Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Ούτε φίλτρα, ούτε τίποτα!

Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Οι φωτογραφίες της Σάσας Σταμάτη από την παραλία! Έτσι είναι το κορμί της παρουσιάστριας χωρίς ίχνος από ρετούς!

Ο φωτογραφικός φακός την "έπιασε" στη Μύκονο να κάνει το μπάνιο της!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο κάνει η Σάσα Σταμάτη, όπου πριν μερικές μέρες οι παπαράτσι την "έπιασαν" στην παραλία με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να χαλαρώνει και να γεμίζει τις μπαταρίες της στο νησί των ανέμων και νέες φωτογραφίες ήρθαν στο "φως" της δημοσιότητας και μάλιστα αρετουσάριστες!

Με ένα ολόσωμο μαγιό η Σάσα απολάμβανε τις στιγμές στην παραλία και ο φακός έκανε τη... δουλειά, αποτυπώνοντας το κορμί της χωρίς κανένα φίλτρο!

Δείτε την!

Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!
Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!
Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!
Σάσα Σταμάτη: Οι φωτογραφίες από την παραλία! Αυτό είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Σάσα Σταμάτη: Στο πλευρό της αυτές τις ώρες ο Παύλος Βαρδινογιάννης! Τι συνέβη;

Τι συνέβη στην Σάσα Σταμάτη αυτές τις ώρες και είναι στο πλευρό της ο Παύλος Βαρδινογιάννης; Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια της διανύει η Σάσα Σταμάτη, μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ! Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, είχε κάνει συζητήσεις με κανάλια για να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά δυστυχώς το τελευταίο της ραντεβού δεν πήγε καλά....

Η Σάσα είναι μια από τις πιο «δουλευταρούδες» δημοσιογράφους και παρουσιάστριεες και όπως έχει πει και η ίδια, εργάζεται για βιοποριστικούς λόγους! Μάλιστα η ίδια, είχε σχολιαστεί πολύ θετικά από συναδέρφους της, αφού ήταν από τις πρώτες που έφταναν στον σταθμό του Φαλήρου και έφευγε από τις τελευταίες. Ωστόσο, η σκληρή της δουλειά δεν απέδωσε καρπούς και έτσι το καλοκαίρι την βρήκε χωρίς τηλεοπτική στέγη! Η όμορφη Σάσα, χαλαρώνει στην Μύκονο μαζί με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, και προσπαθεί να δει τι θα κάνει στα επαγγελματικά της, μιας και το το τοπίο είναι αρκετά θολό.

Ωστόσο, η όμορφη δημοσιογράφος είναι μαχήτρια και σίγουρα θα βρει την άκρη της! Μάλιστα πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι ένας ακόμα μεγάλος σταθμός, πρόκειται να την πλησιάσει. Εμείς φυσικά να της ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!

Σάσα Σταμάτη: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια! Όλη η αλήθεια για τα λεφτά...

Άσχημα, όπως φαίνεται μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είναι τα νέα για την παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη! Θα σας αποκαλύψω πρώτη εγώ όλη την αλήθεια για τα λεφτά από τον ΣΚΑΙ και όχι μόνο...

Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή! Όπως όλοι θυμόμαστε τον Ιανουάριο του 2019 η εκπομπή της, "Oh La La", κόπηκε χωρίς καμία προειδοποίηση από τον σταθμό του Φαλήρου και οι σχέσεις της με το κανάλι ήταν αρκετά τεταμένες γι αυτό!

Ωστόσο, το συμβόλαιό της παρέμεινε και παραμένει ενεργό παρά το γεγονός πως δεν αξιοποιήθηκε πουθενά αλλού! Μπορεί εκπομπή να μην είχε και να καθόταν σπίτι της αλλά τα λεφτά της, όπως μου μετέφεραν πηγές μου, τα έπαιρνε κανονικά και το ποσό ήταν αρκετά μεγάλο και... τετραψήφιο!

Τώρα, όμως, σύμφωνα με τις νέες μου πληροφορίες, η Σάσα θέλει να κάνει κάτι και έχει έρθει σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου για να βρουν κάποιο project που ταιριάζει πάνω της!

Αρχικά, οι ιθύνοντες της έκαναν πρόταση να συμμετέχει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και τώρα της έχει προταθεί να μπει στην κριτική επιτροπή του νέου ριάλιτι "Masked singer" που θα ξεκινήσει φέτος...

Άτομο, βέβαια, μέσα από τον σταθμό μου μετέφερε πως οι ιθύνοντες δεν θέλουν και πολύ για να κάνουν το μπαμ και να την πετάξουν εντελώς εκτός αφού λέει το ένα όχι μετά το άλλο..

Σάσα Σταμάτη: Στο κόκκινο η σχέση της με τον ΣΚΑΙ! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παρουσιάστρια...

