Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το τάμα και η επίσκεψη στο μοναστήρι! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το τάμα και η επίσκεψη στο μοναστήρι! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο! Το τάμα της παρουσιάστρια και η επίσκεψη στο μοναστήρι...

Οι αποδράσεις της παρουσιάστριας του ALPHAtv στα γύρω από την Άνδρο νησιά συνεχίζεται με καθημερινές εκδρομές με το μικρό της σκάφος, όσο ο καλός καιρός στο Αιγαίο το επιτρέπει. Μπορεί η ίδια ως χαρακτήρας να επιζητεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά τα ταξίδια είναι μέσα στο DNA της, όπως είναι πια και τα Κουφονήσια που έχουν γίνει ο δεύτερος πιο αγαπημένος προορισμός των Κυκλάδων.

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της έχει μάλιστα δημιουργήσει φιλίες με ανθρώπους του νησιού, των οποίων τα παιδιά κάνουν πια παρέα με τις κόρες της. Στα νέα της σχέδια περιλαμβάνεται στις αρχές Αυγούστου και ένα ακόμη ταξίδι, χωρίς να γνωρίζει κανείς τον προορισμό, αλλά αν κρίνουμε από τις σταθερές της προτιμήσεις, δεν αποκλείεται να γίνει και μια... εξόρμηση λίγων ημερών στην αγαπημένη της Κρήτη.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Είχε "χυθεί" στην παραλία και δεν του έδινε σημασία! Δείτε φωτογραφίες!

Τις τελευταίες ημέρες πάντως η Ελένη επέστρεψε ξανά στη βάση της στην Άνδρο. Η τελευταία εβδομάδα έχει για εκείνη ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, καθώς φέτος έκλεισε μία δεκαετία από τον Ιούλιο του 2009 που πρωτογνώρισε τον Μάκη της. Τον άνθρωπο που έβαλε σε μια νέα ρότα τη ζωή και την ευτυχία της. Που άλλαξε τις αντιλήψεις της σε πολλά και μαζί του δημιούργησε ένα νέο κεφάλαιο στην οικογένειά της.

Βέβαια, ως μια ανήσυχη μάνα τεσσάρων παιδιών, η Ελένη έχει αυτές τις ημέρες στο νου της και τον προγραμματισμό κάποιων δραστηριοτήτων των παιδιών της που αφορούν τη νέα σχολική τους χρονιά. Θέλει όταν πια γυρίσει μετά τον Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα, να έχει ήδη τακτοποιήσει αυτές τις υποχρεώσεις της.

Το τάμα της Ελένης και η επίσκεψη στο μοναστήρι

Στις σταθερές συνήθειες της παρουσιάστριας είναι και η καθιερωμένη επίσκεψη στο μεγάλο πανηγύρι της Ιεράς Μονής Παναχράντου Άγιος Παντελεήμων, εκεί που βάφτισε την κόρη της Μαρίνα, αλλά και εκεί που έκανε πριν τη γέννησή της ένα τάμα. Ο πνευματικός της ιερέας Ευδόκιμος είναι εκείνος που τη στήριξε συναισθηματικά πριν μερικά χρόνια, όταν η Ελένη εξέφρασε την επιθυμία να γίνει για μία ακόμη φορά μητέρα και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά και να γεννηθεί υγιής η κόρη της. Το μοναστήρι γιορτάζει όπως κάθε χρόνο στις 27 Ιουλίου και η επίσκεψη της Ελένης είναι για εκείνη ένα επιβεβλημένο προσωπικό της καθήκον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

Ελένη Μενεγάκη: Το δράμα της παρουσιάστριας! Ο γιος της επέλεξε τον Λάτσιο!

Ένα δράμα ζει η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη! Ο γιος της, Άγγελος, επέλεξε τον Λάτσιο! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια του ALPHA πέρασε μια δύσκολη περίοδο με τον 15χρονο γιο της!

Ο μικρός είχε κάποιες κόντρες μαζί της και είχε αποφασίσει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του, Γιάννη. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι τώρα άλλαξε!

Εδώ και λίγο καιρό ο Άγγελός είχε επιλέξει να μένει όλο και περισσότερο με τον πατέρα του κι αυτό συνέβη για διάφορους λόγους. Πρώτα απ'όλα, με δεδομένο ότι τα τρία παιδιά της Ελένης είναι κορίτσια, ο Άγγελος αισθάνθηκε την ανάγκη να βρίσκεται περισσότερο με τον πατέρα του καθώς τον χρειάζεται και αυτή την περίοδο της εφηβείας που περνάει.

Όμως, όπως μετέφεραν στο Vanda's blog και το Youweekly.gr πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που έχουν να κάνυν με τη σχέση ανάμεσα στην Ελένη και τον Άγγελο.

