GNTM: Πρώην παίκτριες του ριάλιτι μόδας ποζάρουν με μαγιό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

Κόλαση και πανικός!

GNTM: Πρώην παίκτριες του ριάλιτι μόδας ποζάρουν με μαγιό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

Πρώην παίκτριες του ριάλιτι μόδας GNTM ποζάρουν με μαγιό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

Τις γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του STAR! Εκεί γνωρίστηκαν και εκείνες και απ' ότι φαίνεται έχουν κρατήσει επαφές και μάλιστα πολύ...στενές!

Ο λόγος για την Ιωάννα Δεσύλλα και την Σοφία Ζαχαριάδου.

Οι δυο κοπέλες βρίσκονται στην Μύκονο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές! GNTM - αποκλειστικό: Η άσχημη συμπεριφορά της Βίκυς Καγιά που έκρυψαν από τις κάμερες!

Η Ιωάννα Δεσύλλα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με την Σοφία Ζαχαριάδου, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένες με το μαγιό τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη με τα εκπληκτικά σώματα τους.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

GNTM: Πρώην παίκτριες του ριάλιτι μόδας ποζάρουν με μαγιό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους και ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη!

GNTM: Πρώην παίκτρια πόζαρε με ανύπαρκτο μαγιό και προκάλεσε εγκεφαλικά!

Πρώην παίκτρια του GNTM πόζαρε με ανύπαρκτο μαγιό και προκάλεσε εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό που την ακολουθεί στο Instagram.

Ήταν από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες μέσα στο παιχνίδι και όχι άδικα, αφού οι αναλογίες της ως μοντέλο είναι άψογες. Μάλιστα, ακόμη μια πρώην παίκτρια ποζάρει αισθησιακά και μας... «δίνει στο πιάτο» την πίσω όψη της!

Τώρα που είναι καλοκαίρι φόρεσε το πιο καυτό της μαγιό και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό, «ρίχνοντας» το Instagram, μοιράζοντας εγκεφαλικά. Είναι λάτρης των social media και δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Ο λόγος για την Ιωάννα Σαρρή.

Πρώην παίκτρια του GNTM πόζαρε με ανύπαρκτο μαγιό και προκάλεσε εγκεφαλικά!

GNTM: Τρελά ερωτευμένη η Ροζάνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά της σε κοινή θέα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά της πρώην παίκτριας του GNTM, Ροζάνας σε κοινή θέα! Τρελά ερωτευμένη!

Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε από το παιχνίδι του STAR, η καστανόξανθη Ροζάνα Κουτσούκου με τα χαμογελαστά μάτια, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται τη Μύκονο σαν το σπίτι της, αφού από εκεί κατάγεται ο πατέρας της. Το τελευταίο δεκαήμερο βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο νησί για διακοπές μαζί με τον σύντροφό της Γιώργο Παναγόπουλο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι και πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

GNTM: Τρελά ερωτευμένη η Ροζάνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά της σε κοινή θέα!

Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν στην Κρήτη όπου σπούδαζαν ταυτόχρονα -η Ροζάνα βρεφονηπιοκόμος και ο Γιώργος στη σχολή Δομικών Έργων- και εδώ και δύο χρόνια είναι αχώριστοι. Στην παραλία του Αγίου Στεφάνου οι δυο τους ήταν όλο αγκαλιές, φιλιά και γέλια, δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι παραμένουν. Η Ροζάνα είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν πως ο Γιώργος ήταν εκείνος που την παρότρυνε να συμμετάσχει στο «GNTM» και είναι η έμπνευσή της σε κάθε της επαγγελματικό βήμα.

GNTM: Τρελά ερωτευμένη η Ροζάνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά της σε κοινή θέα!

Δυο χρόνια μαζί!

GNTM: Τρελά ερωτευμένη η Ροζάνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά της σε κοινή θέα!

Το δώρο του αγαπημένου της για τα γενέθλιά της

Πριν από λίγες ημέρες, η ηλιαχτίδα του «GNTM», όπως τη φώναζε χαριτολογώντας ο κριτής Δημήτρης Σκουλός, γιόρτασε στο νησί τα 22α γενέθλιά της. Οι φίλοι της, μάλιστα, της είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή, με τον αγαπημένο της Γιώργο να κρατά μυστική την έκπληξη μέχρι και την τελευταία στιγμή. «Νιώθω ευλογημένη», δήλωσε συγκινημένη η Ροζάνα όταν έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά με ξέφρενο χορό. Το δώρο του Γιώργου, πάντως, ήταν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, καθώς η Ροζάνα λατρεύει τα αξεσουάρ.

GNTM: Τρελά ερωτευμένη η Ροζάνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά της σε κοινή θέα!

Ειρήνη Καζαριάν: Διαψεύδει ότι είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή κι εμείς δημοσιεύουμε όλο το φωτογραφικό υλικό μας!

Τα πρώτα βήματα ως μοντέλο

GNTM: Τρελά ερωτευμένη η Ροζάνα! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καυτά φιλιά της σε κοινή θέα!

Αν και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τετράδα, παρ' όλα αυτά, βγαίνοντας από το «GNTM», η Ροζάνα δέχθηκε αρκετές επαγγελματικές προτάσεις, καθώς εντυπωσίασε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και την ευγένεια του χαρακτήρα της. «Keep the faith» είναι μια έκφραση της Αγγλίδας μητέρας της, την οποία χρησιμοποιεί και η ίδια πολύ συχνά για να δείξει ότι ποτέ δεν χάνει την ελπίδα και τη δύναμή της για να πραγματοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά της. Παράλληλα με το modelling η Ροζάνα εργάζεται φέτος το καλοκαίρι και στο The Jars of Βrands.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!

