Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ήταν να παντρευτούν και το ακύρωσαν στο παρά πέντε! Αποκάλυψη τώρα!

Έσκασε πριν λίγο!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ήταν να παντρευτούν και το ακύρωσαν στο παρά πέντε! Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για τον κρυφό γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη! Ήταν να παντρευτούν και το ακύρωσαν στο παρά πέντε! Τι συνέβη;

Τα δημοσιεύματα κάθε λίγο και λιγάκι τους ήθελαν να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού όμως εκείνοι έκλειναν τα αυτιά τους και κοιτούσαν αγκαλιασμένοι το μέλλον. Όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί , έχουν απαντήσει πολλές φορές στην ερώτηση "πότε παντρεύεστε;" αφού όλοι και όχι μόνο οι θαυμαστές τους, ήθελαν να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Φαίνεται όμως ότι το ερώτημα αν θέλουν να παντρευτούν ή όχι δεν απασχολεί μόνο το κοινό τους αλλά και τον ίδιο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη - "βόμβα"...

Όπως αναφέρουν οι πηγές του Ciao, ο τραγουδιστής ζήτησε από την παρουσιάστρια να παντρευτούν. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά όμως ήταν η πιο απαιτητική εκ μέρους του.

Κι όμως, η Ζέτα Μακρυπούλια για μια ακόμη φορά αρνήθηκε την πρόταση γάμου. Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον η παρουσιάστρια αποφάσισε να επιμείνει στην θέση της, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτούν οι δυο τους αν δεν περιμένει η ίδια παιδί.

Έτσι κι αλλιώς οι δυο τους ζουν εδώ και χρόνια σαν παντρεμένοι αφού η Ζέτα περνάει το μεγαλύτερο μέρος τους χρόνου της στο σπίτι του Μιχάλη, στη Γλυφάδα.

Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές επιστρέφει για λίγες ημέρες στο πατρικό της, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένταση με τον Χατζηγιάννη αλλά πάντα γυρίζει δίπλα στο Μιχάλη. Έτσι αποφάσισε ότι δεν θέλει να παντρευτεί.

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε κατάσταση "νευρικού κλονισμού" η παρουσιάστρια!

Τα νεύρα της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και οι πληροφορίες που έχω μαρτυρούν πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα!

Το μέλλον της παρουσιάστριας είναι αβέβαιο και το Youweekly.gr και το Vanda's blog, έχουν όλο το ρεπορτάζ.

Ο ANT1 δεν είναι σίγουρος κατά πόσο θέλει να υπάρχει και την επόμενη χρονιά το Ρουκ Ζουκ αλλά και η παρουσιάστρια στον σταθμό και η ίδια, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, είναι αρκετά ταραγμένη για το πως θα εξελιχθεί η επαγγελματική της καριέρα!

Σε δυο μήνες η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και την έχει πιάσει από τώρα πονοκέφαλος για το τι θα γίνει με την "στέγη" της.

Επίσης, πηγή μου, μου ανέφερε πως η ίδια έχει κάνει κινήσεις για να πλησιάσει τους ιθύνοντες και να μάθει τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί με το όνομά της, όμως οι πόρτες - δυστυχώς - έχουν μισοκλείσει και η Ζέτα είναι μετέωρη...

Κι όταν λέω έχουν μισοκλείσει δεν εννοώ πως την έχουν αφήσει απέξω! Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την παρουσία και τα νούμερα που φέρνει και δεν θέλουν να την αποδεσμεύσουν, απλά δεν ξέρουν αν θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο ίδιο project!

Ένα πουλάκι μου... κελάηδησε πως κάποια σημαντικά πρόσωπα του ΑΝΤ1, που ο λόγος τους παίζει μεγάλο ρόλο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, συζητούσαν για μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή!

Λέτε να την δούμε σε κάτι άλλο; Όταν μάθω θα σας πω... στο Vandas, πρώτη, κλασικά...

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα ενώ οι στιγμές για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι κρίσιμες!

Η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα της Ζέτας Μακρυπούλια ενώ οι στιγμές για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι κρίσιμες! Τι συνέβη;

Όπως ο ίδιος ο Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, αποκάλυψε στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους για την πρώτη παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού για την ερχόμενη σεζόν, η Ζέτα είναι το πρόσωπο που επέλεξαν να αναλάβει την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου talent show «The Final Four».

Όπως ειπώθηκε, το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο από τις επιδόσεις της στην απογευματινή ζώνη και θέλησε να της εμπιστευτεί ακόμα ένα πολλά υποσχόμενο project.

Ωστόσο, οι στιγμές για τον σύντροφό της Μιχάλη φαίνεται πως είναι κρίσιμες αφού όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Χατζηγιάννης βρίσκεται σε αναμονή για να αναλάβει μια θέση στην κριτική επιτροπή του show αλλά ακόμα δεν τον έχει ενημερώσει κανείς...

Ζέτα Μακρυπούλια: Δείτε τα νύχια της στα πόδια σε αυτή την φωτογραφία! Στάθηκε δίπλα στον Χατζηγιάννη και όλοι κοιτούσαν αυτό...

Αυτό -ευτυχώς- δεν σημαίνει πως η Μακρυπούλια αποχαιρετά το «Ρουκ Ζουκ».

Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια από την ερχόμενη σεζόν θα έχει διπλό ρόλο στο κανάλι, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι αλλάζει στην οικονομική της συμφωνία με τον ΑΝΤ1…