Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται και το ανακοίνωσε δημόσια!

Ο λόγος για την...

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται και το ανακοίνωσε δημόσια!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται και το ανακοίνωσε δημόσια στην εκπομπή του Open tv, «Καλοκαίρι not» σήμερα το πρωί.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι «The wall», ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια όμως απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της σύντροφο, Κυριάκο, ενώ θα ήθελε να αποκτήσει και ένα παιδάκι. Λαμπερός γάμος στη showbiz! Παντρεύτηκε ο εγγονός πασίγνωστης ηθοποιού!

«Με τον Κυριακό πηγαίναμε σχολείο μαζί. Με περνάει δυόμιση χρόνια. Ήταν ο Δον Ζουάν του σχολείου. Δεν είχαμε ανταμώσει ποτέ. Μετά από πολλά χρόνια με έκανε add στο Facebook. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Με το που κοιταχτήκαμε ξέραμε ότι ο ένας είναι το ολόκληρου του άλλου. Αν ο μέλλοντας σύζυγός μου δεν ήταν και λίγο νούμερο δεν θα τον παντρευόμουν. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Με μεγάλη χαρά μετά τον γάμο αν έρθει καλώς να ‘ρθει» είπε, μεταξύ άλλων, η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Παντρεύεται το Γωγουλίνι

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Έναν γάμο έκπληξη έχουμε στην showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης και η είδηση για το χαρμόσυνο γεγονός έσκασε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με gossip περιοδικά το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατεύσει την σχέση του.

Ωστόσο, άτομο από το στενό του κύκλο επιβεβαίωσε στο «US Weekly» ότι ο 44χρονος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη συμπρωταγωνίστρια του και εκείνη δέχτηκε.

Ο λόγος για τον Joaquin Phoenix και την Rooney Mara οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 2013 «Her», όμως η φωτιά του έρωτα τους για να κάνει την αρχή της σχέσης τους, άναψε τρία χρόνια αργότερα, ενώ γύριζαν την ταινία «Mary Magdalene».

Μάλιστα, ακόμη ένας γάμος είναι προ των πυλών! Η πρόταση γάμου έγινε και δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Μόλις έσκασε: Γάμος-βόμβα στην ελληνική showbiz! Υπάρχει και μωρό!

Γάμος-βόμβα έσκασε μόλις τώρα στην ελληνικό showbiz, καθώς το ζευγάρι συνδέει και ένα μωρό!

Η εγκυμονούσα κρατάει πάντως τέλεια σιλουέτα, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στον έβδομο μήνα!

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη και τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδριώτη!

Σύμφωνα με το Secret το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο μέσα στο καλοκαίρι και σε στενό κύκλο, δίχως να έχει αποφασιστεί το μέρος!

Μόλις έσκασε: Γάμος-βόμβα στην ελληνική showbiz! Υπάρχει και μωρό! Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.

Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα διατηρεί κοιλιακούς φέτες στον 7ο μήνα κύησης!

Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα στον 7ο μήνα κύησης της, διατηρεί κοιλιακούς φέτες και μας τους δείχνει φορώντας το μαγιό της.

Είναι πολύ ευτυχισμένη και διανύει την πιο χαρούμενη περίοδο στη ζωή της.

Σε περίπου δυο μήνες η Φελίσια Λαπάτη θα κρατάει στην αγκαλιά της μαζί με τον σύντροφό της Μιχαλη Αντιώτη, το πρώτο της παιδί!

Αυτές τις μέρες η γυμνάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ιορδανία και πόζαρε με το μαγιό της δείχνοντας μα τους... κοιλιακούς της.

Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα διατηρεί κοιλιακούς φέτες

Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα διατηρεί κοιλιακούς φέτες