Χάρης Σώζος: Πένθος για τον ηθοποιό! Πολύ δύσκολες ώρες!

Η απώλεια είναι μεγάλη!

Χάρης Σώζος: Πένθος για τον ηθοποιό! Πολύ δύσκολες ώρες!

Πένθος για τον ηθοποιό Χάρη Σώζο, ο οποίος βιώνει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς ο θάνατος χτύπησε την οικογένειά του!

Ο ίδιος έκανε την συγκινητική ανάρτηση στο facebook!

Ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Σώζος περνάει δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο της αγαπημένης του θείας!

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook με μία φωτογραφία και το μήνυμα: «Καλό ταξίδι θεία Λούλα! Θα μου λείψει η παρουσία σου!!!».

Κατερίνα Ζαρίφη: Σπαραγμός για την παρουσιάστρια! Ο θάνατος που την τσάκισε!

Χάρης Σώζος: Πένθος για τον ηθοποιό! Πολύ δύσκολες ώρες!

Ντίνος Καρύδης: Το τροχαίο και το θαύμα που τον γλίτωσε από τον βέβαιο θάνατο!

Ένα τροχαίο ατύχημα παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του Ντίνου Καρύδη, ο οποίος βίωσε το θαύμα και γλίτωσε!

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε την ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτοντας όλα όσα έγιναν!

Ο Ντίνος Καρύδης 4 χρόνια μετά από το τροχαίο ατύχημα που του συνέβη, αποκάλυψε το θαύμα που έγινε προκειμένου να γλιτώσει από βέβαιο θάνατο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εδώ με την αγαπητή Αλεξια σε εκδήλωση για τα γενέθλια του Μίκη...Ήταν σαν αύριο πριν 4 χρόνια..Εδώ με βλέπετε να χαμογελάω,αλλά εκείνο το μεσημέρι.γλυτωσα απο βέβαιο θάνατο.Μολις είχα ξεκινήσει για το Κιάτο εσπασε η μπάρα του αυτοκινήτου μου.Ευτυχως που δεν πήρα κι άλλους ανθρώπους στο λαιμό μου.

Θυμαμαι επίσης εκείνο το πρωινό μια καλή μου φίλη ήταν σε ένα εκκλησάκι στην Χαλκιδική κ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είχε γράψει τα ονόματα της οικογένειας μου για υγεία..Ακόμη την ευχαριστώ..!!Ναι κάποιος άγιος με προστάτευσε...».

Ντίνος Καρύδης: H πρόταση που τον "ανέστησε"! Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά το πρόβλημα υγείας!

Δείτε την ανάρτηση

Ντίνος Καρύδης: Θλίψη για τον ηθοποιό! Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Θλίψη προκαλεί η ανάρτηση που έκανε ο Ντίνος Καρύδης, για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε τον συμμαθητή του ο οποίος μοιράστηκε μαζί του το φτωχικό του κολατσιό… Ένα κομμάτι ψωμί και 4 ελιές. Αυτός ο φίλος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και ο Ντίνος Καρύδης είναι συγκινημένος αφού θεωρεί ότι δεν του «ξεπλήρωσε» ποτέ αυτό που έκανε εκείνος.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Παραμονές Πάσχα. Λίγες μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία για την Μεγάλη Εβδομάδα. Εγώ, 8 ετών, στην Τετάρτη Δημοτικού. Σαρακοστή, νηστεία. Τις 40 μέρες αυτές, νηστεύαμε από επιλογή. Τις υπόλοιπες, από ανάγκη, γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Φτώχεια, και των γονέων.

Στο μεγάλο διάλειμμα, το δεύτερο, βγήκα με ένα φιλαράκι μου στην αυλή του σχολείου. Το στομάχι μου «γουργούριζε», αλλά δεν είχα κάτι να του ρίξω μέσα. Είπα να παίξουμε, αλλά ο συμμαθητής μου με τράβηξε σε μια γωνιά, καθίσαμε και άνοιξε μια μαντήλα που είχε βγάλει από την τσάντα του. Είχε μέσα, μια φέτα ψωμί και τέσσερις ελιές. Έριξα μια κλεφτή ματιά και μετά κάρφωσα το βλέμμα μου στο χώμα. Ξέρετε, τότε είχαμε αξιοπρέπεια, που δεν μας την δίδαξε κανείς με λόγια, αλλά οι γονείς μας με τις πράξεις τους.

Η ανάρτηση που έκανε ο  ο Ντίνος Καρύδης

Ένιωσα το βλέμμα του συμμαθητή μου. Ένιωσα και το σκούντημα στον ώμο μου. Σήκωσα το κεφάλι και τον κοίταξα στα μάτια. Είχε σπάσει τη φέτα του ψωμιoύ στη μέση και μου έδινε το ένα κομμάτι. Και τις δύο ελιές.

Τα πήρα βουβά κι αρχίσαμε κι οι δυο να τρώμε. Ένιωσα μια αλμύρα στο ψωμί αλλά δεν παραξενεύτηκα. Ήξερα ότι ήταν από τα δάκρυα ευγνωμοσύνης για τον μικρό μου φίλο και συμμαθητή.

Και τώρα κλαίω, γιατί ο φίλος μου έχει φύγει, εδώ και καιρό, για το μεγάλο ταξίδι, κι εγώ δεν μπόρεσα να κάνω ποτέ κάτι τόσο μεγάλο γι’ αυτόν, που να πλησιάζει, έστω, την τεράστια πράξη του. Μεγάλο βάρος στην ψυχή μου»! Θυμάστε τα επίσης συγκινητικά λόγια του, για την κόρη του;

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή ο Ντίνος Καρύδης! Το δημόσιο μήνυμα του ηθοποιού!

Αρκετά δημόσια πρόσωπα της Ελληνικής showbiz έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή μετά την άσχημη κριτική που δέχτηκε από την Έλενα Ακρίτα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και για πρώτη φορά είπε την δική του εκδοχή στον μεγάλο ντόρο που έχει ξεσπάσει μετά την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης».

Ο Μάρκος Σεφερλής με τα λόγια του και την συγκίνηση του ευαισθητοποίησε πολύ κόσμο ο οποίος τον στηρίζει. Ανάμεσα του και ο Ντίνος Καρύδης ο οποίος τάχθηκε με το μέρος του ηθοποιού.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και στην λεζάντα του έγραψε «Συμφωνώ με τον δάσκαλο Κώστα Γεωργουσόπουλο. Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ – κατ’ εμέ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ»!