Φυσικά οι δυο τους αγαπιούνται πάρα πολύ, είναι γνωστό σε όσους ξέρουν την παρουσιάστρια πόσο λατρεύει τα παιδιά της κι εκείνα αυτήν. Όμως, ο μικρός ένοιωσε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πίεση από τη δημοσιότητα που αναπόφευκτα υπάρχει γύρω από τη ζωή της μητέρας του, μια πίεση που έγινε φανερή πριν από λίγο καιρό κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ανάμεσά τους.

Το επεισόδιο

Η Ελένη Μενεγάκη πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό να καβγαδίζει με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν μπουν σε γνωστό μαγαζί υποδημάτων και σας παραθέσαμε στο Youweekly.gr αποκλειστικά της φωτογραφίες.

Ο έφηβος, πλέον, Άγγελος αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή τους φωτογράφους που τους εντόπισαν και αμέσως έχασε τη διάθεσή του για βόλτα με ψώνια με την μητέρα του. Παρά την εξοικείωσή του με τα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρός, τώρα που βρίσκεται σε ευαίσθητη συναισθηματική ηλικία θέλει να νιώθει πιο ελεύθερος.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός αποφάσισε να αποχωρήσει από το κατάστημα, αφού προηγουμένως συμφιλιώθηκε με την μητέρα του, Ελένη. Μπορεί για τον Άγγελο Λάτσιο να είναι απλώς η μαμά του, όμως η γνωστή παρουσιάστρια γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στόχος των φωτογράφων που την ακολουθούν παντού. Κι αυτό τον ενοχλεί πολύ. Ήταν λοιπόν κι αυτός ένας λόγος που αποφάσισε να περνάει περισσότερες ώρες με τον πατέρα του και μακριά από τα Μελίσσια.

Τις τελευταίες, όμως, ημέρες φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν και πάλι. Ο Άγγελος είναι όλο και περισσότερο στα Μελίσσια και περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι υπήρξε μια συζήτηση ανάμεσα στους δυο τους, μια μεγάλη και πολύ σοβαρή συζήτηση, στην οποία τόσο ο Άγγελος όσο και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη είπαν όλα όσα ήθελαν να πουν ο ένας στον άλλον.

Η παρουσιάστρια καταλαβαίνει απόλυτα πως αισθάνεται ο γιος της γι αυτό κι έχει κάνει προσπάθειες τον τελευταίο καιρό να μην δίνει τόση σημασία στο γεγονός ότι οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού.

Επίσης, προσπαθεί πλέον να δίνει η ίδια στη δημοσιότητα τις στιγμές και τα ενσταντανέ που θέλει ώστε να τροφοδοτεί επιλεκτικά το ενδιαφέρον του κοινού για τα προσωπικά της. Η κατάσταση έχει όντως αλλάξει και ο Άγγελος το βλέπει, κάτι που αναγνώρισε στη μητέρα του.

Η Ελένη Μενεγάκη έτσι κι αλλιώς ήταν πάντα πολύ προσεκτική με τα παιδιά της και έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλες μάχες με τον Τύπο προκειμένου να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες τους. Αυτή η κατάσταση έγινε σεβαστή από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ και σταδιακά από όλους, καθώς αντιλαμβάνονται τη λατρεία που έχει για τα παιδιά της και τη μεγάλη της ευαισθησία προς αυτά. Εξάλλου, η ίδια η Ελένη είναι πάντα φιλική προς τους εκπροσώπους του Τύπου και αντιλαμβάνεται ότι κάνουν απλώς τη δουλειά τους ενώ το μόνο που ζήτησε ποτέ είναι να μην μπλέκουν τα παιδιά της σε αυτό το παιχνίδι! Κάτι που με το σπαθί της κέρδισε απόλυτα!

Ο γιος της πλέον είναι και πάλι πολύ κοντά της και η ίδια αισθάνεται τόσο ευτυχισμένη όσο και δικαιωμένη!

Ελένη Μενεγάκη: Στην εκκλησία με το μωρό και τον Μάκη Παντζόπουλο!

H Ελένη Μενεγάκη στην εκκλησία με το μωρό και τον Μάκη Παντζόπουλο! Το μυστήριο που έγινε και ανακοινώθηκε μόλις τώρα!

Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha Tv δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες που βρίσκεται στην Άνδρο!

Παρευρέθηκε λοιπόν στην βάφτιση του μικρού Παναγιώτη, συνοδευόμενη φυσικά από τον Μάκη Πάντζοπουλο!

Η όμορφη Ελένη στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται να κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της τον νεοφώτιστο Παναγιώτη και να ξεκαθαρίζει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν είναι εκείνη η νονά!

Ενώ στην επόμενη φωτογραφία την βλέπουμε στο πλευρό του αγαπημένου της Μάκη, δίπλα σε δυο ιερείς, στην Μονή Παναχραντου και να τονίζει το πόσο όμορφη ήταν η ημέρα της!

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Μενεγάκη με μικρό Παναγιώτη

Μενεγάκη με Παντζόπουλο