Δανάη Μπάρκα: Έγινε "έξαλλη" στην παραλία! Σηκώθηκε και...

Αδιανόητο περιστατικό!

Δανάη Μπάρκα: Έγινε

Έγινε "έξαλλη" η Δανάη Μπάρκα με την Βίκυ Σταυροπούλου και ξεκίνησε να την κυνηγάει με την πετσέτα γιατί της ανταπέδωσε την φάρσα που της έκανε.

Η ηθοποιός με την ομάδα στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και κάνει περιοδεία στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει τις φάρσες μεταξύ τους.

Μετά την φάρσα που της έκανε, η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να της το ανταποδώσει. Έτσι, εκεί που έκανε ηλιοθεραπεία, η μητέρα της, της πέταξε ένα κουβά με νερό, με αποτέλεσμα να σηκωθεί γρήγορα και να την κυνηγάει με την πετσέτα στην παραλία.

Ραγίζει καρδιές η Δανάη Μπάρκα! «Έβλεπα τον κόσμο να ουρλιάζει στους δρόμους...»!

Ραγίζει καρδιές με το δημόσιο μήνυμα της η Δανάη Μπάρκα. «Έβλεπα τον κόσμο να ουρλιάζει στους δρόμους...» μεταξύ άλλων και θα σε κάνει να δακρύσεις.

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, μοιράστηκε μια φωτογραφία με την Βίκυ Σταυροπούλου και έγραψε μερικά λόγια για τη ζωή τους.

Το κείμενο γράφει:

«Μια μαμά συνήθως είναι «κανονική».Σταματάει να δουλεύει όταν μένει έγκυος, αφιερώνει αρκετό χρόνο στα παιδιά της, δουλεύει πρωινά, ξυπνάει πάει τα παιδιά σχολείο, μαγειρεύει, τρώνε όλοι μαζί, τα ντύνει, τα ταΐζει, τα κοιμίζει κλπ.
H δίκη μου μαμά δεν έκανε ποτέ τίποτα από τα παραπάνω-ούτε από τα «κανονικά» μιας μαμάς.


Άρχισε να πηγαίνει στη δραματική σχολή όταν ήμουν 5-έλειπε όλη μέρα, διάβαζε όλη νύχτα-με έπαιρνε μαζί της στα μαθήματα, δεν έπαιζα κάθε μέρα στη πλατεία γιατί Πήγαινα στη σχολή της πολλές ώρες και διάβαζα εκεί και έπαιζα εκεί αντί με τους φίλους μου.


Μετά άρχισε να δουλεύει όλη μέρα κι όλη νύχτα-άρχισε γυρίσματα, θέατρο, εκπομπές. Δε την έβλεπα συχνά-την έβλεπα όταν μ έπαιρνε μαζί της στις δουλειές. Έβλεπα τον κόσμο να ουρλιάζει στους δρόμους και να μη μπορούμε να πάμε βόλτα. Συχνά μου έλεγε «δυστυχώς δε μπορούμε να πάμε εκεί τελικά γιατί προέκυψε δουλειά». Η ίδια όταν της τα θυμίζω αισθάνεται ενοχικά, εγώ αισθάνομαι υπέροχα.

Ραγίζει καρδιές η Δανάη Μπάρκα
Γιατί η μαμά μου με έμαθε να φέρνω τον κόσμο ανάποδα για να κυνηγήσω τα όνειρα μου-όπως εκείνη. Με έμαθε να προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσης όπως εκείνη. Με έμαθε να αγαπάω τον εαυτό μου όπως εκείνη. Με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη από μικρή όπως εκείνη. Με έμαθε να μην ακολουθώ τα «κανονικά» όπως εκείνη. Με έμαθε πως μπορείς να αγαπάς κάποιον με πολλούς τρόπους, όπως εκείνη. Με έμαθε να δουλεύω σκληρά αν θέλω να πετύχω κάτι, όπως εκείνη. Με έμαθε να είμαι δίκαιη, όπως εκείνη.

Με έμαθε να κρατάω μυστικά, όπως εκείνη. Με έμαθε να πιστεύω στον εαυτό μου, όπως εκείνη. Με έμαθε να μην τα βάζω κάτω όταν με πληγώνουν-ή μου βάζουν ταμπέλες-,όπως εκείνη. Μου λέει συχνά ποσό περήφανη νιώθει για μένα και ποσό με θαυμάζει σαν άνθρωπο. Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι με έκανε έτσι, ΕΚΕΙΝΗ. Μου εύχομαι όταν γίνω μαμά, να γίνω σαν ΕΚΕΙΝΗ.(εντάξει όχι σε όλα Χαχα