Καλοκαίρι #not: Τα είδε όλα ο Σταματόπουλος! «Φύγε, όσο είναι καιρός φύγε»! (Βίντεο)

Τι έπαθε on air;

Καλοκαίρι #not: Τα είδε όλα ο Σταματόπουλος! «Φύγε, όσο είναι καιρός φύγε»! (Βίντεο)

Τα... είδε όλα ο Παύλος Σταματόπουλος στην σημερινή εκπομπή του Open tv «Καλοκαίρι not». Σήμερα οι παρουσιαστές ξεκίνησαν με κέφι και χιούμορ, ενώ δεν σταμάτησαν οι ατάκες.

Στο πλατό της εκπομπής, συνεργάτιδα των παρουσιαστών, εισέβαλε στο πλατό για να παρουσιάσει τις ειδήσεις από τον κόσμο των social media. Αυτό που τράβηξε όλα τα σχόλια και κυρίως του παρουσιαστής, ήταν η πολύ κοντή φούστα της.

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε χθες η εκπομπή;

«Φύγε, όσο είναι καιρός φύγε. Δεν θα σε αφήσει σε ησυχία η παρουσιάστρια. Όσο σου λένε, τόσο πιο πολύ ανεβαίνει το φουστανάκι», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τη Μαρία Ζαφείρη να απαντάει μεταξύ άλλων: «Είναι σορτσάκι σήμερα, αν θέλετε να γυρίσω και πλάτη».

Ούρλιαζαν στους διαδρόμους του Open tv! Τι συνέβη;

Τι συνέβη και ούρλιαζαν στους διαδρόμους του Open tv; Αφορμή, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος με την εκπομπή «Καλοκαίρι not».

Το αχτύπητο δίδυμο που παρακολουθούμε καθημερινά, με το μοναδικό του χιούμορ έχει καταφέρει να κατακτήσει την αγάπη του κοινού, με αποτέλεσμα να τους το ανταποδίδει με τα νούμερα τηλεθέασης.

Open tv τηλεθέαση

Και σήμερα τα νούμερα τηλεθέασης "μίλησαν" και ούρλιαζαν από την χαρά τους στους διαδρόμους του καναλιού, αφού η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο, μπορεί να μην κατάφεραν για λίγες μονάδες να περάσουν τον ανταγωνισμό, ανεβαίνουν όμως καθημερινά.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα...

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Παρθένα ζωή 16,5

ALPHA: Alpha παντού 13,1

STAR: Οι ευχούληδες 16

ΣΚΑΙ: Αταίριαστοι 16,8

Δείτε τα τέταρτα της εκπομπής:

9,6

11,6

16,6

17,1

20,8

18,3

19,6

15,8

13,5

10,6

10,5

10,5