Βάζει τα ράσα ο Άρης Σερβετάλης!

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι στράφηκε προς τον Θεό!

Βάζει τα ράσα ο Άρης Σερβετάλης!

Βάζει τα ράσα ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης!

Ο Έλληνας ηθοποιός έκανε την έκπληξη, αλλά είχε αποκαλύψει πως είχε στραφεί προς τον Θεό μετά από μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Ο ίδιος θα ενσαρκώσει τον Άγιο Νεκτάριο στην ταινία όπου γίνεται ο βίος Του. Συμπρωταγωνιστές του θα είναι πολλά χολιγουντιανά ονόματα. Στις 9 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 100 χρόνια από τον θάνατο του θαυματουργού ποιμένα της Ορθοδοξίας. Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Άρη Σερβετάλη! «Έφτασα στον πάτο και στράφηκα στον Θεό για να σωθώ!»

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Man of God» με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, που θα ενσαρκώσει την ασκητική μορφή του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως.

Στην ταινία λέγεται ότι θα συμμετάσχουν ονόματα όπως η Τζένιφερ Άνιστον, ο Μίκι Ρουρκ και ο Τζόναθαν Τζάκσον.

Σκηνοθετεί η Αμερικανίδα Ελένα Πόποβιτς, η οποία το 2012 ταξιδεύοντας από την Σερβία για το Λος Άτζελες σε ένα ταξίδι ρουτίνας, διάβασε τον βίο του Αγίου Νεκταρίου και εμπνεύστηκε το σενάριο πάνω στο οποίο βασίζονται τα γυρίσματα της ταινίας.

Η ταινία που βρίσκεται αυτήν την ώρα στο στάδιο της προετοιμασίας των γυρισμάτων θα γυριστεί στην αγγλική γλώσσα και αναμένεται το Φθινόπωρο να ξεκινήσουν κανονικά τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα πάρει μέρος και η Μαρθίλια Σβάρνα νεαρή Ελληνίδα ηθοποίος με σπουδές κινηματογράφου στην Αμερική, όπου πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε παραγωγή θεατρικού έργου στο Χόλυγουντ και τώρα θα ενσαρκώσει το ρόλο της Μοναχής Ευφημίας η οποία έκλεισε τα μάτια του Αγίου Νεκταρίου , όταν κοιμήθηκε, αφήνοντας τα ρούχα του Αγίου πάνω σε έναν παραλύτο με αποτέλεσμα να γίνει και το πρώτο θαύμα από την κοίμηση του Αγίου αφού ο παράλυτος περπάτησε.

Οι Έλληνες ηθοποιοί που θα πάρουν μέρος επιλέχθηκαν λόγω της άρτιας χρήσης της αγγλικής γλώσσας, της φυσιογνωμίας και της υποκριτικής ικανότητας.

Πηγή: Espresso

Άνθιμος Ανανιάδης: Αδιανόητο! Έγινε μοναχός!

Αδιανόητο! Ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε μοναχός!

Δεν πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα! Ο γνωστός ηθοποιός ντύθηκε κανονικά μοναχός!

Έγινε μοναχός για τις ανάγκες του νέου ρόλου που έχει αναλάβει με τίτλο «The Greek Job».

Ο ίδιο έπρεπε να αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση και να πάει στα βουνά του Αγίου Όρους για να βιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα του μοναχού Ιωάννη, ο οποίος έζησε για 10 χρόνια εκεί κρυμμένος από τους αντιπάλους του που τον ήθελαν νεκρό!

Υπενθυμίζουμε πως στην ταινία ο Άνθιμος Ανανιάδης θα υποδύεται τον Γιάννη Γρηγοριάδη (Johnny Grik).

Αυτή η μεταμόρφωση όμως δημιούργησε την εντύπωση σε όσους τον είδαν από κοντά, ότι στην πραγματικότητα αποφάσισε να μονάσει και να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή του!

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2020.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Άνθιμος Ανανιάδης: Αδιανόητο! Έγινε μοναχός!

Σε περίπτωση που δεν τον καταλάβατε, είναι τέρμα αριστερά στην φωτογραφία!