GNTM: Πρώην παίκτρια ποζάρει αισθησιακά και μας... «δίνει στο πιάτο» την πίσω όψη της!

Πρώην παίκτρια, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, ποζάρει αισθησιακά και μας...«δίνει στο πιάτο» την πίσω όψη της!

Ήταν μία από την λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς» αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ιταλία, αφού όπως σας είχε πληροφορήσει το Youweekly.gr μετακόμισε εκεί μόνιμα.

Ο λόγος για το μοντέλο Εύη Ιωαννίδου, η οποία πόζαρε με αποκαλυπτικό μαγιό και μοίρασε εγκεφαλικά, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία «κόλαση».

Σε μια συνέντευξη της είχε πει χαρακτηριστικά:

«Θέλω σε δέκα χρόνια να είμαι μια καταξιωμένη επαγγελματίας στο χώρο της μόδας και να έχω χορτάσει επαγγελματικά. Αν και εφόσον είμαι έτοιμη, θα ήθελα μετά να ασχοληθώ με την τηλεόραση, έχοντας συγκεντρώσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία. Μου έχει γίνει μια καλή τηλεοπτική πρόταση, από ένα πολύ σημαντικό κανάλι, προς το παρόν όμως δεν τη σκέφτομαι. Θέλω να αφοσιωθώ εκατό τις εκατό στο μόντελινγκ, να νιώσω πλήρης και αργότερα να το δοκιμάσω. Δεν αποκλείεται να ασχοληθώ στο μέλλον».

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου ποζάρει αισθησιακά και μας...«δίνει στο πιάτο» την πίσω όψη της!

Εύη Ιωαννίδου: Η νέα ζωή της παίκτριας του GNTM! Το Μιλάνο και ο Οίκος Armani!

Μια νέα ζωή ξεκινάει στο Μιλάνο η πρώην παίκτρια του GNTM,Εύη Ιωαννίδου.

Μάλιστα, πέρασε και από casting στον Οίκο Armani.

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ενώ την μάθαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Ήταν ένας δυνατός χαρακτήρας με κύριο στόχο να πάρει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και το συμβόλαιο και να ανοίξει τα φτερά της στον χώρο της μόδας.

Μπορεί αυτό να μην το κατάφερε, ωστόσο δεν ξέχασε το όνειρό της. πριν από λίγο καιρό ταξίδεψε στο Μιλάνο όπου πέρασε από πολλά casting, ένα από αυτά ο οίκος Armani οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν με την Εύη Ιωαννίδου.

Εύη Ιωαννίδου εγκαταλείπει την Ελλάδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, είναι πολύ ικανοποιηµένη από τα αποτελέσµατα του ταξιδιού της και ετοιµάζεται να ταξιδέψει ξανά στον ίδιο προορισµό.

«Στα άµεσα σχέδιά µου είναι να εγκατασταθώ µόνιµα στο Μιλάνο και να εργαστώ ως µοντέλο. Θέλω να πάω εκεί γιατί έχει καλή αγορά και θα είναι πολύ καλό για το βιογραφικό µου. Αλλωστε, είναι και η πόλη της µόδας».

Εύη Ιωαννίδου: Τα απίστευτα "καρφιά" - «Κάποιες κοπέλες θέλουν να...»!

Τι κι αν έχει περάσει πολύς καιρός μετά το τέλος του GNTM, η Εύη Ιωαννίδου συνεχίζει να πετάει τα "καρφιά" της για τις πρώην συμπαίκτριες της.

Το μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People όπου και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και βάζει τέλος στα όσα της είχαν καταλογίσει οι συμπαίκτριες της.

«Θέλω σε δέκα χρόνια από τώρα να είμαι μια καταξιωμένη επαγγελματίας στο χώρο της μόδας και να έχω χορτάσει επαγγελματικά. Αν και εφόσον είμαι έτοιμη, θα ήθελα μετά να ασχοληθώ με την τηλεόραση, έχοντας συγκεντρώσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία…. Μου έχει γίνει μια καλή τηλεοπτική πρόταση, από ένα πολύ σημαντικό κανάλι, προς το παρόν όμως δεν τη σκέφτομαι. Θέλω να αφοσιωθώ εκατό τις εκατό στο μόντελινγκ, να νιώσω πλήρης και αργότερα να το δοκιμάσω. Δεν αποκλείεται να ασχοληθώ στο μέλλον»

Σε ενόχλησε που ειπώθηκε ότι ο λόγος που μπήκες στο παιχνίδι ήταν για να γίνεις παρουσιάστρια;
Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είχαμε κάνει μια συζήτηση και είπα ότι μέσα από το μόντελινγκ μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να ανοίξεις κι άλλες πόρτες, να δουλέψεις όχι μόνο σαν παρουσιάστρια, αλλά ακόμα και σαν δημοσιογράφος, ηθοποιός... Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω παρουσιάστρια κι αύριο το πρωί πιάσω δουλειά σε πλατό. Αυτό θέλει κόπο, φόνο, εμπειρία και πολλή δουλειά. Αλλά κάποιες κοπέλες θέλουν να λένε κάτι απλά για να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.