Τραγικές στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Πέθανε ο πατέρας του!

Με αυτό τον τρόπο τον αποχαιρέτησε...

Τραγικές στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Πέθανε ο πατέρας του!

Τραγικές στιγμές περνάει γνωστός - στη νεολαία - Έλληνας τραγουδιστής της ραπ. Πέθανε ο πατέρας του και το έκανε γνωστό μέσα από τα social media.

Με ένα συγκινητικό κείμενο θέλησε και μέσα από το instagram να του πει "αντίο" αλλά και το πόσο τον ευχαριστεί και τον αγαπάει.

«Καλό ταξίδι πατέρα μου. Είμαι περήφανος για σένα. Έδωσες μια τεράστια & επίπονη μάχη πάλεψες τόσο πολύ που έτσι μου έμαθες πως να τα καταφέρω. Καλό Παράδεισο. θα σε αγαπώ για πάντα. Κωνσταντίνος του Γεωργίου Γκόγκας. Υ.Γ. Ευχαριστώ Άγιε μου Γεώργιε την ύστατη στιγμή ήσουν εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, ο Ταραξίας ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Γιώργος Γκόγκας. Σοκ! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής βουτηγμένος στα αίματα!

Τραγικές στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Τραγικές στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Πέθανε στα 39 της η Μαρία Βλάχου ύστερα από μάχη με τον καρκίνο!

Σε ηλικία 39 ετών, η Μαρία Βλάχου έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο!

Ήταν μία από τους πλέον προβεβλημένους εκπροσώπους του κύματος της νέας επιχειρηματικότητας.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο η Μαρία Βλάχου.

Η Μαρία Βλάχου συμβόλισε την νεοφυή επιχειρηματικότητα όταν αποφάσισε μαζί με την αδερφή της να ασχοληθεί με την εκτροφή σαλιγκαριών, έναν κλάδο που αργότερα αναπτύχθηκε.

«Όταν η κάμπια κατάλαβε πως η ζωή της τελείωνε, ξεκίνησε να πετάει. Η Μαρία Μας σήμερα έγινε πεταλούδα», έγραψε η αδερφή της, Πένυ, στο Facebook.

Η Μαρία Βλάχου γεννήθηκε το 1980. Μιλούσε εννέα ξένες γλώσσες, έκανε διδακτορικό στη συγκριτική λογοτεχνία. Πριν από χρόνια την κάλεσαν από το Πανεπιστήμιο της Σμύρνης όπου δίδαξε αρχικά ιταλική φιλολογία και έπειτα ελληνικά στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού.

Η επιχειρηματική της ενασχόληση ξεκίνησε με ένα τυχαίο τρόπο. Η Μαρία Βλάχου είχε μετακομίσει στις Βρυξέλλες, όπου και εργαζόταν ως μεταφράστρια. Σε ένα ταξίδι της στην Ελβετία δοκίμασε πρώτη φορά σαλιγκάρια. «Τη στιγμή που έτρωγα μίλησα με την αδελφή μου στο τηλέφωνο και της είπα: “Τρώω μια μερίδα σαλιγκάρια που κάνει 37 ευρώ!”. “Τι ωραία ιδέα” μου απάντησε. “Έχουμε εκατοντάδες σαλιγκάρια έξω από την κήπο μας. Μήπως να ασχοληθούμε και εμείς;”», της απάντησε η αδερφή της.

Η Μαρία Βλάχου επέστρεψε στην Κορινθία, την πατρίδα της. Μαζί με την αδελφή της ξεκίνησαν το 2007 τη δική τους σαλιγκαροτροφική επιχείρηση. Με την εταιρεία Fereikos και οι δύο αδερφές κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις και βραβεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας δίνοντας τον καθημερινό αγώνα στην αγορά

Θλίψη! Πέθανε ο Λεονάρδος Ρούσσος!

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Σύρου ο θάνατος του Λεονάρδου Ρούσσου, του θρυλικού «Λιλή».

Ιδιοκτήτης της ιστορικής Κατώγας του «Λιλή» στην Άνω Σύρο, το μαγαζί που έπαιξε ο Μάρκος Βαμβακάρης το 1955, ο Λεονάρδος Ρούσσος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου, πλήρης ημερών, σε ηλικία 98 ετών, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Ο Ρούσσος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο για τη σύνδεσή του με τον «πατριάρχη» του ρεμπέτικου, Μάρκου Βαμβακάρη.

 Πέθανε ο Λεονάρδος Ρούσσος

Διαχρονικά, ολόκληρη η Σύρος είχε «παρελάσει» από την ταβέρνα του «Λιλή», ενώ και οι επισκέπτες του νησιού, με το που έφταναν στο λόφο της Άνω Σύρου, το πρώτο πράγμα που ζητούσαν να δουν και να επισκεφθούν ήταν η Κατώγα που έπαιξε μουσική ο Μάρκος Βαμβακάρης.

Συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον «Λιλή» την Παρασκευή 26 Ιουλίου, όπου στις 3 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η κηδεία του στο Καθολικό Κοιμητήριο, στην Ερμούπολη.

Πηγή: athensmagazine.gr