Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz απόλαυσε βουτιές σε παραλία της Μυκόνου!

Ο φακός τους τσάκωσε και ούτε που το κατάλαβαν!

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz απόλαυσε βουτιές σε παραλία της Μυκόνου!

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz απόλαυσε τις βουτιές του σε παραλία της Μυκόνου και ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε χωρίς να το καταλάβουν.

Προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να την προστατεύσουν και μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει.

Μετά τις φήμες που τους ήθελαν να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, βρέθηκαν στην Μύκονο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να χαλαρώσουν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.,

Ο λόγος για την Χριστίνα Κοντοβά και τον Τζώνη Καλημέρη. Οι δυο τους έκαναν το μπάνιο τους σε γνωστή παραλία του νησιού, ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό να συζητάνε.

Ζευγάρι βόμβα στην ελληνική showbiz! Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι πια μόνος...

Ζευγάρι βόμβα μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz, αφού ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι πια μόνος...

Εκείνος έχει τιμηθεί με βραβείο Χορν, εκείνη είναι ανερχόμενη ηθοποιός, και εδώ και έναν χρόνο κρατούν τη σχέση τους κρυφή. Οι δυο τους, είναι ζευγάρι και ζουν έναν παράφορο έρωτα εδώ και αρκετό καιρό, όπως γράφει στη Realnews ο Βασίλης Μπουζιώτης.


Ο Μιχάλης Σαράντης βλέπει εδώ και καιρό τις μετοχές του να χτυπούν κόκκινο στο θέατρο. Έχοντας αποσπάσει με το σπαθί του το βραβείο Χορν το 2015, εντυπωσιάζει με μια σειρά από παραστάσεις από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μέχρι την Επίδαυρο.

Ζευγάρι βόμβα στην ελληνική showbiz! Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι πια μόνος...


Η Μαίρη Μηνά είναι εξίσου ταλαντούχα και τάχιστα ανερχόμενη. Κέρδισε κοινό και ειδήμονες τον περασμένο χειμώνα στην παράσταση «Με λένε Έμμα» και ξεχωρίζει τώρα στην «Ορέστεια» του Εθνικού Θεάτρου.

Ζευγάρι βόμβα στην ελληνική showbiz! Ο γνωστός ηθοποιός δεν είναι πια μόνος...

Ενώ τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους και δίνουν αρκετές συνεντεύξεις, κατάφεραν να παίξουν το καλύτερο κρυφτό αποφεύγοντας χώρους που θα μπορούσαν να τους απαθανατίσουν μαζί. Ο Μιχάλης Σαράντης δηλώνει στον φιλικό του κύκλο πιο ερωτευμένος από ποτέ, ενώ το ίδιο λέει στους δικούς της ανθρώπους και η Μαίρη Μηνά. Και οι δύο μας έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα μόνο μέσα από τις θεατρικές τους επιδόσεις, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική τους ζωή. Τώρα, όμως, φαίνεται πως έγινε ανατροπή σε αυτό. Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως θα εξακολουθήσουν την ίδια τακτική, να μιλούν μέσα από την τέχνη τους.

Paparazzi! Σπάνια δημόσια εμφάνιση για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε, πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ αποφεύγουν τις κοσμικές εκδηλώσεις, αφού δεν θέλουν να απασχολούν με την σχέση τους.

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις έδωσαν το παρών στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη όπου και απόλαυσαν τις μοναδικές επιτυχίες του. Μάλιστα, μετά το τέλος της συναυλία το ζευγάρι δεν δίστασε να φωτογραφηθεί παρέα με καλούς φίλους.

Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για τον Νίκο Γαλανό και την Έλενα Σαγανά.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz!

Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz «λιώνει τους πάγους» με τα «καυτά» του φιλιά!

Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz «λιώνει τους πάγους» με τα «καυτά» του φιλιά που δίνει!

Είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν καθόλου!

Ο λόγος για τον παρουσιαστή Γιώργο Λέντζα και το μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους. Ο παρουσιαστής και το μοντέλο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους είχαν μεγάλη χημεία μεταξύ τους και ο έρωτάς τους δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Η Χριστίνα Στεφανίδη είχε χθες τα γενέθλιά της και ο αγαπημένος της θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Ο Γιώργος Λέντζας αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τη σύντροφό του, ανεβάζοντας σε instastory μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιασμένοι κι εκείνος την φιλά τρυφερά στο μάγουλο. «Happy Birthday clickbait», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της Χριστίνας Στεφανίδη.

Πασίγνωστο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz «λιώνει τους πάγους» με τα «καυτά» του φιλιά!

Έρωτας - «φωτιά» στην ελληνική showbiz! Το νέο ζευγάρι που δεν περιμέναμε...

Έρωτας - «φωτιά» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz και αυτό το νέο ζευγάρι δεν το περιμέναμε!

Όσοι τους ζουν από κοντά, υποστηρίζουν ότι οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Αυτός, είναι και ο λόγος που μετά από πέντε μήνες, εκείνη θέλησε μέσα από ένα instastory να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αγαπημένο της. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που οι δυο τους ανταλλάσσουν δημόσια λόγια αγάπης.

Οι δυο τους είναι μαζί πέντε μήνες, αλλά τηρούσαν σιγή ιχθύος! Ο λόγος για την ηθοποιό Λένα Δροσάκη, η οποία δημοσίευσε instastory και ευχήθηκε δημόσια στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε κοινοποίηση και της έγραψε «Γλυκιά μου Λένα».
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Έρωτας - «φωτιά» στην ελληνική showbiz! Το νέο ζευγάρι που δεν περιμέναμε...