Γιώργος Καπουτζίδης: Με θέα την Ακρόπολη και την γυναίκα που τον στηρίζει πάντα!

Ο λόγος για την...

Γιώργος Καπουτζίδης: Με θέα την Ακρόπολη και την γυναίκα που τον στηρίζει πάντα!

Με θέα την Ακρόπολη και την γυναίκα που τον στηρίζει πάντα πόζαρε ο παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης ανήμερα των γενεθλίων του.

Χθες, έκλεισε τα 47 και το γιόρτασε παρέα με καλούς φίλους σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, μαζί του ήταν και το στήριγμα του, η Δέσποινα Βανδή με την οποία τους ενώνει μια φιλία πολλών χρόνων.

Η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους την χθεσινή τους βραδινή έξοδο και έγραψε μερικά τρυφερά λόγια στην λεζάντα της.

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα αυτή θα είναι μεγαλύτερη από εμάς! #acropolis Χρόνια σου πολλά αγόρι μου!!!Να είσαι γερός και να λάμπεις από ευτυχία πάντα όπως χθες βράδυ! Σ αγαπώ και το ξέρεις!«, έγραψε.

Η γυναίκα που στηρίζει τον Γιώργο Καπουτζίδη

Γιώργος Καπουτζίδης: Έριξε βόμβα! Με ποια ηθοποιό θα συνεργαστεί ξανά;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έριξε τη βόμβα, κάνοντας γνωστό με το ποια ηθοποιό θα συνεργαστεί ξανά!

Mας κράτησε πάντως σε αγωνία για το ποια ακριβώς θα είναι η συνεργασία!

Ο λόγος για την Έφη Παπαθεοδώρου, τη γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας Θεοπούλα από τη σειρά "Παρά Πέντε"!

Ο Καπουτζίδης ανέβασε το παρακάτω βίντεο στο instagram, αποκαλύπτοντας πως: «Ξανά μαζί με την κυρία Έφη! Γελάσαμε, θυμηθήκαμε, περάσαμε όμορφα και κάτι ετοιμάζουμε παρέα! Θα δείτε!». Έχετε δει την κούκλα αδερφή του;

Δείτε το!

Γιώργος Καπουτζίδης: Επανασύνδεση βόμβα μετά από 15 χρόνια! Ξανά μαζί με την...

Με ποια είναι ξανά μαζί από 15 χρόνια ο Γιώργος Καπουτζίδης; Μιλάμε για επανασύνδεση βόμβα!

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου, μια γυναίκα εισβάλλει ξανά στην ζωή του....

Ο λόγος για την Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία θα συνεργαστούν ξανά στη θεατρική παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί! Η παράσταση αφορά σε ανθρώπινες σχέσεις, θα παίζουν συνολικά 8 ηθοποιοί, ο τίτλος είναι «Ποιος θέλει να χωρίσει; Να σηκώσει το χέρι του!»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα θα κάνει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, ενώ θα δούμε ακόμα τους: Πάνος Νάτσης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Κουκουράκης, Μαριλού Κατσαφάδου. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ενθουσιασμένος με τη θεατρική του επιστροφή και για την ώρα φαίνεται πως έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα τηλεοπτικά.....

Η Κατιάνα Μπαλανίκα

Γιώργος Καπουτζίδης: "30 χρόνων ήμουν τότε, και την αγάπησα..."

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε μεταξύ άλλων για προσωπική ζωή και τι σημαίνει η Αίγινα για εκείνον.

Ασχολείσαι με πολλά πράγματα καθημερινά. Υπάρχει χρόνος για την προσωπική σου ζωή; Διαβάστε παρακάτω...


«Πάω γυμναστήριο, αυτό προλαβαίνω. Η προσωπική μου ζωή έχει μεταφερθεί στη δουλειά. Με τα παιδιά που με ντύνουν, με χτενίζουν, με βάφουν περνάμε πολλές, ώρες μαζί και γελάμε πολύ και αυτό είναι το ιδανικό για μένα. Να δουλεύεις με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, που τους εκτιμάς και σε εκτιμούν».

Η Αίγινα τι είναι για σένα;

«Αχ, η Αίγινα! Είναι η δεύτερη πατρίδα μου και το καταφύγιο μου. Δεν ξέρω πώς έγινε, ανεξήγητα. Δεν είχα πάει ποτέ μέχρι το 2002, 30 χρόνων ήμουν τότε, και την αγάπησα. Το σπίτι μπορεί να είναι γεμάτο φίλους και πολλή φασαρία, είναι όμως και ένα ησυχαστήριο».

«Survivor» & «Your face sounds familiar»

«Δεν έχω λόγο να το κάνω. Σε ριάλιτι επιβίωσης δεν θα πήγαινα, γιατί είμαι και λίγο φοβιτσιάρης σε θέματα υγείας. Σπυράκι θα έβγαζα και θα φώναζα γιατρό από το πανεπιστήμιο της Βοστόνης για να με δει. Σε σόου μεταμφιέσεων δεν θα πήγαινα γιατί δεν είναι για μένα. Αν έχεις μια δουλειά και είσαι ενεργός στην ΤV, δεν χρειάζεται να το κάνεις. Στα παιχνίδια αυτά πάνε συνήθως αξιόλογα άτομα που θέλουν να υπενθυμίσουν την παρουσία τους.'Υστερα από 10 χρόνια... Τώρα, αν έχω καιρό να δουλέψω, είμαι στην Αίγινα και κάνω μπάνια. Σε 10 χρόνια να το κάνω, τώρα δεν προλαβαίνω», λέει στο "Τηλέραμα"!