Κραυγή αγωνία από την Πριγκίπισσα! Ζητά μέτρα προστασίας!

Τι συνέβη;

Κραυγή αγωνία από την Πριγκίπισσα! Ζητά μέτρα προστασίας!

Κραυγή αγωνίας από την πριγκίπισσα Χάγια. η σύζυγος του εμίρη του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ζήτησε την Τρίτη να επωφεληθεί από το μέτρο της προστασίας από αναγκαστικό γάμο, ενώπιον δικαστή οικογενειακών υποθέσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο, στο Λονδίνο, μετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA.

«Οι λεπτομέρειες του μέτρου προστασίας που αιτήθηκε η πριγκίπισσα Χάγια δεν είναι γνωστές» γράφει το PA, χωρίς να μπορεί να διευκρινίσει εάν το μέτρο αυτό αφορά την ίδια την πριγκίπισσα ή ένα από τα δύο παιδιά της, ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών και ένα 7χρονο αγόρι.

Κραυγή αγωνία από την Πριγκίπισσα! Ζητά μέτρα προστασίας!

Η κόρη του εκλιπόντος βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας και ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα, ηλικίας 45 ετών, ζήτησε επίσης δικαστική προστασία από βιαιοπραγίες και την επιμέλεια των παιδιών της, κατά τη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας, την οποία επετράπη μονάχα στον βρετανικό Τύπο να παρακολουθήσει. Ο 70χρονος μονάρχης, από την πλευρά του, ζήτησε να επιστρέψουν τα παιδιά του στα ΗΑΕ. «Πενθεί» ήδη το παλάτι! Η Πριγκίπισσα πάσχει από...

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Εσπευσμένα σε κλινική η πριγκίπισσα!

Συναγερμός σήμανε στο Μπάκιγχαμ, μετά την είδηση ότι η πριγκίπισσα μεταφέρθηκε σε κλινική!

Η Ελισάβετ τρέχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα και ο Τύπος οργιάζει! Τι έχει συμβεί όμως;

Η Kate Middleton έκανε botox αλλά ο γιατρός την ρεζίλεψε! Ο γιατρός έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα στο πριν και το μετά της Kate: «H Κate μας, λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπο αλλά και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς από πολύ μακριά έρχονται να με δουν να εφαρμόζω την μέθοδο αυτή. Η μαγεία του baby botox που δεν είναι βαριά αλλά είναι καλή και 3 και 4 μήνες μετά την διαδικασία»


Όπως ήταν φυσικό, το ότι η Middleton κατοικεί μόνο 10 λεπτά από το ιατρείο του ειδικού, φούντωσε ακόμα παραπάνω τις φήμες! Κι επειδή οι fans της Kate άρχισαν να ρωτούν τον πλαστικό αν η Kate είναι πραγματικά πελάτισσά του, ήρθε το ίδιο το Παλάτι του Kensington σε επίσημη ανακοίνωση στη New York Post.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Εσπευσμένα σε κλινική η πριγκίπισσα!
«To post του Dr. Medi Spa είναι κατηγορηματικά ψευδές. Η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν επικροτεί τέτοιες διαφημιστικές δραστηριότητες. Όσο για την ίδια την κλινική, απέφυγε να αποκαλύψει αν η Kate είναι όντως πελάτισσα και περιορίστηκε να μιλήσει για απόρρητο ασθενών και ουδέν σχόλιο. Ο γιατρός ήθελε απλά να δείξει την αλλαγή που μπορεί να γίνει σε ένα πρόσωπο το baby botox. Όταν αναφέρθηκε στην Kate μας, εννοούσε την Kate όλης της Βρετανίας». Εσείς τι πιστεύετε;

Χωρισμός βόμβα στο Μπάκιγχαμ! Ήρθε το τέλος για Χάρι και Μέγκαν!

Χωρισμός βόμβα έσκασε στο Μπάκιγχαμ, αφού ήρθε το τέλος για Χάρι και Μέγκαν!

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποχωρούν από τον φιλανθρωπικό οργανισμό στο οποίο συνεργάζονται με τον δούκα και την δούκισσα του Κέιμπριτζ και θα δημιουργήσουν δικό τους ίδρυμα.

Τα ζευγάρια θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί σε άλλα πρότζεκτ όπως η εκστρατεία για την ψυχική υγεία στο Heads Together.

Το Βασιλικό ίδρυμα δημιουργήθηκε το 2009 και επικεντρώθηκε σε περιπτώσεις που αφορούσαν τις ένοπλες δυνάμεις, συντηρήσεις και περιστατικά ψυχικής υγείας.

Σε μια δήλωση, η φιλανθρωπία - η οποία θα μετονομαστεί σε «Το Βασιλικό ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ» - αναφέρθηκε πως η απόφαση έγινε μετά από ανασκόπηση της δομής της.

«Αυτές οι αλλαγές γίνονται ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στην δουλειά και τις ευθύνες των βασιλικών ζευγαριών.Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι απίστευτα περήφανοι για αυτό που έχουν επιτύχει μαζί μέσω του Βασιλικού Ιδρύματος».

Τα ζευγάρια ανέλαβαν μαζί το Βασιλικό ίδρυμα τον Φεβρουάριο του 2018. Ο τίτλος της φιλανθρωπίας άλλαξε αργότερα σε Βασιλικό Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ και του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η κίνηση αυτή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν θεωρείται το τελευταίο βήμα στην κατανομή των δημόσιων καθηκόντων των ζευγαριών.

Mέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού!

Για πρώτη φορά είδαμε το πρόσωπο του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία με τη φατσούλα του!

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα την περασμένη Κυριακή, εμφανίστηκε και το της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι!

Το νεογέννητο του παλατιού πόζαρε στο φακό και δημοσιεύτηκε μέσω της επίσημης σελίδας του ζευγαριού στο instagram!

undefined