Άντζελα Γκερέκου: Τα ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν! Δίπλα της ο Τόλης!

Φανερά ευτυχισμένη!

Άντζελα Γκερέκου: Τα ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν! Δίπλα της ο Τόλης!

Τα ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν για την Άντζελα Γκερέκου και δίπλα της ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της βήμα!

Πιο συγκεκριμένη, Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Ειδικότερα, ο κ. Θεοχάρης στη δήλωσή του αναφέρει: «Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη»

Άντζελα Γκερέκου: Η δημόσια στήριξη στην κόρη της στον αγώνα που δίνει!

Δημόσια στήριξε η Άντζελα Γκερέκου την κόρη της στον αγώνα που δίνει στις πανελλήνιες.

Μεταξύ άλλων παιδιών, και η Μαρία την οποία έχει αποκτήσει με τον Τόλη Βοσκόπουλο, δίνει "μάχη" για μια θέση στο πανεπιστήμιο.

Η ηθοποιός και πολιτικός Άντζελα Γκερέκου, δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της δίνοντας ευχές για καλή επιτυχία στην ίδια αλλά και σε όλα τα παιδιά που δοκιμάζονται!

«7.30 το πρωί. Φεύγουμε απο το σπίτι για να πάμε στο Σχολείο που η Μαρία όπως και τόσα άλλα παιδιά πήραν την γενναία απόφαση να δώσουν Πανελλήνιες! Καλή αρχή και καλή επιτυχία στα παιδιά μας! Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα είναι ήδη νικήτες» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

Άντζελα Γκερέκου κόρη

Άντζελα Γκερέκου: Οικογενειακές στιγμές ξεκούρασης! Δείτε την μητέρα και τον αδερφό της!

Η Άντζελα Γκερέκου μοιράζεται στιγμές ξεκούρασης με την οικογένειά της καθώς μας συστήνει την μητέρα και τον αδερφό της!

Το περασμένο σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Κέρκυρα λόγω των εκλογικών της υποχρεώσεων. Την ίδια στιγμή άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά για να ξεκουραστεί και να νιώσει την οικογενειακή θαλπωρή.

Η Άντζελα Γκερέκου ως γνωστή fan του Instragram ανήρτησε μια φωτογραφία όπου βρίσκεται έξω από το πατρικό της σπίτι μαζί με την μητέρα της και τον αδερφό της.

Η λεζάντα της έγραφε:

«Ξεκλέβω πάντα λίγο χρόνο για να βρίσκομαι μαζί τους! #AngelaGerekou #mom #brother #family #love #homesweethome #backtobase #calm»

Δείτε την φωτογραφία:

Άντζελα Γκερέκου

Έχασε το σπίτι της η Γκερέκου! Βουτηγμένος στα χρέη και ο Τόλης Βοσκόπουλος

Xαστούκι έριξε το Πρωτοδικείο της Αθήνας στην Άντζελα Γκερέκου, η οπόια με αγωγή της διεκδικούσε περίπου 80.000 ευρώ από τον Δήμο Δημητσάνας και την Κοινότητα Ζάτουνας για διαμέρισμα στο Παλαιό Ψυχικό. Η πρώην βουλευτής και υφυπουργός Πολιτισμού είχε πλειοδοτήσει για την αγορά του ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό, όμως στη συνέχεια ζήτησε επιστροφή χρημάτων!

Αποκάλυψη βόμβα για το «My number one»! H Έλενα Παπαρίζου «άδειασε» τον Χρήστο Δάντη – Δείτε τι αποφάσισε το δικαστήριο…

Το ακίνητο προερχόταν από κληροδότημα και η σύζυγος του άρχοντα της νύχτας, προκειμένου να γίνει δεκτή η συμμετοχή της είχε καταβάλλει το 1/10 της αξίας του στη διακήρυξη ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς, όπως αναφερόταν στους όρους διακήρυξης. Όταν τελικά κέρδισε το ακίνητο, όφειλε σε 30 μέρες να υπογράψει για να καταβάλει το ποσό. Η διαχειριστική επιτροπή του κληροδοτήματος τήρησε στάση αναμονής για 14 μήνες, υπερβαίνοντας κατά πολύ το χρονικό περιθώριο του νόμου και προχώρησε τελικά τις διαδικασίες του επόμενου πλειοδότη.

Το δικαστήριο, όπως αναφέρει η Espresso απέρριψε την αγωγή της Γκερέκου και την αξίωσή της για επιστροφή του ποσού.

Επιπλέον τα μεγάλα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου, προκαλούν τεράστιο πρόβλημα στο διάσημο ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, με τις δικαστικές αποφάσεις – βατερλό για το ζεύγος, ο Τόλης Βοσκόπουλος πρέπει να πληρώσει 9.000 ευρώ από κοινόχρηστα, ενώ η Άντζελα Γκερέκου έχασε 83.000 ευρώ που είχε δώσει «χτυπώντας» την προσφορά για σπίτι στο Παλαιό Ψυχ