Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το μήνυμα που δέχθηκε και τον έκανε έξαλλο! "Γιαννάκη σήμερα θα έχει π..."

Η απάντησή του ηθοποιού!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το μήνυμα που δέχθηκε και τον έκανε έξαλλο!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δέχθηκε ένα μήνυμα στο instagram που τον έκανε έξαλλο, καθώς του είπαν πως "σήμερα θα έχει π...".

Ποια ήταν η απάντηση του ηθοποιού στον follower.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν το ματς του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν!

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από το Καραϊσκάκη, ωστόσο ένας οπαδός αντίπαλης ομάδας έγραψε ένα σχόλιο που έκανε έξαλλο τον Τσιμιτσέλη!

"Γιαννάκη σήμερα θα έχει π...", ήταν το σχόλιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντάει: "Και συ μπλοκάρισμα".

Δείτε τις εικόνες

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η φωτογραφία με την Κατερίνα Γερονικολού και το μήνυμα!

Πολύ ερωτευμένοι παραμένουν να είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού,

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Η όμορφη ηθοποιός, εκτός από την συμμετοχή της στο Τατουάζ, πρωταγωνιστεί και στην θεατιρκή παράσταση Χτυποκάρδια στο θρανίο, στο θέατρο Ήβη.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να ευχηθεί καλή αρχή στην σύντροφο του, δημοσιεύοντας την αφίσα της παράσταση σε Instastory στο Instagram, γράφοντας "Καλή αρχή"

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Παραδέχθηκε το πρόβλημα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραδέχθηκε πως υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού!

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο περιοδικό Grande και παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να περάσει μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Έχω αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να μην κάνω θέατρο το καλοκαίρι, θέλω να γεμίσω τις μπαταρίες μου γιατί κάθε χρονιά έχω την τύχη να έχω μια σεζόν με πολλές υποχρεώσεις και χρειάζομαι αγρανάπαυση. Έχω κι ένα παιδί που θέλω να περάσω ποιοτικό χρόνο μαζί του. Βέβαια, τον Ιούνιο, θα γυρίσω μια ταινία δικιάς μου παραγωγής. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα, Έχω κάνει τη διασκευή και την προσαρμογή του σεναρίου και θα παίζω σ' έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κι από το φθινόπωρο, θα είμαι στο “Από Σμύρνη, Θεσσαλονίκη” της Μιμής Ντενίση που είναι κι αυτό μια πρόκληση για μένα γιατί τα τελευταία χρόνια παίζω συνήθως σε κωμωδίες κι αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και ακολουθεί η ερώτηση: Ξέρω ότι και στην ταινία σου αλλά και στη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, θα πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού. Φοβήθηκες μήπως η συνύπαρξη προκαλέσει φθορά στη σχέση;

«Μου αρέσει όλη η διαδικασία. Μου αρέσει που θα μοιράζομαι χρόνο. Είναι έτσι τα προγράμματα που δύσκολα βρίσκεις χρόνο. Πόσο μάλλον όταν είμαστε δύο ηθοποιοί που κάνουμε δύο διαφορετικά σήριαλ και δύο διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις. Δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ με την Κατερίνα. Οπότε νομίζω πως θα είναι ωφέλιμο».