Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz «λιώνει τους πάγους» με τα «καυτά» του φιλιά!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz «λιώνει τους πάγους» με τα «καυτά» του φιλιά!

Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz «λιώνει τους πάγους» με τα «καυτά» του φιλιά που δίνει!

Είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν καθόλου!

Ο λόγος για τον παρουσιαστή Γιώργο Λέντζα και το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους. Ο παρουσιαστής και το μοντέλο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους είχαν μεγάλη χημεία μεταξύ τους και ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η Χριστίνα Στεφανίδη είχε χθες τα γενέθλιά της και ο αγαπημένος της θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Ο Γιώργος Λέντζας αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τη σύντροφό του, ανεβάζοντας σε instastory μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιασμένοι κι εκείνος την φιλά τρυφερά στο μάγουλο. «Happy Birthday clickbait», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Χριστίνας Στεφανίδη.

Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz «λιώνει τους πάγους» με τα «καυτά» του φιλιά!

Πηγή: iefimerida.gr

Γιώργος Λέντζας: Άγριο "κάρφωμα" στον Σάκη Τανιμανίδη! Γιατί δεν πήγε στον γάμο;

Πολλές ήταν οι ηχηρές απουσίες από τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνα Μπόμπα! Μέσα σε αυτούς, ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Γιώργος Λέντζας!

Και παρόλο που κανένας δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους, έρχεται νέα "σπόντα" δια στόματος Γιώργου Λέντζα!

Ο παρουσιαστής, μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" που ήταν στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, ενώ απάντησε με τον δικό του τρόπο για ποιο λόγο δεν πήγε στον γάμο!

"Μπορεί να μην είχα λεφτά για δώρο μη με κρίνετε έτσι", είπε ο Γιώργος Λέντζας μεταξύ των άλλων!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Γιώργος Λέντζας: "Πέρσι ήταν δύσκολη χρονιά, είχα μείνει άνεργος μετά..."

Ο Γιώργος Λέντζας, με τη συμμετοχή του στο Nomads 2, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό αφού ο τρόπος που παρουσίαζε τους αγώνες ανάμεσα στους παίκτες, άρεσε πολύ!

Ο παρουσιαστής, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή του.

"Η τηλεόραση σε βγάζει απ’ το comfort zone σου, σε αναγκάζει να θωρακιστείς για να δεχτείς την κριτική ανθρώπων που δεν σε ξέρουν – ίσως και να έχουν μια προκατάληψη απέναντι σου, λόγω συνθήκης ή λόγω του ίδιου του Μέσου. Αν είσαι συνεπής στη γνώμη σου, σε αυτά που θες να πεις και να δείξεις, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είμαι απόλυτα ok στο να μη με συμπαθήσει κάποιος γι’ αυτό που είμαι, παρά να με συμπαθήσει ως κάτι που δεν είμαι.

Από αυτή την άποψη, σίγουρα η τηλεόραση με ανάγκασε να μάθω τη ζωή έξω από τη φούσκα προστασίας μου, τον κύκλο μου και την καθημερινότητα μου. Είναι μεγάλο σχολείο, φτάνει να το δεις έτσι." αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας στο Down Town Κύπρου.

Ενώ αποκάλυψε πως η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για εκείνος. "Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, είχα μείνει άνεργος μετά από έξι χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, αν και μου ερχόντουσαν επαγγελματικές προτάσεις, οικονομικά πολύ δελεαστικές. Παρόλα αυτά προτίμησα τον δύσκολο δρόμο – δεν έκανα τίποτα, γιατί δεν είχε σχέση αυτό με αυτό που θα ήθελα να κάνω. Έμεινα εκτός, σκηνοθέτησα το πρώτο μου ντοκιμαντέρ, έκανα μικρότερες δουλειές στο Internet, που είχαν όμως τη σφραγίδα μου. Η συνέπεια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία τελικά" είπε ο Γιώργος Λέντζας.