Χάρης Ρώμας: Η γυναίκα που τον δαιμόνισε! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Μιλάμε για κούκλα!

Χάρης Ρώμας: Η γυναίκα που τον δαιμόνισε! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Ποια είναι η γυναίκα που δαιμόνισε τον Χάρη Ρώμα; Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, την αποθέωσε κανονικά και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική»!

Όλα φυσικά έγιναν, κατά την αποκάλυψη για το όνομα – έκπληξη της νέας πρωταγωνίστριας του «Καφέ της Χαράς»! Πρόκειται για την Ζέτα Δούκα, η οποία μπαίνει στη σειρά με νέο ρόλο. Αρχικά, επρόκειτο να πάρει το ρόλο της Χαράς Χάσκα, αλλά η αποδέσμευση της Ρένιας Λουϊζίδου από τον Alpha ανέτρεψε τα σχέδια.

Χάρης Ρώμας: Για πρώτη φορά! Μας ανοίγει τη πόρτα του εντυπωσιακού σπιτιού του! Θα τρίβετε τα μάτια σας!

«Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από περίσκεψη. Αυτή τη φορά, θα συμμετέχει μαζί μας μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η Ζέτα Δούκα», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Με το Νι και με το Σίγμα» προκαλώντας μεγάλη έκπληξη καθώς δεν συνηθίζει να εκφράζεται έτσι, ειδικά για συναδέλφους του.

Και συνέχισε: «Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που… δαιμονίζουν τον Πώποτα! Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική». Οι εξελίξεις, λοιπόν, στον νέο κύκλο αναμένεται να είναι…»καυτές»!

Χάρης Ρώμας: Χαμόγελα ευτυχίας! Μόλις έμαθε τα νέα!

Χαμόγελα ευτυχίας για τον ηθοποιό Χάρη Ρώμα! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr μόλις πριν λίγες ημέρες έμαθε τα νέα!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα πάντα, πρώτη...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες τα γυρίσματα του "Καφέ της Χαράς" θα ξεκινήσουν αρχές Αυγούστου! Οι σεναριογράφοι της σειράς γράφουν ήδη τα νέα επεισόδια αλλά το "πάμε" του σκηνοθέτη, Τάκη Μιχαήλ, θα ακουστεί τέλος του Αυγούστου!

Η πρεμιέρα του σήριαλ, όπως γνωρίζω, θα γίνει 31 Δεκεμβρίου, στην επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1, και περιλαμβάνει 30 επεισόδια!

Αλλά το ευχάριστο νέα για τον Χάρη Ρώμα δεν είναι αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Ρένια Λουϊζίδου είπε το μεγάλο ναι τελικά! Στην αρχή ήταν να μην πάρει μέρος σε όλο αυτό λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έτρεχαν αλλά τώρα που "Το σόι σου", η σειρά του ALPHAtv στην οποία και πρωταγωνιστεί, ρίχνει αυλαία, έχει το περιθώριο να πάει άρα είπε το μεγάλο ναι!

Χάρης Ρώμας: Χαμόγελα ευτυχίας! Μόλις έμαθε τα νέα!

Είναι σίγουρο πως με όλα αυτά τα πρόσωπα το αποτέλεσμα θα είναι δυνατό... αλλά για να δούμε! Κοντός ψαλμός...

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Καφέ της Χαράς! Αποκάλυψη τώρα...

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Καφέ της Χαράς και η αποκάλυψη έγινε τώρα!

Ο λόγος για την κούκλα Φαίη Σκορδά, η οποία είχε καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα!

Ο ίδιος, μίλησε στο Πρωινό για τα νέα επεισόδιο του Καφέ της Χαράς και ανακοίνωσε όλες τις αλλαγές! Μάλιστα πρότεινε στην Φαίη να κάνει guest και η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαρά! «Θα κάνω την Χαρά και δεν κάνω πλάκα...» είπε γελώντας!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χάρης Ρώμας: Άδειασε την Ράντου στον Αρναούτογλου! Η χυλόπιτα για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Κι όμως, ο Χάρης Ρώμας άδειασε την Ελένη Ράντου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ποια ήταν η χυλόπιτα για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τι άλλο ειπώθηκε στο The 2night show στον ΑΝΤ1, εχτές;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν θα έκανε πρόταση στην Ελένη Ράντου με την οποία πέρασαν στη συνείδηση του κόσμου ως η «Καντακουζίνα» και η «Γκαρσόνα»!

Εκείνος είπε όχι και εξήγησε τον λόγο. Ο ηθοποιός τόνισε πως ξέρει ακριβώς πώς σκέφτεται η Ελένη και πως της είχε κάνει την πρόταση παλιά, όταν ακόμα βρισκόταν στον αέρα το συγκεκριμένο σίριαλ για τη συνέχισή του για ακόμα μία χρονιά. Αξιοσημείωτο είναι, το ότι το σίριαλ παίχτηκε για δύο χρονιές και ο Ρώμας ήθελε να το συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά, κάτι που τελικά δεν δέχτηκε η Ελένη Ράντου και έτσι έριξε οριστικά αυλαία. Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Καφέ της Χαράς»: Ο Χάρης Ρώμας μας αποκαλύπτει τι θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Οι συζητήσεις έγιναν και σε λίγο καιρό θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Το πιο αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 έρχεται ξανά και εμείς το περιμένουμε με ανυπομονησία

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες TV και μας αποκάλυψε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Hταν δική σας ιδέα η συνέχεια του «Καφέ της Χαράς» ή πρόταση του ΑΝΤ1 για τα 30 χρόνια του σταθμού;

Η πρόταση έγινε από τον ΑΝΤ1 για τα τριάντα χρόνια και όχι συγκεκριμένα για το «Καφέ της Χαράς» αλλά για μία από τις τρεις σειρές μου που γνώρισαν τη μεγαλύτερη-επιτυχία και τηλεθέαση. Εγώ επέμεινα πολύ και στο Κανάλι και στηνΆννα Χατζησοφιάότι το σωστό είναι να γίνει σίκουελ αυτό. Υπάρχει μια θαυμάσια συνοριακή ιδέα για να συνεχιστεί η ιστορία 13 χρόνια μετά.

Η ατμόσφαιρα θα είναι η ίδια στο Κολοκοτρωνίτσι;

Το Κολοκοτρωνίτσι ήταν και θα είναι το οχυρό του συντηρητισμού. Αυτό περιμένει να δει ο κόσμος. Βεβαίως, υπάρχει και μια νέα γενιά που έρχεται σε σύγκρουση με το παλιό, που αντιπροσωπεύω εγώ, δηλαδή ο Πόπωτας. Ελπίζω ο κόσμος να δει πολλά στοιχεία που αγαπούσε, αλλά και καινούργια που θα κάνουν το αποτέλεσμα ανανεωμένο και φρέσκο. Αυτό είναι το στοίχημα.