Πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό! Πολύ δύσκολες ώρες!

Μεγάλη η απώλεια!

Πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό! Πολύ δύσκολες ώρες!

Πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία πέρασε πολύ δύσκολες ώρες μετά την απώλεια!

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο σύντροφός της!

Ο λόγις για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία έχασε τον σκύλο της!

Πένθος για πασίγνωστη ηθοποιό! Πολύ δύσκολες ώρες!

Ο Τζάστιν Θέρου έκανε γνωστό το γεγονός της απώλειας της Ντόλι Α. ανεβάζοντας τη φωτογραφία του τετράποδου και έκανε λόγο για ηρωικό αγώνα!

Δείτε την ανάρτηση

Πένθος: Πέθανε ξαφνικά ο Αλέξης Γαλανός!

Πένθος: Νεκρή από ναρκωτικά βρέθηκε γνωστή ηθοποιός!

Νεκρή βρέθηκε γνωστή ηθοποιός μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Πένθος σκορπά η είδηση του θανάτου της.

Εκείνος θεωρείται σήμερα ο πιο επικίνδυνος κακοποιός της μεγάλης Βρετανίας εκείνη ήταν μια ηθοποιός που έπαιζε πάντα σε δεύτερους η και τρίτους ρόλους.

Οι δυό τους συναντήθηκαν όταν εκείνη για ανεξήγητους λόγους άρχισε να επικοινωνεί μαζί του ενώ βρισκόταν στη φυλακή τον ερωτεύτηκε παράφορα και παντρεύτηκαν με τον 66 χρονο εγκληματία να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα

Ο επονομαζόμενος Τσαρλς Μπρόνσον ενώ το πραγματικό του όνομα ήταν ξεκίνησε από τα 13 με μικροκλοπές και συμμετοχή σε συμμορίες ανηλίκων να μπαινοβγαίνει στα σωφρονιστικά καταστήματα ακολούθησαν άπειρες απόπειρες αποδράσεων από φυλακές ενώ κατεπανάληψή προκαλούσε στάσεις η ανταρσίες μέσα στις φυλακές, κρατούσε ομήρους αστυνομικούς χτυπούσε βασάνιζε η σκότωνε συγκρατούμενούς του

Αυτός είναι ο δολοφόνος της beauty blogger που βρέθηκε αποκεφαλισμένη!

Νεκρή από ναρκωτικά βρέθηκε γνωστή ηθοποιός

Αυτόν τον ιδιαίτερα επικίνδυνο εγκληματία ερωτεύτηκε αφελέστατα η 36χρονη ηθοποιός Paula Williamson η οποία χθες βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Sneyd Green, Stoke από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η νεαρή γυναίκα είχε παραδεχτεί πολλές φορές πρόσφατα ότι είχε μεγάλα προβλήματα αλκοολισμού, παχυσαρκίας και ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίεςΜε τον Τσαρλς Μπρόνσον ο γάμος εξ αποστάσεως ούτως ή άλλως δεν κράτησε για πολύ όταν ηθοποιός βρέθηκε σε ένα πάρτι οργίων σε γκέι μπαρ της Τενερίφης αγκαλιά με έναν άντρα.

Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Θρήνος με τον θάνατο σπουδαίου ηθοποιού, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 75 ετών στις 19 του μήνα και δεν το γνώριζε κανείς!

Σήμερα το ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του!

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 75 ετών, άφησε ο εμβληματικός ηθοποιός Ρούτγκερ Χάουερ, σε ηλικία 75 ετών. Ο Χάουερ γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου του 1944 στο Μπρόκελεν της Ολλανδίας. Μεγάλωσε στο Άμστερνταμ.

Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των γονιών του, αυτός και οι αδερφές του μεγάλωσαν κυρίως με νταντάδες, ενώ φοίτησε στη σχολή Waldorf.

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, ο Χάουερ βγήκε στη θάλασσα και ξόδεψε ένα χρόνο, τρίβοντας τα καταστρώματα ενός φορτηγού πλοίου. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, εργάστηκε ως ηλεκτρολόγος και ξυλουργός για τρία χρόνια, ενώ παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής σε νυχτερινό σχολείο.

 Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1969 στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά Floris, αναλαμβάνοντας τον ομώνυμο ρόλο, ενώ συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πολ Βερχόφεν, χάρη στον οποίο διεκδίκησε το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας το 1980 με τον «Πορτοκαλί Στρατιώτη».

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Roy Batty στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner (1982), ως Navarre στην περιπέτεια Ladyhawke (1985) και ως John Ryder στο θρίλερ The Hitcher (1986). Πράγματι, το 1982, η καριέρα του κυριολεκτικά... απογειώθηκε και έμεινε στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, καθώς ερμήνευσε, στο πλευρό του Χάρισον Φορντ, το δολοφονικό, αλλά… συναισθηματικό ρομπότ, επικεφαλής συμμορίας στο μεγαλειώδες «Blade Runner» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο Ρούτγκερ Χάουερ πέθανε στις 19 Ιουλίου στο σπίτι του, ενώ κηδεύτηκε σήμερα, Τετάρτη 24 του μηνός.

Το επιβλητικό του βλέμμα και οι χαρακτηριστικές εκφράσεις στις ερμηνείες του, τον ανήγαγαν σε έναν από τους πιο «δημοφιλείς» κακούς του σινεμά, ενώ συμμετείχε σε μεγάλες παραγωγές με μια καριέρα πέντε δεκαετιών.

Θρήνος: Πέθανε ο σπουδαίος Ρομπέρτο

Θρήνος με τον θάνατο του σπουδαίου Ρομπέρτο Φερνάντες Ρεταμάρ, ο οποίος ήταν ένας μεγάλος συγγραφέας!

Έφυγε σε ηλικία 89 ετών!

Ο ποιητής και δοκιμιογράφος Ρομπέρτο Φερνάντες Ρεταμάρ, σπουδαία μορφή των γραμμάτων στην Κούβα, πέθανε χθες, Σάββατο σε ηλικία 89 ετών, ανακοίνωσε σήμερα το Casa de las Americas, ένας πολιτιστικός οργανισμός που έχει την έδρα του στην Αβάνα, του οποίου προήδρευε από το 1986, αφού κατά το παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής του.

Διανοούμενος, υποστηρικτής της κουβανικής επανάστασης του 1959 και συνεργάτης του Φιντέλ Κάστρο, ο Ρομπέρτο Φερνάντες Ρεταμάρ κατείχε διάφορα πολιτικά αξιώματα, μεταξύ των οποίων αυτό του μέλους του Κρατικού Συμβουλίου (κυβέρνηση) αρμόδιου για τον πολιτισμό.

undefined

«Αγαπητέ Ρομπέρτο, ευχαριστώ που μας άφησες το έργο σου, την πνευματική σου διαύγεια του και τη δέσμευσή σου», έγραψε ο πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας-Κάνελ στο Twitter.

Απίστευτο σοκ: Πέθανε ο Γιάννης Γκίνης! Έδινε μάχη με τον καρκίνο!

Ο Γιάννης Γκίνης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ!

Έδινε αρκετά χρόνια τον αγώνα του κόντρα στην αρρώστια.

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84 Γιάννης Γκίνης, μετά από μία γενναία, πολύχρονη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική άπασχοληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ. Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συναδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.