Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζητάει άμεση βοήθεια ο παρουσιαστής! Η δημόσια έκκλησή του!

Τι συνέβη;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζητάει άμεση βοήθεια ο παρουσιαστής! Η δημόσια έκκλησή του!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δημόσια έκκληση για βοήθεια, με τον παρουσιαστή να τονίζει πως πρέπει να είναι άμεση!

Το μήνυμά του για το συμβάν και την ενίσχυση που χρειάζεται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ένα μήνυμά του στο instagram έκανε έκκληση για βοήθεια, καθώς μία γυναίκα έχει ανάγκη για αιμοπετάλια!

«Άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια στον Νομό Αχαΐας. Στο Νοσοκομείο "Ρίο" στο όνομα Γεωργία Φιλιπποπούλου ετών 33», ήταν το μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτησή

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ζητάει άμεση βοήθεια ο παρουσιαστής! Η ανακοίνωσή του!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκτακτη παρέμβαση στον ΑΝΤ1! Θα πάει στα δικαστήρια! (Βίντεο)

Έκτακτη παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή να πηγαίνει στα δικαστήρια!

Τι συνέβη με τον Γρηγόρη και έγινε έξαλλος, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει δημόσια ανακοίνωση;

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» ανέφερε ότι χρησιμοποιούσαν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις “Bitcoin”, παροτρύνοντας τον κόσμο να επενδύσει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε ότι αυτό που τον κινητοποίησε ήταν ότι δέχτηκε στα social media πολλά μηνύματα από παιδιά που του έλεγαν ότι έχασαν λεφτά από αυτό.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη αλλά και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στα δικαστήρια ο παρουσιαστής! Η επίσημη ανακοίνωση...

Στα δικαστήρια ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο δικηγόρος του έστειλε επίσημη ανακοίνωση!

Το τελευταίο διάστημα το Facebook έχει γεμίσει από χορηγούμενα ποστ μιας ηλεκτρονικής απάτης, όπου άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου για να κερδίσουν χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες, κάτι το οποίο σας έχουμε ήδη γράψει.

Ο κ.Λύτρας, ο δικηγόρος του Γρηγόρη, τονίζει πως ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει πλήρως τις σχετικές δημοσιεύσεις το διαδίκτυο και ήδη έχει ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η δήλωση του κ.Λύτρα έχει ως εξής :

«Εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του , να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Η ευτυχία τους "χτύπησε" την πόρτα αυτό το καλοκαίρι! Τι συνέβη;

Η ευτυχία, όπως φαίνεται, "χτύπησε" την πόρτα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου αυτό το καλοκαίρι και μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα μάθετε τι ακριβώς συνέβη.

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και στο Vanda's blog σήμερα θα μάθετε τα χαρμόσυνα νέα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είναι τρελά ευτυχισμένος αφού φέτος θα είναι το καλοκαίρι που μετά από πάρα πολλά χρόνια θα είναι ξέγνοιαστος και δεν θα τον απασχολεί τίποτα! Ο σταθμός του έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, οι συζητήσεις, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, πάνε πολύ καλά για τα projects που θα αναλάβει τη νέα τηλεοπτική χρονιά και πλάι του έχει τη Νάνσυ να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, όπως αντίστοιχα κάνει κι αυτός!

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές για τον Αύγουστο σε κάποιο ελληνικό νησί και μάλιστα για λίγες ημέρες θα ταξιδέψουν και στο εξωτερικό με τα παιδιά τους!

Η απόφαση που έχουν πάρει βέβαια, όπως μου αποκάλυψε κοντινός τους άνθρωπος, είναι να μην επισκεφθούν τους τόπους καταγωγής τους και να πάνε σε μέρη που δεν έχουν ξανά πάει ποτέ!

Τα πιο ευχάριστα νέα βέβαια είναι ότι επιτέλους θα είναι πιο χαλαροί αφού η σχέση τους έχει επισημοποιηθεί που δεν θα χρειάζεται να κρύβονται από τις κάμερες όπως έκαναν το προηγούμενο καλοκαίρι.