτογνώρισε τον Μάκη της. Τον άνθρωπο που έβαλε σε μια νέα ρότα τη ζωή και την ευτυχία της. Που άλλαξε τις αντιλήψεις της σε πολλά και μαζί του δημιούργησε ένα νέο κεφάλαιο στην οικογένειά της.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε

Βέβαια, ως μια ανήσυχη μάνα τεσσάρων παιδιών, η Ελένη έχει αυτές τις ημέρες στο νου της και τον προγραμματισμό κάποιων δραστηριοτήτων των παιδιών της που αφορούν τη νέα σχολική τους χρονιά. Θέλει όταν πια γυρίσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα, να έχει ήδη τακτοποιήσει αυτές τις υποχρεώσεις της.

Το γλέντι για τη Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε

Η γιορτή που στήθηκε στην Άνδρο για την ονομαστική γιορτή της μικρής της κόρης κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Η Ελένη δέχθηκε τηλεφωνικά πληθώρα ευχών από συνεργάτες και φίλους που εύχονταν στη μικρή Μαρίνα να ευτυχήσει και να είναι πάντα υγιής. Αλλά εκείνο που τη συγκίνησε ήταν τα δώρα από τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια της Μαρίνας, που τυγχάνει να είναι και οι νονοί της. Η συνοχή και η αγάπη των μελών της οικογένειάς της είναι και η δική της μεγάλη επιθυμία.

Η γιορτή για την επέτειό τους

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε

Ο Ιούλιος του 2009 ήταν ο πιο καθοριστικός μήνας στη ζωή της. Η γνωριμία της με τον Μάκη στην παραλία στα Άχλα της Άνδρου ήταν καταλυτική, για να μην πούμε σαρωτική. Η Ελένη αγαπά να θυμάται και να γιορτάζει τους σταθμούς της ζωής της. Το ζευγάρι έκανε μια μικρή εορτή επετείου μόνο για εκείνους. Για να επαναπροσδιορίσουν τους όρκους της αγάπης τους, που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Και να κάνουν τα νέα σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!