Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Απογευματινή έξοδος με τον μικρό Φοίβο!

Τα γέλια και οι χαρές στην κάμερα!

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Απογευματινή έξοδος με τον μικρό Φοίβο!
News 29.07.2019 21:42

Την απογευματινή τους έξοδο με το μικρό Φοίβο απόλαυσαν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού, το απόγευμα της Κυριακής.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Μαρίνα Φλοίσβου όπου έκατσε για καφέ σε καφετέρια δίπλα από τη θάλασσα και έκαναν την βόλτα τους.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού περνούν μοναδικές στιγμές με τον γιο τους, αφού από την ημέρα που ήρθε στη ζωή τους γέμισε χαρά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια.

Η Αλίκη Κατσαβού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βόλτα τους με τα γέλια να πρωταγωνιστούν.

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Κώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Για βουτιές στην παραλία με το γιο τους!

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκαν στην παραλία και έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα με το γιο τους. Το ζευγάρι του έχει μεγάλη αδυναμία και δεν του χαλάει κανένα χατήρι.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο μικρός τους Φοίβος, ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, χθες γιόρτασαν τα τρίτα του γενέθλια με ένα όμορφο party με καλεσμένους φίλους και συγγενείς.

Πριν από λίγες ώρες ο Κώστας Βουτσάς με την Αλίκη Κατσαβού και τον Φοίβο πήγαν στη θάλασσα για μπάνιο! Ο μικρούλης έκανε τις βουτιές ενώ έπαιξε και με τα κουβαδάκια του με την μαμά του να τον απαθανατίζει.

undefined

undefined

undefined

Κώστας Βουτσάς: Άλλαξε την διαθήκη του για δεύτερη φορά! Τι αφήνει στην Αλίκη Κατσαβού;

Τι αφήνει στην σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού, ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος άλλαξε για δεύτερη φορά την διαθήκη του;

Ο ηθοποιός ήθελε να εξασφαλίσει ένα καλό μέλλον στη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους.

Αρχικά, ο Κώστας Βουτσάς, είχε γράψει όλη του τη περιουσία στις τρεις του κόρες που έχει αποκτήσει από προηγούμενους γάμους του. Μια περιουσία αρκετά μεγάλη, καθώς περιλαμβάνει ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα στη Μύκονο, χρήματα που έχει μαζέψει από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες που έχει παίξει.

Όταν, όμως, γεννήθηκε ο γιος του, ο Κώστας Βουτσάς, σύμφωνα με το ciao, άλλαξε τη διαθήκη θέλοντας ν’ αφήσει σε εκείνον το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του. Αυτό, ήταν κάτι που δεν άρεσε στις κόρες του και έτσι του ζήτησαν να συναντηθούν προκειμένου να βρεθεί μια δίκαιη λύση.

Πράγματι, ο Κώστας Βουτσάς και οι τρεις του κόρες συναντήθηκαν, αλλά στο ραντεβού δεν ήταν η Αλίκη Κατσαβού, καθώς ο ηθοποιός ήθελε να μην την μπλέξει σε όλο αυτό. Σε αυτό το ραντεβού, ο Κώστας Βουτσάς και οι τρεις του κόρες βρήκαν την λύση προκειμένου να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος και όλοι να πάρουν μέρος της περιουσίας τους.

Ο Κώστας Βουτσάς έχει αλλάξει δυο φορές τη διαθήκη του.

Μετά την τελευταία αλλαγή, αφήνει το σπίτι στο Κολωνάκι στον γιο του Φοίβο. Το σπίτι που ζουν σήμερα και ο μικρός θα έχει όλες τις αναμνήσεις από τον μπαμπά του. Στην σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού αφήνει τη σύνταξή του.

Στις κόρες του αφήνει το σπίτι στη Μύκονο, το οποίο ο ηθοποιός νοικιάζει 400ευρώ τη βραδιά, τα χρήματα από τις ταινίες που έχει παίξει.

Μετά από αυτές τις αλλαγές, φαίνεται πως όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Κώστας Βουτσάς: "Τότε οι γκέι ήταν κρυφοί τώρα..." - Απίθανες αποκαλύψεις!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε τι "απαγόρευσε" να κάνει ο γιος του!

Κώστας Βουτσάς: Ο γιος του έχει μεγαλώσει πολύ και έχουν γίνει ίδιοι!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share