Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έρχεται το παιδάκι τους; Η φωτογραφία που τους... πρόδωσε!

Τρομερά ευτυχισμένο το ζευγάρι!

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έρχεται το παιδάκι τους; Η φωτογραφία που τους... πρόδωσε!

O Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα πλέον σε πελάγη ευτυχίας και μάλλον... έρχεται το παιδάκι τους, σύμφωνα με φωτογραφία που τους πρόδωσε!

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα επισκέφτηκαν τον γυναικολόγο της showbiz στις αρχές του μήνα και μάλιστα πόζαραν μαζί του.

Την φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο δρ Ιωάννης Καλογήρου στα social media, και όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες οργίασαν! Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, ότι η Γεωργία στο Instagram της πόζαρε με κοιλιακούς φέτες!

Γιώργος Χρανιώτης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και τα... συμπεράσματα δικά σας:

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έρχεται το παιδάκι τους; Η φωτογραφία που τους... πρόδωσε!
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έρχεται το παιδάκι τους; Η φωτογραφία που τους... πρόδωσε!

Γιώργος Χρανιώτης: Ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα με μια φωτογραφία!

Τα χαρμόσυνα ανακοίνωσε ο Γιώργος Χρανιώτης με μια φωτογραφία στο Instagram.

O ηθοποιός και η σύζυγός του γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους.

Στον λογαριασμό του δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης.

«Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, πήρα στην αγκαλιά μου, την γυναίκα που αγαπώ, την κράτησα σφιχτά και πανηγύριζα για το κατόρθωμα μου αυτό, ενώ εσείς ήσασταν κοντά μου και μου (μας) χαρίζατε τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες ευχές σας. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, παντρεύτηκα με παπά και με κουμπάρο, την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, την γυναίκα μου. Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, θυμόμουν τον στίχο των @oasis,”I don’t believe that anybody,feels the way i do,about you now”και τον ένιωθα(τον στίχο??)να ταξιδεύει μέσα στις φλέβες μου.Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, παντρεύτηκα μια νεράιδα. Εσένα.Και πολύ καλά έκανα. Aloha λοιπόν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Χρανιώτης γάμος

Γιώργος Χρανιώτης: Άδειασε δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη! «Δεν ενδιαφέρομαι για την ζωή του»!

Ο Γιώργος Χρανιώτης άδειασε δημόσια τον Σάκη Τανιμανίδη με μια μόνο ατάκα: «Δεν ενδιαφέρομαι για την ζωή του»!

Ο ίδιος, μίλησε για το unfollow του Σάκη Τανιμανίδη στη Φωλιά των Κου Κου και τον στόλισε χωρίς έλεος!

«Δουλεύουμε πολλές ώρες, αλλά είναι από τις δουλειές που δεν έχουμε καταλάβει την πολλή δουλειά! Νομίζω ότι έχω αξιοποιήσει και την αντρική και τη γυναικεία πλευρά του χαρακτήρα μου. Δεν ήμουν καλός στο ποδόσφαιρο, όποτε δεν είχα επιτυχία στα κορίτσια και δεν ήμουν δημοφιλής. Αισθανόμουν πάντα ότι, πέρα από την ερωτική επιθυμία, είχα μια βαθύτερη ανάγκη να έρθω κοντά με το γυναικείο φύλο. Ίσως ασυνείδητα έπαιζα με κοριτσίστικα παιχνίδια για να έρθω πιο κοντά στ κορίτσια. Θυμάστε και τι είχε γίνει με το Unfollow του Αγγελόπουλου;

Τελευταία έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι σημαίνει γυναικεία περίοδος! Επειδή δεν είχα συζήσει για καιρό με γυναίκα δεν είχα παρατηρήσει πως μεταμορφώνεστε στην περίοδο! Υπάρχουν ζευγάρια που είναι ερωτευμένα όλη τους τη ζωή. Εμένα η λέξη απλώς συντροφικότητα με τρομάζει! Ο ερωτικός παροξυσμός που μπορεί να προκύπτει μετά από χρόνια είναι ζητούμενο για ‘μενα! Ως παρουσιαστής το Survivor είναι πιο αναίμακτη διαδικασία. ενδεχομένως αν δεν έκανα θέατρο ή άλλες δουλειές, θα το σκεφτόμουν! Δεν έχουμε τσακωθεί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά στο Instagram ακολουθώ ανθρώπους που έχω σχέση ή είναι μακριά και τους θαυμάζω απεριόριστα. Με τον Σάκη δεν κρατήσαμε επαφή, δεν είμαστε φίλοι! Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τη ζωή μου, ούτε εγώ για τη δική του και αποφάσισα να μην κοροϊδευόμαστε τους εαυτούς μας!»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το νέο "χτύπημα" στον Τανιμανίδη! Πως τον "τελείωσε" με μόνο δυο λέξεις!

Νέο "χτύπημα" στον Σάκη Τανιμανίδη έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού τον "τελείωσε" με μόνο δυο λέξεις.

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα φωτογράφισης όπου συνάντησε τον νικητή του Survivor - ηθοποιός και μίλησαν για όλα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον λόγο πουέκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram και για το αν υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ τους.

«Έχω ξαναπεί ότι γύρω μας γίνονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποιον κάνω εγώ unfollow ή follow» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

undefined