Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Το πολύ σοβαρό ατύχημα.....

Έχουμε χορέψει όλα τα τραγούδια της!

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Το πολύ σοβαρό ατύχημα.....

Δύσκολες ώρες περνάει πασίγνωστη τραγουδίστρια. Είχε ένα σοβαρό ατύχημα επί σκηνής και δημοσίευσε την στιγμή στο Instagram.

Νικήτρια αναδείχθηκε στη Eurovision , τo 2003, η Σερτάμπ Ερενέρ, με το τραγούδι «Everyway that I can». Δεκαέξι χρόνια μετά ένα ατύχημα επί σκηνής, και όχι μια μουσική επιτυχία, φέρνει και πάλι στο διεθνές προσκήνιο την τότε νικήτρια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας, την ώρα λοιπόν που η Σερτάμπ ήταν πάνω στη σκηνή και έδινε τον καλύτερό της εαυτό μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της στο Αϊβαλί.

Ατύχημα σοκ για πασίγνωστο μοντέλο! Κάηκε την ώρα φωτογράφισης!

Τη στιγμή που η Σερτάμπ ερμήνευε με πάθος ένα από τα τραγούδια της, ξαφνικά σκόνταψε πάνω σε ένα χαλί, έχασε την ισορροπία της και έπεσε προς τα πίσω. Στην αρχή, η Τουρκάλα τραγουδίστρια σοκαρίστηκε από το μικρό ατύχημά της, αλλά αμέσως σηκώθηκε και συνέχισε να τραγουδάει με τον κόσμο να την αποθεώνει.

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε το βίντεο στο Instagram και μεταξύ άλλων έγραψε ότι κάνει αυτή την δουλειά 30 χρόνια και δεν της έχει ξανασυμβεί αυτό. Μάλιστα, είπε πως για το ατύχημά της φταίνε οι κακοτεχνίες της σκηνής, ενώ ζήτησε να γίνει έλεγχος για την ασφάλεια των καλλιτεχνών.

Πηγή: protothema.gr

Σoκ! Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό! Ήταν επάνω στην σκηνή όταν ξαφνικά...

Σoκ! Οι συνάδελφοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν! Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό. Ήταν επάνω στην σκηνή όταν ξαφνικά...

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός τραυματίστηκε, όταν ένα τραπέζι του ήρθε στο κεφάλι! Ο Σπύρος Θεοδόσης, βρισκόταν σε πρόβες της θεατρικής παράστασης που συμμετέχει, όταν συνέβη το περιστατικό!

Ο φίλος και συνεργάτης του , Σπύρος Μπιμπίλας ,αφού έσπευσε να βοηθήσει τον συνάδελφο του, φρόντισε να ενημερώσει το κοινό του με την σχετική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Αυτό σχολίασε την λεζάντα της ανάρτησης του!

«Πρώτες βοήθειες στον φίλο μου Σπύρο Θεοδόση που ως μουστακαλής μάγκας του 60 χτύπησε λίγο στην πρόβα για το ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ. που ανεβαίνει στις 8 Ιούλη στο Χυτήριο. Όχι δεν έπεσε από την σκάλα ,του ήρθε τραπέζι στο κεφάλι την ώρα της αλλαγής του σκηνικού.. Τα καλά του επαγγέλματος.. Άντε και καλό μας μήνα... Γουριιιιιιιι.»

Δείτε την φωτογραφία:

Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό!

Ατύχημα για γνωστό ηθοποιό!

Πένθος: Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός!

Απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Λος Άντζελες βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπρόντι Στίβενς.

Ο γνωστός, κωμικός ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 48 ετών σύμφωνα με το The Blast, που κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Εκπρόσωπος του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μπρόντι υπήρξε μία φωνή έμπνευσης, που ήταν φίλος πολλών στην κοινότητα των κωμικών. Πίεσε τα όρια της δημιουργικότητας και το πάθος του για την δουλειά του και η αγάπη του για το μπέιζμπολ υπήρξαν εμβληματικά στοιχεία του χαρακτήρα του. Ήταν αγαπητός και θα μας λείψει. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της απώλειάς μας αυτή τη στιγμή».

Ο ίδιος έδινε μάχη με την κατάθλιψη και το άγχος, ενώ στον καλλιτεχνικό κόσμο ήταν γνωστή η ψυχολογική πίεση που αντιμετώπιζε.

Ο Μπρόντι Στίβενς μεταξύ άλλων συμμετείχε και στην επιτυχημένη ταινία «Hangover» μαζί με τον Ζακ Γαλιφιανάκη.