Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Άνοιξαν σαμπάνιες για την καλεσμένη τους! Την έχουν μέσα στη "χλιδή"!

Την έχουν στα όπα όπα!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Άνοιξαν σαμπάνιες για την καλεσμένη τους! Την έχουν μέσα στη

Άνοιξαν σαμπάνιες για την καλεσμένη τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Την έχουν μέσα στην "χλιδή" και το αποκάλυψε η ίδια.

Μετά τις διακοπές της στην Πάρο και την Νάξο μαζί με τα παιδιά της, επόμενος προορισμό ήταν η Κρήτη!

Ο λόγος για την Σίσσυ Χρηστίδου η οποία επισκέφθηκε το νησί και της Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βάσω Λασκαράκη: Ζει το όνειρο με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Η απόλυτη ευτυχία!

Μάλιστα, το ζευγάρι την υποδέχτηκε με φρουτοσαλάτα, αλλά και σαμπάνια την πιο δημοφιλή και μια από τις πιο ακριβές.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Άνοιξαν σαμπάνιες για την καλεσμένη τους! Την έχουν μέσα στη 'χλιδή'!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους;

Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο στη φωτογραφία ανάμεσα στη Βάσω Λασκαράκη και στον Λευτέρη Σουλτάτο;

Το ζευγάρι είχε νυχτερινή έξοδο το βράδυ της Τρίτης!

Στην Αθήνα επέστρεψαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, καθώς η ηθοποιός έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις με τη νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει!

Χθες, το ζευγάρι είχε βραδινή έξοδο και πέρασε πολύ όμορφα στα γενέθλια φίλης τους.

Βάσω Λασκαράκη: Οι φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του γαμήλιου πάρτυ!

Συγκεκριμένα η Εύη Πρέβενα γιόρταζε τα γενέθλιά της και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο φωτογραφήθηκαν μαζί της, έχοντας την εορτάζουσα στη μέση!

Δείτε τη φωτογραφία

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους;

Βάσω Λασκαράκη: Άφησε την κόρη της στον πατέρα της και έφυγε με τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη άφησε την κόρη της στον πατέρα της και έφυγε με τον Λευτέρη Σουλτάτο για να απολαύσουν οι δυο τους τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει τα γενέθλια του και θέλησε να τα περάσει μαζί και με την γυναίκα που έχει περισσότερη αδυναμία, την μικρή Ευαγγελία.

Μάλιστα, χθες το βράδυ ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της τούρτα του, την οποία τράβηξε η Κατερίνα Γερονικολού. Η Βάσω Λασκαράκη, μπορεί να μην θέλει να αποχωρίζεται λεπτό την μονάκριβη κόρη της, ωστόσο την άφησε να περάσει λίγες ημέρες και με το μπαμπά της.

Τις τελευταίες ώρες η ηθοποιός, βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού, ενώ χθες πέρασαν ένα ρομαντικό βράδυ με δείπνο.

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Ζει το όνειρο με τον Λευτέρη Σουλτάτο! Η απόλυτη ευτυχία!

Η Βάσω Λασκαράκη ζει το όνειρο με τον Λευτέρη Σουλτάτο και οι δυο τους βρίσκονται στην απόλυτη ευτυχία!

Η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε στο instagram τις πιο τρυφερές στιγμές!

Στη Σαντορίνη βρίσκεται η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, συνεχίζοντας τις διακοπές τους μετά το ταξίδι στη Γαλλία.

Μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το ζευγάρι περνάει μαχικές στιγμές στο νησί και οι φωτογραφίες το μαρτυρούν!

undefinedundefinedundefinedundefined

Βάσω Λασκαράκη: Ευχάριστα νέα για την ηθοποιό! Σε λίγο καιρό θα το ανακοινώσουν!

Ευχάριστα πολύ είναι τα νέα για την ηθοποιό, Βάσω Λασκαράκη και σε λίγο καιρό, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, θα το ανακοινώσουν! Τι συμβαίνει;

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω την ευτυχία που "χτύπησε" την πόρτα στο σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού!

Όπως σας είχα μεταφέρει πριν λίγο καιρό η Βάσω ήταν ψυχολογικά καταρρακωμένη αφού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, έμαθε πως "Το σόι σου" η σειρά που πρωταγωνιστούσε θα ρίξει τίτλους τέλους στον ALPHA και άρα... είχε μείνει χωρίς επαγγελματική στέγη!

Νέες πληροφορίες μου, όμως, που δεν τις έχει γράψει κανείς άλλος αναφέρουν πως η Βάσω Λασκαράκη έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον σταθμό για ένα νέα σίριαλ που θα έρθει να ταράξει τα νερά, το "Έρωτας μετά".

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως όμως έχουν πέσει οι υπογραφές και είναι 100% επιβεβαιωμένο!

Το συγκεκριμένο σίριαλ, πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ το οποίο είναι βασισμένο στο "Love After Love" και ήδη έχουν κλείσει σε αυτό κι άλλα μεγάλα ονόματα όπως Αντώνης Καρυστινός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μαρίνα Καλογήρου, Γιώργος Παπαπαύλου, Ευγενία Σαμαρά και Μπέτυ Λιβανού...

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί! Αποκλειστικό...

Μετά τον κρυφό τους γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω σήμερα κάτι που δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού γιατί δεν το ξέρει κανείς! Την πληροφορία αυτή την έμαθα από πολύ κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού, μετά από ένα τηλεφώνημα που είχαν πριν από μόλις λίγα λεπτά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη πηγή μου, το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαδικασίες για ένα παιδάκι! Μπορεί και οι δυο να έχουν παιδιά από τους πρώτους τους γάμους, ωστόσο θέλουν να επισφραγίσουν και τον δικό τους έρωτα με έναν... καρπό!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε λίγα 24ωρα μετά τον κρυφό τους γάμο στην Κρήτη! Όπως μου μετέφερε η πηγή μου, μπορεί η Βάσω να ήταν αρνητική στο να μείνει έγκυος ξανά, τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, όμως αφού ενώθηκε με τον αγαπημένο της με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποφάσισε να του χαρίσει αυτό που τόσο θέλει για να τον κάνει διπλά ευτυχισμένο!

Η αλήθεια είναι πως ο Λευτέρης της είχε ζητήσει ένα μωράκι πριν παντρευτούν αλλά τότε η ηθοποιός ήταν κάθετη! Τώρα, όμως, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, είπε το μεγάλο ναι... Οπότε, αναμένουμε για τα χαρμόσυνα νέα!