Σκάνδαλο στον αθλητισμό! Κορυφαίος Ολυμπιονίκης συνελήφθη για ερωτική παρενόχληση!

Το όνομα που κανείς δεν πίστευε!

Σκάνδαλο στον αθλητισμό! Κορυφαίος Ολυμπιονίκης συνελήφθη για ερωτική παρενόχληση!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στον αθλητισμό, αφού κορυφαίος Ολυμπιονίκης συνελήφθη για ερωτική παρενόχληση! Το όνομα μάλιστα δεν το πίστευε κανείς!

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τον χάλκινο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Τάμας Κεντερέσι, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο 23χρονος Ούγγρος, ο οποίος ειδικεύεται στα 200μ. πεταλούδα, ανακρίθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τις επόμενες δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή από τη Γκουανγκζού, όπου ολοκληρώνεται το απόγευμα το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Απίστευτο! Πασίγνωστος παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε πρόταση γάμου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! (Βίντεο)

Σκάνδαλο στον αθλητισμό! Κορυφαίος Ολυμπιονίκης συνελήφθη για ερωτική παρενόχληση!

Ο αθλητής κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση μιας 18χρονης σε νυχτερινό κέντρο.

Πασίγνωστος αθλητής σε μεγάλο σκάνδαλο με στριπτιζέζ!

Πασίγνωστος αθλητής έχει μπλέξει σε μεγάλο σκάνδαλο με στριπτιζέζ και ξέσπασε σάλος με την υπόθεση!

Ο αθλητής κατηγορείται για επίθεση!

Ο λόγος για τον Αμερικανό πρωταθλητή ελαφρών βαρών Τζον Τζόουνς, ο οποίος κατηγορείται για επίθεση με κεφαλοκλείδωμα σε στριπτιζέζ στο Νέο Μεξικό!

Θρήνος! Θρυλικός πυγμάχος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο!

Μια σερβιτόρα κατηγορεί τον Τζόουνς πως της επιτέθηκε με κεφαλοκλείδωμα σε ένα στριπ κλαμπ τον Απρίλιο και εκείνος αρνείται τις κατηγορίες!

Ο γνωστός παλαιστής πλήρωσε ήδη εγγύηση 300 δολαρίων στο δικαστήριο του Αλμπουκέρκι, με τον δικηγόρο του να λέει ότι οι κατηγορίες είναι «ψέματα».

Πασίγνωστος αθλητής σε μεγάλο σκάνδαλο με στριπτιζέζ!

Γιώργος Πρίντεζης: Η κίνηση αγάπης που τον συγκίνησε! Η αποκάλυψη και το δημόσιο ευχαριστώ!

Μια κίνηση αγάπης προς το πρόσωπο του, τον συγκίνησε πολύ. Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την αποκάλυψη, ενώ θέλησε να πει και ένα δημόσιο ευχαριστώ.

Ο αθλητής, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την Στέλλα Κωστοπούλου και πέρυσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κορούλας του, ζει ευτυχισμένες στιγμές.

Μαζί με την οικογένεια του τις καλοκαιρινές τους στιγμές, τις περνάνε το περισσότερο διάστημα στην Σύρο, τον τόπο κατατωγής του. Μάλιστα, οι κάτοικοι του νησιού του έχουν μεγάλη αδυναμία, αφού τους έχει κάνει υπερήφανους.

Για να του εκφράσουν την αγάπη που του έχουν, έκαναν γκράφιτι το πρόσωπο του στον τοίχο του αθλητικού κέντρου. Η συγκίνηση του Γιώργου Πρίντεζη ήταν μεγάλη, αφού δεν το περίμενε.

Η κίνηση αγάπης που συγκίνησε τον Γιώργο Πρίντεζη