Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz!

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός!

Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz!

Γέννησε αγαπημένη ηθοποιός και εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz! Η νέα μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ύστερα από 9 μήνες αναμονής επιτέλους υποδέχτηκε το μωράκι της στον κόσμο!

Ο λόγος για την Ιωάννα Παππά! Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Πάντος έγιναν γονείς για πρώτη φορά σήμερα το πρωί (2/8). Ιωάννα Παππά: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα!

 Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz!

Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά της με τον άντρα της ζωής της.

Μάλιστα δύο ημέρες πριν η Ιωάννα Παππά έκανε δύο πολύ τρυφερές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

 Γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της Ελληνικής showbiz!

Πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη!

Ιωάννα Παππά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ύψωμα 731» απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την εγκυμονούσα Ιωάννα Παππά μαζί με την καλή της φίλη Θάλεια Ματίκα.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φράνκι και Τζόνι» διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Κωνσταντίνο Πάντο. Το ζευγάρι είναι τρία χρόνια μαζί. Διαβάστε παρακάτω...

Η βραδινή δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού είναι η πρώτη μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνηςτης από τα Μέσα. Η Παππά είχε μιλήσει για την πρώτη της εγκυμοσύνη στη Lifo, αποκαλύπτοντας πώς η δημοσίευση της είδησης έγινε χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και να το επιθυμεί:

«Ήθελα να πω ότι η δημοσίευση έγινε ερήμην μου. Δεν ήμουν σύμφωνη με το να μαθευτεί τόσο νωρίς. Για αυτό το λόγο κιόλας δεν έχω επεκταθεί και δεν έχω δώσει συνεντεύξεις, γιατί θεωρώ ότι είναι κάπως νωρίς να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μία εγκυμοσύνη τον πρώτο καιρό μπορεί να έχει κάποιες επιπλοκές. Οπότε αν δεν είμαι σίγουρη για το οτιδήποτε δεν μπορώ να το σχολιάσω παραπάνω.

Δεν έχω κάποια τάση να κρύβομαι ή να μην το παραδέχομαι δεν έχω τέτοια θέματα και ανησυχίες, ούτε φοβάμαι κάτι. Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση θεώρησα σωστό να μαθευτεί από μένα την ίδια όποτε θελήσω εγώ».

Ιωάννα Παππά: Έλυσε την σιωπή της! Απάντησε πρώτη φορά στις φήμες ότι έχει νευρική ανορεξία!

Στην εκπομπή του Μακεδονία tv, Όλα Καλά μίλησε η Ιωάννα Παππά, η οποία απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που την ήθελαν να πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η ηθοποιός έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σε όλα όσα ακούγονται τόσο καιρό για εκείνη!

«Εγώ ευτυχώς δεν βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Αλλά τώρα τι να σου πω; Αν κάποιος δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό και ασχολείται με το αν έχω αδυνατίσει, ή αν έχω παχύνει εντάξει. Τι να πω; Δεν ξέρω. Εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Γιατί όταν ξέρεις ότι δεν είσαι άρρωστος… Αλλά και πάλι αυτά τα πράγματα είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι για αυτούς που ασχολούνται. Γιατί αν κάποιος είναι άρρωστος και το σχολιάζεις, νομίζω ότι εκεί ξεπερνάς πια τα όρια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παππά.