Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια βαφτίζει την 11χρονη κόρη της! Γιατί άργησε τόσο;

Μάλιστα η μικρή ασχολείται με τις προετοιμασίες!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια βαφτίζει την 11χρονη κόρη της! Γιατί άργησε τόσο;

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια βαφτίζει την 11χρονη κόρη της και εξηγεί γιατί θα γίνει τώρα το μυστήριο.

Μας έδειξε, μάλιστα, και φωτογραφίες από τις ετοιμασίες!

Η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, Μελίνα, θα βαφτιστεί Χριστιανή και η παρουσιάστρια εξήγησε πως ήταν απόφαση της μικρής το μυστήριο!

«Ήταν δική της απόφαση. Αν και μόλις 11 χρονών πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη, καθώς ο πατέρας της είναι Σουηδός», είχε πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

 Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βαφτίζει την 11χρονη κόρη της! Γιατί άργησε τόσο;

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία από τις ετοιμασίες της βάφτισης, γράφοντας: «Η Μελίνα είναι απασχολημένη με τις ετοιμασίες της βάφτισής της. Είναι τόσο μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να την βλέπω τόσο ενθουσιασμένη. Διάλεξε τα πάντα από μόνη της με πολύ προσοχή. Από την καλύτερη νονά μέχρι τις παραδοσιακές ελληνικές μπομπονιέρες.

Πρώτη φορά: Η 45χρονη Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ποζάρει δίχως ρετούς με μπικίνι και προκαλεί πανικό

Ακόμη και αν υποτίθεται ότι τα παιδιά βαφτίζονται στην Ελλάδα όταν είναι μωρά, νομίζω ότι είναι ωραίο που είναι πιο μεγάλη και μπορεί να πάρει μόνη της τις δικές της αποφάσεις».

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βαφτίζει την 11χρονη κόρη της! Γιατί άργησε τόσο;

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Απειλούν τη ζωή μου. Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, τον τελευταίο καιρό δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της και φραστικές επιθέσεις από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων. Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, μίλησε στο «Weekend» για όλα όσα ζει αυτό το διάστημα και το πώς σκοπεύει να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Πρέπει να υπερασπιστούμε την δημοκρατία περισσότερο από ποτέ», ανέφερε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, με αφορμή το τελευταίο περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης που βίωσε. Ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πώς απειλείται ακόμα και η ζωή της ενώ την ίδια στιγμή έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή hashtag στο twitter ως #vibackaralexandra. «Είναι οδυνηρό να ακούς καθημερινά πως πρέπει να πεθάνεις. Λοιπόν, την τελευταία εβδομάδα όπου συντόνιζα τις εκπομπές μου κανονικά, έγραφα τα άρθρα μου και παρουσίαζα τις εκπομπές μου, πήραμε φωτιά. Ήταν προφανώς μια οργανωμένη καμπάνια μίσους και κάποια πράγματα τα δημοσίευσα στο blog μου. Απευθύνθηκα στην αστυνομία, η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν βρίσκουν το διαδικτυακό τους στίγμα», δήλωσε.

Πώς σκοπεύει η παρουσιάστρια να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις επιθέσεις; «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Η αστυνομία γνωρίζει τα πάντα. Απλά προσέχω όσο μπορώ. Τώρα λείπω στο εξωτερικό για δουλειά, αλλά θα επιστρέψω στην Σουηδία, γιατί δεν μπορώ να αφήσω μια μειονότητα ρατσιστών και φασιστών να κερδίσουν και να περιορίσουν την ελευθερία λόγου και την ελεύθερη έκφραση», είπε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.