Μάνος Παπαγιάννης: Προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του όταν είδε το πτώμα του νεαρού στην καφετέρια!

Εικόνες που σοκάρουν!

Μάνος Παπαγιάννης: Προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του όταν είδε το πτώμα του νεαρού στην καφετέρια!

Προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του ο Μάνος Παπαγιάννης όταν είδε το πτώμα του νεαρού στην καφετέρια στο Περιστέρι. Οι πρώτες εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Χθες, το απόγευμα στην καφετέρια που διαθέτει ο γνωστός ηθοποιός με την σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, σημειώθηκε μια απίστευτη δολοφονία μπροστά στους θαμώνες, που έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Όπως φαίνεται μάλιστα από την φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr, ο ηθοποιός λίγη ώρα μετά την δολοφονία βρισκόταν στην καφετέρια του!

«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό», δήλωσε η συνήγορός του, μιλώντας στο Open.

Η αστυνομία εντωμεταξύ βρίσκεται στα ίχνη του δράστη, καθώς το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές και στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με το όπλο, λέγοντας «Πάρτα ρε π.....».

Προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του όταν είδε το πτώμα του νεαρού στην καφετέρια ο Μάνος Παπαγιάννης

Έγκλημα στο περιστέρι! Ραγδαίες εξελίξεις! Κοντά στην σύλληψη του δολοφόνου η αστυνομία!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με το έγκλημα που συνέβη στο περιστέρι! Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη του δολοφόνου.

«Πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια που ανήκει σε γνωστό ηθοποιό στο Περιστέρι βρίσκεται η Αστυνομία.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο έχει καταγραφεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του καταστήματος.

Έγκλημα Περιστέρι: Τα ανατριχιαστικά τελευταία λόγια του δολοφόνου! Τι είπε στο θύμα;

Το θύμα όπως διαπιστώθηκε είναι αλλοδαπός (όχι όμως από την Αλβανία, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως φήμη) και καθόταν ήδη στην καφετέρια όταν έφθασε στο κατάστημα και ο μετέπειτα δολοφόνος. Ο δράστης αρχικά έδωσε την παραγγελία του στη σερβιτόρα και ελάχιστα λεπτά αργότερα ακούστηκε να έχει έναν έντονο διάλογο με το θύμα.

«Φέρε να πληρώσω τώρα», γύρισε και είπε στην εμβρόντητη υπάλληλο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του. Μάλιστα, ήταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι! Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π....»

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος.

Ο γεμιστήρας του όπλου βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας, απ΄όπου αναμένονται σημαντικά στοιχεία DNA. Ο δράστης σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ φέρεται να έχει απομακρυνθεί από το μαγαζί με τα πόδια, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: protothema.gr

Έγκλημα Περιστέρι: Ραγδαίες εξελίξεις! H νέα μαρτυρία που σοκάρει...

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στο έγκλημα που έγινε χτες το βράδυ στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι! Μια μαρτυρία που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, σοκάρει....

Το απόγευμα της Τετάρτης, θύτης και θύμα κάθονταν μαζί στο ίδιο τραπέζι, στο μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Περικλέους, με τον δράστη να φεύγει και να επιστρέφει λίγο πριν τις 20:00,πυροβολώντας τρεις φορές (δύο φορές στο κεφάλι και μία στην πλάτη) τον νεαρό.

Μάλιστα, στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες των θαμώνων του μαγαζιού που επικαλείται η ιστοσελίδα dytikesmaties.gr, άρχισε να χτυπάει στο κεφάλι με το όπλο το θύμα και όταν αντέδρασε το προσωπικό και οι πελάτες, έφυγε μαζί με άλλα δύο άτομα που τον περίμεναν έξω από το κατάστημα. Το θύμα είχε ακόμη σφυγμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο, αλλά στην διαδρομή απεβίωσε.