Το περασμένο Σάββατο ήταν το τελευταίο που βγήκε στον αέρα η Σάσα Σταμάτη και η εκπομπή Ooh lala.

Η εκπομπή της κόπηκε λόγω «Survivor» κάτι που δεν της πέρασε... ευχάριστο.

Η Σάσα Σταμάτη, αυτό το γεγονός δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστο με αποτέλεσμα να πετάξει τα "καρφιά" της στο πλατό. Αφιέρωσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί το τραγούδι «Κόψε κάτι κόψε» και αποκάλυψε πως πριν από μια εβδομάδα της ανακοίνωσαν τα στελέχη του σταθμού πως η εκπομπή της κόβεται οριστικά. Ενώ, δεν άφησε χρόνο και είπε on air πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις.

Η παρουσιάστρια, δεν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, αλλά μισθολογική μίσθωση αορίστου χρόνου, όπως κάθε απλός δημοσιογράφος του καναλιού και αυτή η σύμβαση δεν έχει λήξει. Ήδη της έχουν κάνει πρόταση για δυο ψυχαγωγικές εκπομπές που δεν θα έχουν την μορφή lifestyle. H μια θα βγει στον αέρα μετά το Πάσχα, ενώ η δεύτερη εντός του καλοκαιριού.

Ωστόσο, η Σάσα Σταμάτη δεν έχει δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί θεωρεί πως το κανάλι την κρέμασε!

Βέβαια, πρόταση δεν είχε μόνο από τον ΣΚΑΙ. Η Σάσα, πραγματοποίησε συνάντηση και με το Open tv, η οποία έγινε σε ευχάριστο κλίμα. Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθούν οι προτάσεις που της έχουν γίνει.

ΣΚΑΙ: Η πικρή εκδίκηση της Σάσας Σταμάτη! Η πρόταση που της έγινε και η μεγάλη... πόρτα!

Θυμάστε ένα τραγούδι που λέει «Έφαγες πόρτα»; Ε, κάπως έτσι έχει γίνει και με την Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΙ αφού εκεί στο Φάληρο τα έχουν κάνει μπάχαλο και έπεσαν στην ανάγκη της ξανά!

Όλοι θυμόμαστε το αλαλούμ που είχε γίνει όταν κόπηκε η εκπομπή της λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά και λόγω έλλειψης χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού! Βλέπετε, τότε ξεκινούσε το Survivor που όλοι είχαν για κορυφαίο πρόγραμμα που θα σαρώσει, άσχετο αν τους βγήκε κουτσό άλογο!

Έτσι λοιπόν, είχαν κάνει ολόκληρο... μαραθώνιο προκειμένου να δουν πώς θα διαμορφωθεί το πλάνο για να χωρέσουν και το Power of Love, και το Στην υγειά μας με τον Παπαδόπουλο αλλά και το Survivor! H εκπομπή της Σάσας κόπηκε, το Survivor πήγε Σάββατο και ο Παπαδόπουλος Παρασκευή και το Power of Love - Gala από Παρασκευή πήγε Κυριακή μεσημέρι!

Όμως, με τη νέα αλλαγή στην εκπομπή του Σπύρο Παπαδόπουλου, που πρώτοι μέσα από το Vanda's είχα γράψει ότι ξαναγυρνάει το Σάββατο, ξανατρέχουν και δεν φτάνουν!

Ο λόγος που τρέχουν είναι γιατί το πρόγραμμα πλέον έχει κάνει τεράστια τρύπα! Βλέπετε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blogτο Gala του Power of Love ξαναπάει Παρασκευή, το Survivor θα παίξει τα Σάββατα μάλλον με highlights ή με μίνι αγώνισμα 21.00 - 22.00 και το Στην υγειά μας κανονικά στις 22.00 όπως εδώ και μια δεκαετία!

Την Κυριακή το μεσημέρι όμως.... τι θα βάλουν εκεί στον ΣΚΑΙ, οέο; Τίποτα δεν έχουν και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να μείνουν με κενό! Έτσι λοιπόν, έκαναν πρόταση στην Σάσα Σταμάτη να έχει μια εβδομαδιαία εκπομπή, ένα μαγκαζίνο, διάρκειας 2 ωρών! Οι δαιμόνιοι εκεί στον ΣΚΑΙ σκέφτηκαν ότι η Σάσα έτσι κι αλλιώς είχε συμβόλαιο το οποίο δεν μπορούσε να σπάσει, οπότε με ένα σμπάρο, δύο τριγώνια! Αμ δε! Η τσαμπουκαλού Σάσα τους γείωσε και με το παραπάνω!

«Δεν σας έκανα και με πετάξατε, και τώρα επειδή ξεμείνατε με ζητάτε ξανά; Ε, δε σφάξανε» φέρεται να είπε η Σάσα και έριξε τέτοια πόρτα που θα τη θυμούνται για πάντα στον ΣΚΑΙ! Ε ρε γλέντια....