Εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια γνωστών ηθοποιών στο Περιστέρι!

Άγριες σκηνές!

Εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια γνωστών ηθοποιών στο Περιστέρι!

Άγρια δολοφονία στο Περιστέρι όπου ένοπλος πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άνδρα που βρισκόταν στην καφετέρια του γνωστών ηθοποιών!

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (24/7)!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το θύμα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε με σφυγμό στο νοσοκομείο, ωστόσο έχασε τη ζωή του!

Το περιστατικό συνέβη στις 8 μ.μ., σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, στο Περιστέρι. Λίγο νωρίτερα μάλιστα είχε γίνει άγριο έγκλημα στην περιοχή!

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο Ζαχαριά: Μαρτυρία που συγκλονίζει! «Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε, για να μην μας σκοτώσει!»

«Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε, για να μην μας σκοτώσει», ανέφερε ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος που ήταν μάρτυρας στο τροχαίο του Ζαχαριά!

Η τραγωδία με τον Αλέξανδρο Ζαχαριά να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο, το απόγευμα της Τρίτης, συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Συγκινητική, ωστόσο, είναι η μαρτυρία του οδηγού του αυτοκινήτου που προπορευόταν αυτού που οδηγούσε ο 23χρονος, ο οποίος δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση-τροπή στο μοιραίο τροχαίο.

Ο κ. Γιάννης, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που προπορευόταν του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, μίλησε στην κάμερα του Open, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο 23χρονος Αλέξανδρος «σκοτώθηκε για να μην μας σκοτώσει»!

Τροχαίο Ζαχαριά: Μαρτυρία σοκ! «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»!

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μην με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του, προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς. Δηλαδή, μέσα μου είναι στενοχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι, έτσι όπως ήτανε, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε, θα ήμασταν κι εμείς νεκροί» αποκάλυψε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

«Είμαι ευγνώμων. Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός σχωρέστον... Αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει κι εμένα. Έχω στενοχωρηθεί, λες και είναι δικό μου παιδί» συμπλήρωσε ο κ. Γιάννης.

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στην οικογένειά του, σημείωσε: «Ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήτανε παλικάρι. Ότι ήτανε παλικάρι».

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και ο οδηγός ενός τρίτου οχήματος, από το σημείο της τραγωδίας, τονίζοντας: «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω, για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά-σιγά, πολύ πιο μπροστά, για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο...».