Έξαλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια για τις γυμνές φωτογραφίες! «Είναι μαλ…ες και λυπάμαι που...»!

Η συνομιλία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σάλο!

Έξαλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια για τις γυμνές φωτογραφίες! «Είναι μαλ…ες και λυπάμαι που...»!

Έξαλλη έγινε πασίγνωστη τραγουδίστρια για τις γυμνές φωτογραφίες που ζητάει φωτογράφος από κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο, ενώ μίλησε και για διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Αφορμή, ο Marcus Hyde, φωτογράφος με τον οποίο έχει δουλέψει στο παρελθόν η τραγουδίστρια. Βγήκαν στη φόρα μηνύματα που αντάλλαξε με μοντέλο και την πίεσε να του στείλει γυμνά τις στιγμιότυπα.

Η Sunnaya, μοντέλο και φοιτήτρια interior design, δημοσίευσε στο Instagram screenshots από τη συνομιλία της με τον φωτογράφο, ο οποίος της έλεγε ότι οι γυμνές φωτογραφίες είναι δωρεάν σε αντίθεση με ημίγυμνες ή με εσώρουχα που κοστίζουν 2.000 δολάρια.

Έξαλλη και πάει στα δικαστήρια παίκτρια του Master Chef! (Bίντεο)

Η Ariana Grande έχει έξαλλη με το συγκεκριμένο περιστατικό και ξέσπασε γράφοντας «Αηδιάζω με αυτή τη συνομιλία. Αλλά, σας παρακαλώ, μη συνεργάζεστε με φωτογράφους που σας κάνουν να νιώθετε άβολα ή σας κάνουν να πιστεύετε ότι πρέπει να βγάλετε τα ρούχα σας αν θέλετε να πετύχετε. Αν θέλετε να φωτογραφηθείτε γυμνές, οκ κάντε το. Αν όχι, σας παρακαλώ μην το κάνετε. Αν σας πουν ότι θέλουν περισσότερα χρήματα αν είστε ντυμένες, είναι μαλ…ες και λυπάμαι που σας συνέβη αυτό. Σας υπόσχομαι ότι υπάρχουν τόσο σεβαστικοί, καλοί και ταλαντούχοι φωτογράφοι εκεί έξω. Σιχαίνομαι να ακούω τέτοια πράγματα. Λυπάμαι αν αυτό συνέβη σε κάποιο κορίτσι και από εδώ και στο εξής δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Έγινε έξαλλος και ξέσπασε πασίγνωστος ηθοποιός: «Κάνατε αυτό το γαμ@μεν@ πράγμα! Άντε γαμ@θ@τε»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε πασίγνωστος ηθοποιός με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σοκάρει με την αποτρόπαια πράξη.

Δυο νεαροί Ισλανδοί ψαράδες έκοψαν για πλάκα την ώρα ενός καρχαρία και τον πέταξαν ξανά στη θάλασσα, ενώ γελούσαν όλη την ώρα φωνάζοντας «για προσπάθησε να κολυμπήσεις τώρα, αλήτη».

Ο Τζέιον Μομόα, ο οποίο είναι ευαίσθητος με τα περιβαλλοντικά ζητήματα έγινε έξαλλος και ξέσπασε σε μια ανάρτηση του.

undefined

«Εδώ είστε λοιπόν... είναι κρίμα να βλέπει κανείς ότι είστε πιθανότατα καλοί άνθρωποι, φίλοι, πατεράδες, οικογενειάρχες, αλλά πήγατε και κάνατε αυτό το γαμ@μεν@ πράγμα. Η ζωή σας θα αλλάξει για πάντα, δεν έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου κάτι τόσο σκληρό. Το γέλιο σας με εξοργίζει, ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό σε άνθρωπο τόσο πολύ όσο όταν άκουσα το γέλιο σας και αυτά που είπατε. Αυτό θα σας αλλάξει και προσεύχομαι να βρείτε λύτρωση. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά αυτό που κάνατε εσείς ήταν καθαρά διαβολικό. Θα πάθετε ό,τι και ο καρχαρίας. Άντε γαμ@θ@τ» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

undefined

Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσπά: «Ήταν ανατριχιαστικός μαζί μου! Δεν είχαμε ποτέ σχέση...»!

Ξέσπασε πασίγνωστη ηθοποιός μετά τις ψεύτικες όπως είπε αποκαλύψεις πως βρισκόταν σε σχέση με γνωστό DJ.

Στην αυτοβιογραφία του ο διάσημος μουσικός αναφέρει ότι είχαν σχέση για μικρό χρονικό διάστημα όταν εκείνος ήταν 33 και αυτή 20, όμως όλα αυτά η ίδια τα διαψεύδει.

undefined

Ο 53χρονος σταρ της έγραψε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «When it Fell Apart», ότι διατηρούσε σχέση με την Natalie Portman για μερικές εβδομάδες. Γράφει πως γνώρισε την Portman στα παρασκήνια μιας συναυλίας του και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. «Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και η Natalie Portman ήταν μια πανέμορφη σταρ του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 και εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος».

Ενώ συνεχίζει «Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι το αγόρι της Natalie, αλλά δεν λειτούργησε. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός που ένιωθα ήταν τεράστιος και με εμπόδιζε να κάνω φυσιολογικές σχέσεις, όμως μια νύχτα με ενημέρωσε από τηλέφωνο ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλον. Αισθάνθηκα ανακούφιση που δεν θα χρειαζόταν να της πω ποτέ πόσο κατεστραμμένος ήμουν».

undefined

Μιλώντας στο Harper's Bazaar, η 37χρονη ηθοποιός ξέσπασε: «Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι χαρακτήρισε το πολύ σύντομο διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας πολύ μεγαλύτερός μου άνδρας που φερόταν ανατριχιαστικά, παρά το γεγονός ότι είχα μόλις τελειώσει το Λύκειο. Ο ίδιος γράφει ότι ήμουν 20. Αυτό αποκλείεται. Ήμουν έφηβη. Είχα μόλις κλείσει τα 18».

«Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου. Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε "ας γίνουμε φίλοι". Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοποιήσω τελικά ότι ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας με ανάρμοστο ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου», συνέχισε.