Γιώργος Τράγκας: Νέος γάμος στο Λας Βέγκας! Είχε παπά τον... Έλβις Πρίσλεϊ! (Βίντεο)

Η τελετή έπαιξε σε live μετάδοση!

Γιώργος Τράγκας: Νέος γάμος στο Λας Βέγκας! Είχε παπά τον... Έλβις Πρίσλεϊ! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Τράγκας έκανε νέο γάμο με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά στο Λας Βέγκας! Παπάς ήταν ο Έλβις Πρίσλεϊ!

Άκρως επικό το σκηνικό με τον γνωστό δημοσιογράφο να το χαίρεται!

Στο Λας Βέγκας βρέθηκε τον περασμένο Απρίλη ο Γιώργος Τράγκας και ανανέωσε τους όρκους του γάμου του με την Μαρία Καρρά, σε μία εντυπωσιακή τελετή!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέβασε το βίντεο, γράφοντας: «Γεια σας φίλες και φίλοι. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων μου (30/7) δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά. Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. "Παπάς" ο "Έλβις Πρίσλεϊ" .

Νίκος Χατζηνικολάου: Έκτακτη ανακοίνωση από τον παρουσιαστή! Τι ζητάει;

Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του. Όσο για το "παρανυφάκι" δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ. Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό...Άγρα της Έδεσσας(που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια , τουλάχιστον γι αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!».

Δείτε το βίντεο

Σοκ! Δημοσιογράφος την ώρα του ρεπορτάζ μπήκε στη θάλασσα και... πνίγηκε!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως δημοσιογράφος πνίγηκε την ώρα του ρεπορτάζ. Μπήκε στο νερό την ώρα που έλεγε την είδηση.

Θέλοντας να δείξει επαγγελματισμό και με ακρίβεια το βάθος του νερού, δεν πρόσεξε καλα.

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει η εικόνα ενός Πακιστανού δημοσιογράφου, που βούτηξε μέχρι το λαιμό στα λασπόνερα στα πλαίσια ρεπορτάζ για τις μεγάλες πλημμύρες στην πολιτεία Παντζάμπ. Θρήνος: Πέθανε γνωστός δημοσιογράφος!

Μόνο με το κεφάλι του και το ένα χέρι που κρατούσε το μικρόφωνο να είναι ορατά, ο Χουσεΐν συζητούσε με ψυχραιμία πώς οι πλημμύρες επηρέασαν τις γεωργικές εκτάσεις στην περιοχή.

Οπως ήταν αναμενόμενο ο ρεπόρτερ με τον πρωτοφανή ζήλο και την (υπερ)αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος αποθεώθηκε από τους χρήστες των social media, με κάποιους από αυτούς να υπογραμμίζουν ότι του αξίζει το βραβείο Πούλιτζερ για την εμβάθυνσή του - κυριολεκτικά - στα γεγονότα. Ωστόσο, κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι είναι «τρελός» που εμφανίστηκε έτσι στον τηλεοπτικό αέρα.