Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θέμος Αναστασιάδης: Άνοιξε η διαθήκη του! Πού αφήνει σπίτια, λεφτά και μετοχές!

Δεν είναι μόνο η γυναίκα και τα παιδά του! Τα πρόσωπα "κλειδί"!

Θέμος Αναστασιάδης: Άνοιξε η διαθήκη του! Πού αφήνει σπίτια, λεφτά και μετοχές!
News 27.07.2019 16:58

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη. Που αφήνει σπίτι, λεφτά και μετοχές ο αείμνηστος δημοσιογράφος μετά τον θάνατο του;

Όπως γράφει η εφημερίδα «Spirto», κληρονόμοι του Θέμου Αναστασιάδη είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου.

Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος» ενώ σημαντικό μερίδιο λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Ο Θέμος Αναστασιάδης είχε συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ για θεραπείες.

Βαγγέλης Περρής: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη!

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και το Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης, ο Βαγγέλης Περρής, σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής!

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και τη συνεργασία που είχαν μεταξύ τους, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει λίγο πριν φύγει από την ζωή ο Θέμος!

«Εντάξει αυτό είναι δύσκολη συζήτηση και από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, το περίμενα, το ήξερα. Ήταν θέμα ημερών, να γίνει επίσημο. Ενώ περιμένεις τι θα γίνει, ξαφνικά εξαφανίζεται ένα περιβάλλον και εμφανίζεται σαν να είναι βυθισμένο ένα άλλο, που είναι γεμάτο γέλια, όμορφες στιγμές και λες εμένα αυτό μου λείπει. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολη στιγμή δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Δεν έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε το τελευταίο καιρό. Ήξερα τι γίνεται. Είχαμε επαφή μέσω μηνυμάτων κάποια στιγμή και μου είπαν κάποια στιγμή ότι δεν χρειάζεται.», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.

vaggelis-perris-i-apokalipsi-gia-thanato-themou-anastasiadi

Θέμος Αναστασιάδης: Τα άγνωστα πάθη του που δεν τόλμησε κανείς να γράψει!

Ο θάνατος ενός ανθρώπου φέρνει πάντα στην επιφάνεια τα πεπραγμένα του για τελευταία φορά. Ο Θέμος Αναστασιάδης είχε πολλά πεπραγμένα.

Οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται από πολλές ιδιότητες. Κάθε μία προσφέρει το δικό της ενδιαφέρον και…διαφέρον. Με την έννοια ότι μπορεί για τη μία ιδιότητα να θαυμάζεις κάποιον και μια άλλη να τον μέμφεσαι. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ένας άνθρωπος πολλώ ιδιοτήτων που η κάθε μία κατεδάφιζε την άλλη.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι επιλέγοντας να κρίνεις τη μία από το σύνολο των ιδιοτήτων δεν σε κάνει τυφλό για τις υπόλοιπες. Απλώς από κάποια πανανθρώπινη ανάγκη πας σε εκείνο που ελάχιστα έχει γραφτεί, έχει σχολιαστεί. Ειδικά για τη δημοσιογραφία αυτό είναι ένα ζητούμενο.

Στην περίπτωση του Θέμου Αναστασιάδη υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες που συμβάλλουν στον τεμαχισμό της ζωής και της προσωπικότητας του. Τα πεπραγμένα του στο παρασκήνιο της πολιτικής πολλοί τα έχουν γράψει, πολλοί τα έχουν κρίνει. Άρα δεν έχει καμία σημασία να σταθεί κανείς ξανά σε αυτά, ιδίως τώρα που ο Θέμος Αναστασιάδης διαχωρίστηκε από την ύλη του.

Σε κάθε ζωή όμως, ακόμα και την φαινομενικά πιο ανούσια ή αυτή που συγκέντρωσε περισσότερα αρνητικά σχόλια παρά θετικά, μπορούν να βρεθούν στοιχεία που της δίνουν αυτό που θα λέγαμε λογοτεχνικό ενδιαφέρον. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν για πολλούς δημοσιογράφους προσωπική γνωριμία. Έχουν να μοιραστούν χαρακτηριστικές συναντήσεις μαζί του.


Ανάμεσα στις ελάχιστες συνεντεύξεις του μπορεί κανείς να εκμαιεύσει και να σταχυολογήσει κάποια από εκείνα που συνέθεταν τον άνθρωπο Θέμο Αναστασιάδη. Για παράδειγμα όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Ολυμπιακός ήταν ένα μεγάλο πάθος για εκείνον, αλλά δεν ήταν το ύψιστο ούτε το μόνο.

Πάθος 1ο…γνωστό-άγνωστο
Όλοι γνώριζαν ότι είχε μια δική του στήλη στην Ελευθεροτυπία και μετά στο Βήμα. Πόσοι όμως αντιλαμβάνονταν ότι ο Θέμος Αναστασιάδης δεν έβλεπε τη γραφή και το έντυπο απλά ως μια δουλειά. Για εκείνον ήταν ένα πάθος. Όσο κι αν τριγυρνούσε σε άλλα μετερίζια, η κάψα του ήταν εκεί. Και αυτό φαίνεται από το ότι τον διακατείχε η ίδια ζέση όποιο είδος αρθρογραφίας κι αν έκανε. Ήταν επίσης ερωτευμένος εφημεριδάς. Το Πρώτο Θέμα δεν ήταν απλά ένα καπρίτσιο ή μια σκέψη της στιγμής. Ήταν αποτύπωμα αυτού του έρωτα.

Πάθος 2ο, ουσιαστικόν και δισυπόστατον
Μηχανές και αυτοκίνητα. Ο Θέμος είχε περάσει από έντυπο μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος κι έγραφε για δίτροχα. Δεν ήταν μόνο αυτό. Όπως είχε πει κάποτε σε συνέντευξη του στο Nitro στον Θοδωρή Γεωργακόπουλο, όταν το Πρώτο Θέμα έγινε πρώτη εφημερίδα της χώρας και απέκτησε αυτή τη δυναμική, αυξήθηκε η επιθυμία διαφημιστών να αποκτήσουν θέση στα φύλλα του. Ανάμεσα τους και αρκετές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Αντιπροσωπείες που πήγαιναν με τα καλύτερα τους μοντέλα.

Lamborghini, Porsche, BMW, Mercedes χτυπούσαν την πόρτα του Πρώτου Θέματος και ο Θέμος δεν έχανε ευκαιρία. Πριν από οποιαδήποτε διαφήμιση έπρεπε να τα οδηγήσει. Έμπαινε μέσα, πατούσε γκάζι και ανοιγόταν στις μεγάλες λεωφόρους, αναφέρει ο arouraios.gr. Δεν ήταν όμως μόνο το πάθος για τα αυτοκίνητα που τον ωθούσε. Ήταν και το πάθος για τη φυγή. Να νιώσει πως σπάει τα δεσμά του και είναι απελευθερωμένος από τα πάντα. Όταν τέλειωνε το σανίδωμα, τότε μπορούσαν να διαφημιστούν τα οχήματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θέμος Αναστασιάδης: Η άγνωστη λιποθυμία και ο ρόλος της Μενεγάκη! 

Βαγγέλης Περρής: Η αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς για το ΟΛΑ και τον Θέμο! (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share