Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ράνια Θρασκιά: Ο Άνδρας της ζωής της έχει γενέθλια! Το γιόρτασαν με τούρτα υπερπαραγωγή!

Ευτυχισμένες στιγμές!

Ράνια Θρασκιά: Ο Άνδρας της ζωής της έχει γενέθλια! Το γιόρτασαν με τούρτα υπερπαραγωγή!
News 27.07.2019 15:31

Ο άνδρας της ζωής της έχει γενέθλια και η Ράνια Θρασκιά μαζί με την οικογένεια της το γιόρτασαν με μια τούρτα υπερπαραγωγή μόνο για εκείνον.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν θέλει να εκθέτει τους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο.

Ωστόσο, σήμερα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της. Την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος της, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της.

Ράνια Θρασκιά: Ο γοητευτικός γιατρός που της έκλεψε την καρδιά μετά τον Ανδρέα Φωτόπουλο!

Ο Διονύσης ήρθε στον κόσμο το 2009 και σήμερα γιορτάζει τα 10 με ένα όμορφο party ου του διοργάνωσε η μαμά του.

Ράνια Θρασκιά: Το απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα - «Κάτι τέτοιο συνιστά παραβίαση της ατομικής ελευθερίας»!

Ξέσπασε στο Instagram η Ράνια Θρασκιά!

Αφορμή, τα πρόσφατα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και site που την θέλουν να είναι ξανά ερωτευμένη.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια σε νυχτερινό κέντρο μαζί με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της, με τον οποίο κάποιες φήμες τους θέλουν να είναι μαζί.

Για τον λόγο αυτό, η Ράνια Θρασκιά με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε, λέγοντας πως κανένας δεν την ρώτησε για την προσωπική της ζωή.

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που με αφορούν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς μου. Θεωρώ ότι δεν νομιμοποιείται ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης να μοιράζεται ειδήσεις και πληροφορίες για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου ΕΡΗΜΗΝ του. Θεωρώ ότι ο καθένας μας δικαιούται να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δημόσια εικόνα του και τις πληροφορίες που αφορούν στον ιδιωτικό του βίο. Πώς γίνεται να βρίσκομαι στην πρώτη σελίδα του ένθετου μιας εφημερίδας και δεκάδων ιστοσελίδων αντίστοιχα, με άρθρο που παραθέτει σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή χωρίς προηγουμένως να ερωτηθώ σχετικά; πώς γίνεται να δημοσιεύονται φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζω και να δημοσιεύονται χωρίς την άδεια των εικονιζομένων σε αυτές; Κάτι τέτοιο δεν συνιστά μόνο παράβαση των νόμων για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά κυρίως παραβίαση της ατομικής ελευθερίας. Βασισμένη στις αξίες μου, την ηθική μου και τις διαμορφωμένες απόψεις που διέπουν τις πράξεις μου, επιλέγω να διατηρώ μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Αυτό το αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μου αγνοεί κάθε μέσο, κάθε φορά που χωρίς να ερωτηθώ, μεταφέρει προσωπικές μου πληροφορίες, -εμπλουτισμένες σε κάποιες περιπτώσεις με εικασίες και ανακρίβειες- καταπατώντας νόμους γραμμένους και άγραφους. Και κάθε φορά που συμβαίνει ένας άνθρωπος να παραβιάζει έναν συνάνθρωπό του με οποιονδήποτε τρόπο, με θλίβει βαθιά», έγραψε.

Share