Έπαθε υστερία πρώην σύντροφος πασίγνωστου τραγουδιστή! Τα έκανε όλα λίμπα στην έπαυλη του γιατί...

Τα έκανε γυαλιά καρφιά! Δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει κανείς!

Έπαθε υστερία πρώην σύντροφος πασίγνωστου τραγουδιστή! Τα έκανε όλα λίμπα στην έπαυλη του γιατί...

Υστερία έπαθε ο πρώην σύντροφος πασίγνωστου τραγουδιστή, μετά το θάνατο του. Τα έκανε όλα λίμπα στην έπαυλη του γιατί δεν του άφησε τίποτα στην διαθήκη του. Μάλιστα, συνελήφθη για τις φθορές στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph, τον κομμωτή Φάντι Φαουάζ βρήκαν οι αστυνομικοί να στέκεται όρθιος στην σκεπή του κτιρίου, αξίας 5 εκατ. βρετανικών λιρών, ενώ φώναζε πως δεν θέλει να φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με τον τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ πριν τον θάνατο του.

Οταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο, ο Φάουαζ είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο κτίριο, σπάζοντας τζάμια και σωληνώσεις. «Εξαιτίας της ζημιά εντός της έπαυλης κλήθηκε η Πυροσβεστική του Λονδίνου» ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας που επιβεβαίωσε πως είχε παρατηρηθεί διαρροή νερού. «Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της εγκληματικής φθοράς. Τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου».

Έπαθε υστερία πρώην σύντροφος πασίγνωστου τραγουδιστή! Τα έκανε όλα λίμπα στην έπαυλη του γιατί...

Ο Τζορτζ Μάικλ άφησε την τελευταία του πνοή τα Χριστούγεννα του 2016. Στη διαθήκη του, μεταξύ άλλων, άφηνε την έπαυλη στην αδερφή του, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον τελευταίο του σύντροφο.

Εκτοτε, ο Φάουαζ και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας, αρνείται να φύγει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον τραγουδιστή. «Αρνείται να φύγει παρά τις επιστολές και τις αιτήσεις εδώ και 18 μήνες».

Η ώρα της αλήθειας! Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του Τζορτζ Μάικλ!

O ξαφνικός χαμός του Τζορτζ Μάικλ τους βύθισε όλου στη θλίψη. Αν και έχουν περάσει μόλις δυο μέρες τα δημοσιεύματα για το ποιος κληρονομεί την περιουσία του έχουν πάρει φωτιά. Αν και όπως ακούγεται ο ίδιος υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρος δίνοντας αρκετά χρήματα σε φιλανθρωπίες, μετά από τρεις περίπου δεκαετίες στη μουσική σκηνή κατάφερε να αποκτήσει αμύθητη περιουσία, η οποία ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως αναφέρει ο ξένος τύπος ότι στη διαθήκη του αφήνει χρήματα στους αγαπημένους του φίλους Μάρτιν Κεμπ και τη σύζυγό του, τα παιδιά τους που τα έχει βαφτίσει και στις αδελφές του. Ενώ στον τελευταίο του σύντροφο Φάντι Φαουάζ, που ήταν και εκείνος που τον αντίκρυσε νεκρό, θα πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο της πίτας. Αξίζει να αναφερθεί πως η περιουσία του αστέρα της ποπ δεν ήταν μόνο στην τράπεζα, αλλά είχε στην κατοχή του πολλά ακίνητα μια έπαυλη στο Όξφορντασαϊρ, αξίας 6,14 εκατ. δολ., μια αξίας 9,8 εκατ. δολ. στο Χάιγκεϊτ στο Βόρειο Λονδίνο, ένα στούντιο στο Λος Άντζελες αξίας 3 εκατ. δολ. και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Σίδνεϊ 4,3 εκατ. δολ. Όπως επίσης είχε και ανεκτίμητα έργα τέχνης.