Νικολέττα Καρρά: H απίστευτη κίνηση μετά το χωρισμό! Δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο της!

Τα λόγια από καρδιάς για την ημέρα του γάμου της!

Νικολέττα Καρρά: H απίστευτη κίνηση μετά το χωρισμό! Δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο της!

Μια απίστευτη κίνηση μετά το χωρισμό της έκανε η Νικολέττα Καρρά. Δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο της και έγραψε λόγια από καρδιάς.

Η ηθοποιός έπειτα από 7 χρόνια έγγαμου βίου με το σύζυγο της, Φώτο Πιττάτζη, πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αφού τα προβλήματα ήταν πολλά. Μάλιστα, αρκετό καιρό μετά την είδηση πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νικολέττα Καρρά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γάμο της, με την ίδια να ποζάρει με το λευκό νυφικό της και τις κουμπάρες της στην αγκαλιά.

Στην λεζάντα της, έγραψε με όμορφα λόγια:

«Και ξαφνικά στο σπιτι της κουμπάρας μου στη Θεσσαλονίκη πέφτω πάνω σε αυτή τη φωτογραφία που την είχε κορνιζαρισμένη και κρεμασμένη.. να μια φωτογραφία που έχει βγει καλό το αριστερό μου προφίλ..! Προφανώς και δεν ήταν αυτή η πρώτη μου σκέψη , όμως ήμουν τόσο λαμπερή κι ευτυχισμένη εκείνη τη μέρα που δεν υπήρχαν κακές γωνίες και προφίλ. Όλα τελικά από την ψυχή μας ξεκινάνε... εδώ μόλις έχει τελειώσει το μυστήριο και με φιλάνε οι δυο κουμπάρες μου και φίλες κοντινες μου και αγαπημένες χρόνια τώρα.. ακολούθησαν χρόνια μεγάλης ευτυχίας, με πολύ αγάπη, χαρά, φως .. Και είναι αλήθεια μεγάλη ειρωνεία και πολύ αμήχανο να διαπιστώνεις χρόνια μετά ότι η αγάπη όσο μεγάλη, ουσιαστική, ειλικρινης και βαθειά κι αν είναι, τελικά δεν αρκεί. Είναι το πιο μεγαλειώδες συναίσθημα, νιώθεις τυχερός που το έχεις βιώσει αμφίπλευρα, όμως μόνη της όχι, δεν αρκεί. Υπαρχει παρόλα αυτά μέσα μου, θα υπάρχει για πάντα και θα είναι παρηγοριά κάθε φορά που θα σκέφτομαι ότι ένα μεγάλο μου όνειρο πήγε λάθος, απέτυχε ή τελοσπαντων δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να το πει κάποιος.

Φλυαρώ... δεν το συνηθίζω εδω μέσα αλλά όσοι το έχετε ζήσει καταλαβαίνετε. Οι άλλοι δείξτε λίγη κατανόηση... άλλωστε ισχύει για όλους..

«Αυτή είναι η ζωή φίλε μου.. κομμάτια.. φως και σκοτάδι.. μαύρο και λευκό... παρελθόν και μέλλον.. κυνήγα την..»

Νικολέττα Καρρά: Ξεχάστε όσα ξέρατε! Ο άντρας που θα βρεθεί μαζί της επίσημα!

Ξεχάστε όσα ξέρατε για τη Νικολέττα Καρρά, αφού αυτός είναι ο άντρας που θα βρεθεί μαζί της επίσημα και μάλιστα σε ρόλο κλειδί!

Σε ευθεία τελικής τροχιάς μπαίνουν τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2019 και οδεύουν προς την τελική κορύφωσή τους…Ο μεγάλος Τελικός των καλλιστείων έχει οριστεί και θα πραγματοποιηθεί στις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 στο κτήμα Αριάδνη, στο ANAIS CLUB, στην Βαρυμπόμπη. Την λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσουν η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά και ο Πρόεδρος των Καλλιστείων Γιώργος Κούβαρης. Στα Decks θα κάνει μοναδική εμφάνιση η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία εκτός από την επιμέλεια των μουσικών κομματιών, θα έχει ενεργό ρόλο στην παρουσίαση, αφού θα σχολιάζει όπως μόνο εκείνη γνωρίζει καλά τόσα χρόνια…

Φέτος, η χρονιά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη, τόσο σε λάμψη, όσο και σε ποιότητα. Ο μεγαλύτερος Εθνικός Διαγωνισμός Ομορφιάς της χώρας είναι προ των πυλών.Το 2019 για τα Καλλιστεία GS HELLAS 2019 ορίστηκε ως η χρονιά ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ. Έξι σχεδιαστές μόδας εμπνεύστηκαν από το διαχρονικό Fashion Icon και δημιούργησαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον θεσμό μοναδικά ρούχα, μαγιό, κοσμήματα και τσάντες. Τα μαγιό σχεδίασαν η Μάρθα Αδαμίδου-για τις γυναίκες- και ο Δημήτρης Στρέπκος-για τους άντρες- τα φορέματα ο Χάρης Τσιάρας και ο Ερωτόκριτος τα κοστούμια. Τέλος, τα κοσμήματα σχεδίασε η Λίνα Τουπεκτσή και τις τσάντες η Βικτώρια Κεφάλα.

