Έπαθε αμόκ ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Όλα λάθος». Έκανε ένα απίστευτο άδειασμα στην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τον τραγουδιστή γιατί έκανε αυτό το story για τη Νατάσα Θεοδωρίδου κι εκείνος ανέφερε τα εξής:
«Κάποιος που σου κάνει 4-5 CD, αυτός που σου γράφει τα τραγούδια τον ξέρει όλη η Ελλάδα, κάνετε μαζί ένα ντουέτο και γίνεσαι γνωστή στη νεολαία σε 2 ώρες, όταν σε καλούν σε μια εκπομπή για τα τραγούδια σου, αφού τη μισή καριέρα σου στην έχω γράψει εγώ! Και δεν με καλείς», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους:
«Η κα Σκορδά με κράζει χωρίς να βάλει το story που ανέβασα… Δεν πειράζει, όμως, ο δικηγόρος ο δικός μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα. Εγώ ξέρω ότι όταν λες κάτι για κάποιον, βάζεις αυτό που έκανε. Θέλω να πω για την κα Σκορδά ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της. Μου έχει κάνει ποτέ καλό η κα Σκορδά για να μου κάνει τώρα ή θα με διαφημίσει; Οι μεγάλοι σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Γι’ αυτό η κα Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δεν θα γίνει ποτέ! Δεν θα γίνει ποτέ! Αφού εγώ το κατέβασα, εσύ κα Σκορδά γιατί το ανέδειξες το θέμα; Πες μας γιατί το ανέδειξες»!
Να υπενθυμίσουμε πως η κόντρα ανάμεσα τους ξεκίνησε με ένα story του Τριαντάφυλλου στο Instagram για την Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ μετά την απάντηση της Φαίης Σκορδά, εκείνος απάντησε με… δικαστήρια.
Πυρά Τριαντάφυλλου κατά Σκορδά: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να…»!
Τα πυρά του κατά της Φαίης Σκορδά έστειλε ο Τριαντάφυλλος. Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να…»!, έγραψε μεταξύ άλλων στα social media.
Αφορμή, το δημόσιο άδειασμα της παρουσιάστριας κατά του τραγουδιστή, μετά από μια ανάρτηση του στο Instagram. Τι συνέβη όμως και η κατάσταση “ξέφυγε”;
Στην εκπομπή «Για την παρέα» είχε βρεθεί καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Τριαντάφυλλος την ώρα της συνέντευξης τράβηξε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας την δημοσίευσε στο Instagram και φαίρεται πως έγραψε «Αψεγάδιαστη Νατάσα ούτε μια ρυτίδα μπράβο της φυσικό το κορίτσι μας».
Η ανάρτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα η Φαίη Σκορδά να γίνει έξαλλη και είπε δημόσια: «Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!».
Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να της απαντήσεις μέση του Instagram λέγοντας: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!».
https://www.instagram.com/p/BzIaRKAgpm4/?utm_source=ig_web_copy_link
Φαίη Σκορδά: Ποιος άνδρας της έστειλε μήνυμα «καλημέρα μωρό μου!»; (Βίντεο)
Η Φαίη Σκορδά δέχθηκε το μήνυμα «καλημέρα μωρό μου!» κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον ΑΝΤ1!
Η παρουσιάστρια διάβασε όλο το μήνυμα από το κινητό της στον «αέρα» και το πρόσωπό της έλαμπε!
Συγκεκριμένα το γραπτό μήνυμα που έλαβε η Φαίη στο Πρωινό έγραφε: «Καλημέρα μωρό μου! Είσαι το πιο γλυκό, καλό και έξυπνο κορίτσι στην οθόνη μου. Πολλά φιλάκια!».
Όπως ήταν φυσικό οι συνεργάτες της την ρώτησαν από ποιον δέχθηκε το μήνυμα, καθώς η ίδια το διάβαζε και έλαμπε από χαρά!
Έτσι, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο αποστολέας ήταν ο θείος της!
Δείτε το βίντεο
Φαίη Σκορδά: Εν εξάλλω κατάσταση on air! «Δε θέλω να ξανακούσω το όνομα του…»! (Βίντεο)
Εν εξάλλω κατάσταση η Φαίη Σκορδά on air! Είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να ξανακούσω το όνομα του…»!
Απίστευτο ξέσπασμα έκανε η παρουσιάστρια στην σημερινή της εκπομπή στον ANT1. Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε σε ένα Instastory που της έστειλαν φαν της και την έκανε να βγει έξω από τα ρούχα της!
Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Instastory που έκανε ο Τριαντάφυλλος με αφορμή την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Για την παρέα» στο OpenTv που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς!
Η Φαίη Σκορδά σε έξαλλη κατάσταση τα «έχωσε» στον Τριαντάφυλλο. Συγκεκριμένα είπε:
«Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα! Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε. Όσοι το είδανε το είδανε! Ήταν από τον Τριαντάφυλλο και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο…. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει… Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ!»!
Δείτε το σχετικό βίντεο:


">
">
">
">
">
">
">