Master Chef: Έξαλλος ο "Εν Κουλί"! Το δημόσιο ξέσπασμά του!

Τι συνέβη;

Master Chef: Έξαλλος ο

O "Εν Κουλί" του Master Chef έγινε έξαλλος και με μήνυμά του στο Facebook ξέσπασε! Τι έγραψε ο Χαράλαμπος Κοτσώνης;

H αφορμή που στάθηκε για την... έκρηξή του!

Ο Χαράλμπος Κοτσώνης μας συνήθισε να τα λέει έξω από τα δόντια κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του Master Chef!

Έτσι, αυτή, τη φορά ήρθε ένα νέο ξέσπασμά του: «Καταλάβετε επιτέλους την διαφορά του Μάγειρα από του Σεφ. Τι κόλλημα όλοι στις στολές της κουζίνας, να γράφετε όνομα και τίτλο;

Αν δεν είσαι όντως τόσο υψηλά καταρτισμένος, να έχεις την κουζίνα με το κουταλάκι, ένα λόγο πες μου που γράφεις πάνω σου το CHEF. Και που να το στηρίξω, κακή μαγειρική παιδεία; Κακή τηλεοπτική επιρροή; Οι πληστοι είστε για το show. Κακή απομίμηση μαγείρων.

Κριτής του Master Chef έκλεβε χρήματα! Η δημόσια συγγνώμη του!

Όλα για τα λεφτά και το prestige του. επαγγέλματος. Που είναι ο επαγγελματισμός;;; Οι μαγειρικές αξίες;; Μετά από την σχολή το να σε απορροφά εάν all inclusive ή ένας σύνδεσμος, δεν σε κάνει μάγειρα. Και για το όνομα του Θεού, εβαρεθηκα να βλέπω διαφημιστικά τύπου «σπούδασε σεφ» ή σπουδές με πιστοποιημένα επαγγέλματα Σεφ» μπλα μπλα «Σεφ».

Βάλτε τους επίδοξους μάγειρες στις σχολές και κάντε τις σχολές».

Master Chef: Έξαλλος ο 'Εν Κουλί'! Το δημόσιο ξέσπασμά του!

Ευχάριστα νέα για τον "Εν κουλί"! Η αποκάλυψη μόνο εδώ!

Η αποκάλυψη μόνο στο Youweekly.gr! Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τον πρώην παίκτη του Master Chef, "Εν κουλί"! Τι συνέβη;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τι γίνεται στην ζωή ενός από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star, πλέον... μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι!

Ήταν ένας άνθρωπος με πολύ έντονο χαρακτήρα, όπως φάνηκε στο παιχνίδι. Ωστόσο, μετά το τέλος αυτού φαίνεται πως τα πράγματα του πάνε τέλεια καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, ο Κύπριος παίκτης που κατοχύρωσε τα δικαιώματα της φράσης "εν κουλί" που έγινε viral, δέχτηκε την πρώτη του πρόταση για δουλειά!

Κι όχι μόνο του έκαναν πρόταση αλλά την δέχτηκε και ξεκίνησε τη νέα του συνεργασία, λοιπόν! Και αυτή η συνεργασία είναι φωτιά!

Δουλεύει στο εστιατόριο του Παντελή Βούρου, που είχε πλακωθεί στο Master Chef, το οποίο έχει στην Κάλυμνο!

Ευχάριστα νέα για τον

Οι δυο τους, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, αφότου βγήκαν από το παιχνίδι ήρθαν σε επαφή, συζήτησαν, τα βρήκαν και τώρα έχει γεννηθεί μια τεράστια φιλία που μόνο μπροστά τους πάει!

Αυτά από μένα...

MasterChef: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον Κύπριο, "Εν κουλί", Χαράλαμπο Κοτσώνη!

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης έλαβε συμμετοχή στο παιχνίδι για να κερδίσει φιλίες, εμπειρίες και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα Master Chef 2019!

Αγάπησε τη μαγειρική εξαιτίας ενός ανθρώπου, που πίστεψε σε εκείνον, του καθηγητή του Δήμου Χριστοδουλίδη, που μαζί με τους δικούς του τον βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι.

Για τον Χαράλαμπο η μαγειρική είναι συναισθήματα, ζεστασιά, έρωτας, αφοσίωση και πειθαρχία. Δηλώνει αθεράπευτα δημιουργικός μαγειρικά, ερωτευμένος με την κουζίνα. Για εκείνον μέντορας σημαίνει είδωλο, σημαίνει στόχος και προσήλωση μαζί. Νιώθει υπερήφανος για τον κριτή, που επέλεξε, γιατί πάντα θέλει να εξελίσσεται και να νιώθει πρόκληση από κάποιον ανώτερο επαγγελματικά.

Αισθάνεται έτοιμος για ότι έχει να του δώσει το Master Chef, μάθημα, πάθημα, καλό ή κακό. Ένα πιάτο, που περιγράφει τον έρωτα, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Θεωρεί πως κάθε μάγειρας βάζει τη δική του ποιότητα αγάπης στα πιάτα του. Έρωτας σε ένα πιάτο είναι το πως καρικεύεις… το μυστικό είναι η ισορροπία. Για να κερδίσει το παιχνίδι θα κάνει ότι είναι δυνατόν και όσο του επιτρέπει η επαγγελματική του αντίληψη και ιδεολογία. Αν και είναι πολλά αυτά που θα του λείψουν μέσα στο παιχνίδι, θα κρατήσει τις δυνάμεις του δείχνοντας αφοσίωση. Κάτι που κάνει από τα 20 του χρόνια, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Master Chef: Ο Παντελής έγινε φίλος με τον Χαράλαμπο και.... τα είδαμε όλα!

Ακόμη μια αποχώρηση απόψε στο MasterChef! Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι;

Οι 3 υποψήφιοι η Εύα, ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα, διαγωνίζονται για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Εκείνοι με την καλύτερη απόδοση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εξωτερική ομαδική δοκιμασία.

Ο Χαραλαμπος σήμερα μαγειρεύει για να παραμείνει στο παιχνίδι του Master Chef, για εμψυχωτή όμως έχει ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε να δούμε και αυτός είναι ο Παντελής, ο οποίος τον συμβουλέυει από τον εξώστη! Φυσικά ο Χαράλαμπος που έχει αγχωθεί για να τα καταφέρει,τρέχει και δεν φτάνει και δεν φαίνεται να ακούει και πολύ τις συμβουλές του ''φίλου'' του Παντελή!

Δείτε το παρακάτω βίντεο: