Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz δημοσίευσε φωτογραφία του τέταρτου παιδιού του!

Είναι πανέμορφο!

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz δημοσίευσε φωτογραφία του τέταρτου παιδιού του!

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του τέταρτου παιδιού του και είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει.

Μάλιστα, η celebrity μητέρα του, αποκάλυψε και το όνομα που πρόκειται να του δώσουν.

Η Kim Kardashian μοιράστηκε με τους fans της την 1η φωτογραφία του 2ου γιου της και αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το όνομα του, το οποίο είναι “Psalm”. Οι fans της Kim είναι φανερά ενθουσιασμένοι με το γεγονός, κάτι που μπορούμε να παρατηρήσουμε από τα τουλάχιστον 50 χιλιάδες σχόλια αλλά και τα 5 εκατομμύρια likes.

Κίμ Καρντάσιαν: Η φωτογραφία που αποδεικνύει το πρόβλημα υγείας της!

Kim Kardashian: Η 6χρονη, κούκλα, κόρη της έκανε το πρώτο της εξώφυλλο!

Από μικρή στα βάσανα μπήκε η North West. Η 6χρονη κόρη της Kim, δε θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από την πορεία που ακολούθησαν η μαμά και η θεία της αφού και η ίδια είναι ένα παιδί μεγαλωμένο μέσα στον πλούτο και τα φώτα της δημοσιότητας.

Η μικρή North αν και μόλις 6 ετών φαίνεται να τα πάει πολύ καλά με τη μόδα αφού έχει ήδη δημιουργήσει το δικό της ιδιαίτερο στυλ.

Η φυσική χάρη και το ιδιαίτερο γούστο που την διακρίνουν έκαναν την WWD Beauty να της δώσει την πρώτη μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία!

Η μαμά Kim, γεμάτη περηφάνια για την κόρη της έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο instagram σχολιάζοντας: «Το πιο στυλάτο μου παιδί, το πανέμορφο μωρό μου η North έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για την WWD. Αγαπά τόσο πολύ τη μόδα και την ομορφιά. Το απολαμβάνει όλο αυτό».

Kim Kardashian: Λιώσαμε! Η κόρη της, κάνει contouring και "ρίχνει" το Instagram!

Αναμφισβήτητα είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην showbiz, που ότι και να κάνει αμέσως γίνεται η επόμενη τάση στην μόδα!

Ο λόγος για την Kim Kardashian, που μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media- ενώ αυτή την φορά έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση!

Η γλυκιά μανούλα απαθανάτισε την κόρη της, που έκανε contouring και ομολογούμε πως ήταν ό, τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα!

Δείτε την ανάρτηση: