Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Σεισμός» στο παλάτι! Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε επανάσταση απέναντι στην Ελισάβετ!

Την έγραψε και η Ελισάβετ έγινε έξαλλη!

«Σεισμός» στο παλάτι! Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε επανάσταση απέναντι στην Ελισάβετ!
News 02.08.2019 12:20

«Σεισμός» ξέσπασε στο παλάτι, αφού η Μέγκαν Μαρκλ έκανε επανάσταση απέναντι στην Ελισάβετ! Όπως καταλαβαίνετε, η Ελισάβετ δεν το άφησε έτσι....

Μετά το εγχείρημα της ως guest editor της Βρετανικής Vogue, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να απλώσει τα... παραγάδια της και στο κομμάτι της δημιουργίας ρούχων.


Είναι επίσημο ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα δούμε τη σειρά ρούχων με την υπογραφή της, τα έσοδα της οποίας θα δώσουν στο οργανισμό “SmartWorks”.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σκάνδαλο στο παλάτι με την κληρονομιά της! Η κρυφή της επιθυμία για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Πρόκειται για έναν οργανισμό που βοηθά άνεργες και άστεγες γυναίκες να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, βρίσκοντας τους δουλειά και επιμορφώνοντας τες. Θα συνεργαστεί, μάλιστα, με γνωστά brands αλλά και με τη φίλη της σχεδιάστρια Mischa Nonoo! Σε κάθε περίπτωση, η Ελισάβετ δεν το εγκρίνει και ο Χάρι είναι στην μέση! Ρουτίνα βασιλική σα να λέμε...

«Σεισμός» στο παλάτι! Η επίθεση που δέχτηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι!

«Σεισμός» έγινε στο παλάτι! Η επίθεση που δέχτηκε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι!

Επίθεση δίχως έλεος δέχεται το πριγκιπικό ζευγάρι!

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής «Good Morning Britain», Piers Morgan, συνήθισε να κριτικάρει το ζευγάρι των βασιλικών μέσα από την εκπομπή του τώρα όμως «πυροβολεί» και μέσα από το Twitter.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«O Harry και η Meghan πρέπει να σταματήσουν τις ηλιθιότητες. Όλα αυτά τα ηλίθια παιχνίδια που παίζουν με τα media και την κοινή γνώμη. Γιατί να μην αποκαλύψουν τα ονόματα των νονών του Archie, δεν το καταλαβαίνω. Όταν θες τα κόστη του σπιτιού σου να πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών, τότε αποκαλύπτεις τέτοιου είδους πλήροφορίες. Αυτή είναι η συμφωνία».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τους έκανε επίθεση όμως. Δε πάει πολύς καιρός από τότε που εξέφρασε τη γνώμη ότι η δούκισσα του Σάσσεξ συμπεριφέρεται «λες και είναι η Κιμ Καρντάσιαν» και ότι η παρουσία της καμία σχέση δεν έχει με τους τύπους, αλλά και την ουσία, των μελών της Βασιλικής Οικογένειας.

Ο παρουσιαστής είπε ότι αισθάνεται ότι η Meghan είναι από τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τους άλλους μόλις πάρουν αυτό που θέλουν και μόλις κάποιος που θεωρούν πιο σημαντικό για τα συμφέροντά τους, μπει στη ζωή του, μετά από μία συζήτηση που είχε με τον πατέρα της!

Μέγκαν Μάρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: Βαφτίζεται το βασιλικό μωρό! Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο!

Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο! Η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, βαφτίζουν τον γιο τους! το βασιλικό μωρό είναι ήδη δύο μηνών!

Η βάφτιση, σύμφωνα με το αμερικανικό People, θα λάβει χώρα στις 6 Ιουλίου και οι καλεσμένοι θα είναι αυστηρά, "στενοί" συγγενείς! Σύμφωνα με πληροφορίες στην βάφτιση του μικρού Άρτσι θα παρευρεθούν μόλις 25 άτομα!

Η βάφτιση, σύμφωνα με το αμερικανικό People, θα λάβει χώρα στις 6 Ιουλίου και οι καλεσμένοι θα είναι αυστηρά, "στενοί" συγγενείς! Σύμφωνα με πληροφορίες στην βάφτιση του μικρού Άρτσι θα παρευρεθούν μόλις 25 άτομα!

Οι φωτογραφίες από αυτή την τόσο σημαντική ημέρα θα δημοσιευτούν στις 7 Ιουλίου!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Έξαλλοι οι Βρετανοί με το βασιλικό ζευγάρι! Βγήκε στη φόρα ότι...

Φούσκωσαν οι λογαριασμοί της Βασιλικής οικογένειας με τον ερχομό της Μέγκαν Μαρκλ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share