Στόχος και όραμα για τον θεσμό είναι η προώθηση της πολιτιστικής ελληνικής κληρονομιάς μέσω της ομορφιάς, στους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς ανά τον κόσμο. Από φέτος, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS, γίνονται κυρίαρχη δύναμη ομορφιάς της χώρας, αφού πέρασαν στην κατοχή τους τα δικαιώματα 4 top διεθνών διαγωνισμών και είναι οι εξής: Για τις γυναίκες MISS EARTH, MISS GLOW, MISS CONTINENTS και για τους άντρες MISTER UNIVERSAL AMBASSONDOR.

Νικολέττα Καρρά: Στο κομμωτήριο βάζει εξτένσιον! Καρέ καρέ η διαδικασία!

Να τονίσουμε επίσης ότι την μεγάλη βραδιά του τελικού θα βραβευτούν τέσσερα πρόσωπα για την προσφορά τους, και την ιστορία που έχουν αφήσει πίσω τους, ο καθένας στον τομέα του, η Μαίρη Λίντα από τον χώρο του τραγουδιού, ο Μίμης Πλέσσας για την προσφορά του στο Ελληνικό τραγούδι, η Γιώτα Γουρδομιχάλη από τον χώρο των γραμμάτων, και ο Κυριάκος Κερανόπουλος για τα 30 χρόνια στον θεσμό των καλλιστείων, όπου μάλιστα για 3η συνεχόμενη χρονιά θα διαλέξει την ΣΤΑΡ ΑΤΤΙΚΗΣ μέσα από τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2019.


Η κριτική επιτροπή των Καλλιστείων αποτελείται από τον χώρο των Τεχνών, των
Γραμμάτων και των Επιστημών και είναι οι εξής:
1. ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ

2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ
3. ΛΙΝΑ ΤΟΥΠΕΚΤΣΗ
4. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ
5. ΜΑΡΘΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
6. ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
8. ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
9. ΕΙΡΗΝΗ ΛΙΓΚΟΡΗ
10. FERNANDO GANDHI
11. ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ
12. LAOURA GONZALES
13. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ
14. ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ
15. ΓΙΩΤΑ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗ
16. ΤΣΙΑΓΚΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
17. ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΟΥ
18. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ
19. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ
20. GASPAR CRUZ



Φέτος, το εντυπωσιακότερο όλων είναι πως στην επιτροπή θα δώσουν το παρόν, τρεις διεθνείς κριτές, τους οποίους ‘ταξίδεψε’ ο θεσμός με προσωπικά του έξοδα. Ο Γκασπάρ Κρουζ κάτοχος δικαιωμάτων MISS CONTINNETS , από την Αμερική, Ο Φερνάντο Γκάντι κάτοχος δικαιωμάτων MR UNIVERSAL AMBASSADOR , από την Ινδονησία και η Λάουρα Γκονζάλεζ , Miss Υφήλιος 2017 από την Κολομβία. Όλα φαντάζουν μοναδικά. Ραντεβού επί σκηνής στο ANAIS CLUB-26 ΙΟΥΛΙΟΥ
2019 στις 21:00

Πέτρος Κωστόπουλος: Στην παραλία με την Νικολέττα Καρρά! Δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε σε παραλία της Μυκόνου την Παρασκευή με την Νικολέττα Καρρά και δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!

Τo youweekly.gr έχει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το νησί των ανέμων!

Την Παρασκευή (5/7) ο Πέτρος Κωστόπουλος, μαζί με τη Νικολέττα Καρρά, βρέθηκαν στη Μύκονο με τον φωτογραφικό φακό να τους "συλλαμβάνει" στην παραλία!

Οι δύο τους απόλαυσαν στιγμές δροσιάς, πριν ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέψει στην Αθήνα καθώς χθες είχε κανονικά την εκπομπή του στο OPEN TV «Όλα λάθος».

Ο παρουσιαστής και η γνωστή ηθοποιός συζήτησαν και χαλάρωναν στις ξαπλώστρες τους, ενώ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα του από την εντυπωσιακή Νικολέττα! Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που τους πιάνει μαζί ο φακός!

Δείτε τις φωτογραφίες

Πέτρος Κωστόπουλος: Στην παραλία με την Νικολέττα Καρρά! Δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!

Πέτρος Κωστόπουλος: Στην παραλία με την Νικολέττα Καρρά! Δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!Πέτρος Κωστόπουλος: Στην παραλία με την Νικολέττα Καρρά! Δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!Πέτρος Κωστόπουλος: Στην παραλία με την Νικολέττα Καρρά! Δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!Πέτρος Κωστόπουλος: Στην παραλία με την Νικολέττα Καρρά! Δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!Πέτρος Κωστόπουλος: Στην παραλία με την Νικολέττα Καρρά! Δεν έπαιρνε στιγμή το βλέμμα από πάνω της!