Αντώνης Ρέμος: Η Υβόννη Μπόσνιακ τον κοιτούσε στα μάτια και εκείνος αδιαφορούσε!

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την Μύκονο!

Αντώνης Ρέμος: Η Υβόννη Μπόσνιακ τον κοιτούσε στα μάτια και εκείνος αδιαφορούσε!

Στα μάτια κοιτούσε η Υβόννη Μπόσνιακ τον Αντώνη Ρέμο και εκείνος... αδιαφορούσε. Το μοντέλο και σχεδιάστρια βρέθηκε στη Μύκονο για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ο τραγουδιστής για ακόμη μια φορά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό επί σκηνής σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου με τις επιτυχίες του. Μαζί με τον Αιγύπτιο καλλιτέχνη, Amr Diab, προκάλεσαν πανικό στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του! Μάλιστα, μετά την συναυλία δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο Instastory της με την ίδια να τον κοιτάει στα μάτια, ενώ ο Αντώνης Ρέμος χιουμοριστικά... αδιαφορούσε.

Αντώνης Ρέμος και Υβόνη Μπόσνιακ στην Μύκονο

Αντώνης Ρέμος: Έτρεχε στα στενά της Μυκόνου για να ξεφύγει από δημοσιογράφο! Κρατούσε από το χέρι την Υβόννη!

Έτρεχε στα στενά της Μυκόνου ο Αντώνης Ρέμος για να ξεφύγει από δημοσιογράφο! Κρατούσε από το χέρι του την Υβόννη και κυκλοφορεί βίντεο ντοκουμέντο!

Κι όμως συνέβη το αδιανόητο στο νησί των ανέμων και καταγράφηκε στην κάμερα!

Το Mykonos Live δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή με την αγαπημένη του να περπατάνε στα σοκάκια του νησιού και με το που βλέπουν τη δημοσιογράφο πατάνε το τούρμπο και τρέχουν μπροστά!

Η δημοσιογράφος τους κυνηγάει από πίσω και τους μιλάει και ενώ ο Ρέμος έχει βιαστικό περπάτημα γυρίζει και τις απευθύνει λίγο το λόγο ενώ η Υβόννη δεν κοιτάζει πίσω ούτε δευτερόλεπτο!

Δείτε απλά το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Υβόννη Μπόσνιακ: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της! Τα πρησμένα χείλη και η αποκάλυψη....

Ποια είναι η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο της Υβόννη Μπόσνιακ; Τα πρησμένα της χείλη και η αποκάλυψη στο Youweekly.gr!

Σίγουρα είχαν πολύ καιρό να βρεθούν τετ α τετ και να τα πουν, αφού οι επαγγελματικές αλλά και οι οικογενειακές υποχρεώσεις τούς αφήνουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο να διαθέσουν για τον εαυτό τους. Την περασμένη Τετάρτη, όμως, κάποιοι έμειναν με την απορία βλέποντας τη Φαίη Σκορδάστην είσοδο του ατελιέ της Υβόννης Μπόσνιακ στη Γλυφάδα, με τη δεύτερη να περιμένει την παρουσιάστρια για να την καλωσορίσει και να τη βάλει μέσα στον χώρο της.

Με μοντέρνο outfit και λεοπάρ φούστα, η Φαίη Σκορδά επισκέφτηκε για δεύτερη φορά εκείνη την εβδομάδα τη σχεδιάστρια προκειμένου να κάνει πρόβα στη μαύρη sexy τουαλέτα που φόρεσε πριν από λίγες μέρες στο Ίδρυμα Ωνάση για μια παρουσίαση που έκανε με θέμα την ανακύκλωση. Περίπου 2 ώρες παρέμεινε η Φαίη στον χώρο της Υβόννης και αφού τελείωσαν με την πρόβα, ήπιαν τον καφέ τους και είπαν πολλά, σε μια γυναικεία κουβέντα που είχε πάνω απ' όλα πολύ χιούμορ και καλή διάθεση...

undefined

Τι ενώνει τις δύο γυναίκες...

Η γνωριμία τους πριν από περίπου 8 χρόνια εξελίχτηκε σχεδόν αμέσως σε φιλία αφότου ήρθαν πιο κοντά η μία στην άλλη. Παρ' όλο, όμως, που τώρα πια ο χρόνος τους είναι περιορισμένος, καταφέρνουν έστω και αραιά να μαθαίνουν η μία τα νέα της άλλης και να συνεννοούνται ειδικά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Η Φαίη και η Υβόννη έχουν τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας γιατί πάνω απ' όλα και οι δύο είναι μαμάδες... Οι δυο τους γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν, όταν ακόμα δεν είχαν αποκτήσει τα παιδιά τους και ο Γιώργος Λιάγκας με τον Αντώνη Ρέμο έκαναν παρέα.

undefined

Μοιράζονται κατά καιρούς πολλά κοινά ενδιαφέροντα σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, τη μόδα αλλά και τη μαγειρική που λατρεύουν και οι δύο, ενώ η Υβόννη έχει επιλεκτικά αποφασίσει όποια τηλεοπτική εμφάνισή της να την κάνει στην οικοδέσποινα του «Πρωινού»...

undefined

Tα πρησμένα χείλη της Υβόννης και η αποκάλυψη

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι η Υβόννη Μπόσνιακ έχει υποστεί μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό της και ότι τα χείλη της είναι πρησμένα! Ωστόσο, όπως θα δείτε αποκλειστικά στο Youweekly.gr η ίδια, όχι μόνο δεν έχει κάνει απολύτως καμία επέμβαση αλλά παραμένει τόσο όμορφη και φυσική, όπως τότε που την είχαμε πρωτογνωρίσει! Λίγο πριν φύγετε...

Αντώνης Ρέμος: Τι συμβαίνει με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Υβόννης;

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι αυτά που περιμέναμε με χαρά για τον τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο!

Τι συνέβη με την γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ;

Μόλις εχθές σας αποκάλυψα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, πως σύμφωνα με τις τελευταίες εμφανίσεις της Υβόννης και το "φουσκωματάκι" στην κοιλιά της, φημολογούνταν πως ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη.

Αντώνης Ρέμος: Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Υβόννης;

Όμως, μετά από εξονυχιστικό ρεπορτάζ κι αφού κατάφερα να έρθω σε επαφή με πολύ κοντινό άνθρωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού, ξέρω την αλήθεια και θα την μοιραστώ εννοείται μαζί σας, στο Vanda's blog.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως η Υβόννη, δεν είναι έγκυος!

Η σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο δεν θα φέρει στον κόσμο, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, το δεύτερο καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

Αντώνης Ρέμος: Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Υβόννης;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μου έδωσε το άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον, η Υβόννη απλά.. έχει πάρει λίγα παραπάνω κιλάκια, που όμως της πάνε πολύ, αφού άλλωστε είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα! Ωστόσο, ο τραγουδιστής είναι θετικός στον ερχομό κι άλλου παιδιού...