Πρώην παίκτη του Power of Love είπε "όχι" σε τρία μεγάλα κανάλια!

Τώρα βέβαια έχει χάσει την αναγνωρισιμότητά του!

Πρώην παίκτη του Power of Love είπε

Πρώην παίκτης του Power of Love είπε "όχι" σε τρία μεγάλα κανάλια, αν και πλέον έχει χάσει την αναγνωρισιμότητά του!

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για τον φόβο που είχε.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νατσάκο, ο οποίος μίλησε στο Down Town Κύπρου, λέγοντας για την χαμένη αναγνωρισιμότητα: Όντως, έτσι είχα πει. Όμως, επειδή πάντα είμαι ειλικρινής, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει πέσει η φήμη μου. Με την έννοια ότι δεν είναι το ίδιο ψηλά, όπως ήταν τότε. Αλλά ότι με θυμούνται, με θυμούνται! Μπορεί να μην τρέχουν επάνω μου να φωτογραφηθούν, όπως έκαναν κάποτε, και να μη μου μιλούν τόσο συχνά, αλλά μία στο τόσο συμβαίνει. Πιο πολύ τα παιδιά με αναγνωρίζουν. Δεν με στεναχωρεί καθόλου αυτό όμως. Είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, αλλά τις απέρριψα όλες.

Πρώην παίκτη του Power of Love είπε 'όχι' σε τρία μεγάλα κανάλια!

Από πού είχες πρόταση;

Από τρία μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, όμως, απέρριψα τις προτάσεις τους, γιατί με ήθελαν ως μέλος στο πάνελ των εκπομπών τους, να σχολιάζω κουτσομπολίστικα θέματα. Εγώ, ρε φίλε, δεν το έχω καθόλου με αυτό. Δεν θα ήμουν καλός.

Σε τι θα ήσουν καλός, πιστεύεις;

Σε μία εκπομπή, ίσως, πιο χαλαρή, με άλλα θέματα: Διατροφή, γυμναστική, extreme sports. Δεν ξέρω. Προτιμώ να κάνω αυτά που κάνω και να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Να μην προβάλλω κάτι ψεύτικο. Είμαι αυτός που ξέρατε, όπως με γνωρίσατε.

Power of Love: Πρώην παίκτης δέχθηκε πρόταση για σ3ξ έναντι αμοιβής!

Power of Love: Δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματα του επάθλου ο Παύλος Παπαδόπουλος! (Βίντεο)

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έκανε γνωστό πως ακόμη δεν έχει πάρει τα χρήματα του επάθλου, από τη νίκη του στο Power of Love!

Μίλησε για όλα στην εκπομπή "Όλα λάθος" του OPENtv!

Ο νικητής του φετινού Power of Love, Παύλος Παπαδόπουλος, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και τις πληρωμές!

Έκανε μάλιστα γνωστό πως δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματα για το έπαθλο του νικητή!

Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα στις πληρωμές μας. Μπορεί να αργούσανε πέντε ημέρες, αλλά τα παίρναμε. Παίρναμε κάποια χρήματα όλοι οι παίκτες, και όποιος κέρδιζε το έπαθλο, έπαιρνε και αυτά τα χρήματα».

Όσο για το αν έχει λάβει το χρηματικό έπαθλο του νικητή, τόνισε: «Το συζητάμε για να δούμε πότε θα το πάρουμε. Πιστεύω θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα».