Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση! Το πρόβλημα που "χτύπησε" την κόρη της!

Η δημόσια εξομολόγηση!

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση! Το πρόβλημα που

Δύσκολες ώρες περνάει η Άννα Βίσση. Το πρόβλημα που "χτύπησε" την κόρη της αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media με μια ανάρτηση.

Η Σοφία Καρβέλα συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προβληματισμούς αλλά και προβλήματα που κατά καιρούς που αντιμετωπίζει.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο με την Άννα Βίσση και τα παιδιά της και με ένα instastory εξομολογήθηκε τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού. Σπανίως βρίσκομαι σε διακοπές και θα έπρεπε να διασκεδάζω. Αλλά είναι δύσκολο για μένα να διασκεδάσω. Το θέμα είναι πως νιώθω τελείως ασήμαντη όσο δεν δουλεύω. Ξάπλωσα στο κρεβάτι πριν μισή ώρα και σκέφτηκα πόσο άχρηστη πράγματι είμαι και πόσο θέλω να χειρίζομαι τους ανθρώπους και οτιδήποτε σκέφτονται ή νιώθουν για εμένα. Και δε μπορώ. Και η αλήθεια είναι πως θέλω να το κάνω αυτό επειδή έχω προβλήματα και όχι επειδή με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Και μετά, χάρη στου ότι είμαι νηφάλια για λίγο, θυμήθηκα τι μου λένε και μου ξαναλένε να κάνω όταν τα πράγματα ‘’παίρνουν την κάτω βόλτα’’. Επαναλάβετε μετά από μένα: ‘’Άστο να περάσει, άστο να περάσει’’», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση! Το πρόβλημα που 'χτύπησε' την κόρη της

Άννα Βίσση: Έγινε "τέρας" για τα παιδιά της κόρης της!

Η Άννα Βίσση έγινε "τέρας" για τα παιδιά της κόρη της, Σοφίας Καρβέλα και δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια στο σπίτι. Τους έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Σοφία, πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να περάσει χρόνο με την οικογένεια της.

Η Άννα Βίσση περνάει μοναδικές στιγμές από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα η μοναχοκόρη της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να φοράει μάσκα και να παίζει με τα εγγόνια της,

undefined

Άννα Βίσση: Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Η εμφάνιση που δεν περιμέναμε!

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί περπάτησε στους δρόμους της Αυστραλίας η Άννα Βίσση, με μια εμφάνιση που δεν περιμέναμε με τίποτα.

Η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, ωστόσο με αυτή πάθαμε σοκ.

Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην πόλη Brisbane κάνοντας καθημερινές βόλτες σε γνωστά και άγνωστα σημεία της πόλης. Μαζί στο ταξίδι είναι η κολλητή της, Ανδριάνα, κάτι που η ίδια αποκάλυψε.

Η Άννα Βίσση το τελευταίο διάστημα έχει γίνει καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

undefined

undefined

Νίκος Καρβέλας: Με την Άννα Βίσση στο πλευρό του και μούτρα μέχρι το πάτωμα! Γιατί χαλάστηκε ο συνθέτης;

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας να είχε την Άννα Βίσση στο πλευρό του αλλά είχε και μούτρα μέχρι το πάτωμα! Ντοκουμέντο με τον λόγο που χαλάστηκε ο συνθέτης μόνο στο Youweekly.gr!

Oι δυο τους, βρέθηκαν στην Κηφισιά και η Άννα Βίσση έκλεψε την παράσταση με το στιλ της! Το τζάκετ της, που κοστίζει 398 ευρώ και είναι της εταιρίας perfecto αλλά και τα απίστευτα παπούτσια της έγιναν η αιτία του πανικού!

Μόλις ο Νίκος Καρβέλας κατάλαβε ότι υπάρχει κάμερα γύρω τους, κατέβασε μούτρα μέχρι και πάτωμα αφού η αλήθεια είναι πως δεν αγαπά ιδιαίτερα τα φλας των φωτογράφων..... Άλλωστε πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές και η διάθεσή του δεν είναι και η καλύτερη!

Δείτε αποκλειστικά τις φωτογραφίες και καρέ καρέ τα μούτρα του:

Νίκος Καρβέλας: Τα νεύρα σε βόλτα με την Άννα Βίσση! Κόντεψε να πετάξει τα ψώνια στους φωτογράφους!

Νίκος Καρβέλας: Τα νεύρα σε βόλτα με την Άννα Βίσση! Κόντεψε να πετάξει τα ψώνια στους φωτογράφους!

Νίκος Καρβέλας: Τα νεύρα σε βόλτα με την Άννα Βίσση! Κόντεψε να πετάξει τα ψώνια στους φωτογράφους!

Νίκος Καρβέλας: Τα νεύρα σε βόλτα με την Άννα Βίσση! Κόντεψε να πετάξει τα ψώνια στους φωτογράφους!

Νίκος Καρβέλας: Τα νεύρα σε βόλτα με την Άννα Βίσση! Κόντεψε να πετάξει τα ψώνια στους φωτογράφους!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr "μαρτυρούν" τα νεύρα που είχε ο Νίκος Καρβέλας σε βόλτα του με την Άννα Βίσση! Κόντεψε να πετάξει τα ψώνια στους φωτογράφους!

Το έχουν πει, το έχουν τραγουδήσει και το αποδεικνύουν έμπρακτα για τέσσερις και πλέον δεκαετίες. Μια σχέση ζωής δένει την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, έστω κι αν κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι από τη μέρα που συνάντησαν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν από μια συνεργασία το 1974, στον πρώτο δίσκο του πρωτοεμφανιζόμενου τότε μουσικοσυνθέτη, που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και κορυφώθηκε με τον γάμο τους το 1983, όταν τους πάντρεψε μάλιστα ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρος Κυπριανού.

Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε η κόρη τους Σοφία, ενώ παρ' ότι χώρισαν ουσιαστικά το 1992, επισφραγίζοντας τη σχέση τους κυκλοφόρησαν από κοινού τον δίσκο «Εμείς» με το ομώνυμο τραγούδι που ίσως τους έχει σημαδέψει μέχρι σήμερα και λέει «εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε, εμείς μια ζωή θα αγαπιόμαστε»... Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να αποκαλύπτει έναν κατ' ιδίαν διάλογο που είχε το ζευγάρι όταν ο Νίκος Καρβέλας τής είπε «θέλω να χωρίσουμε, γιατί δεν έχω σεξουαλική διάθεση για σένα».

Η απάντηση βέβαια της τραγουδίστριας σε συνέντευξή της ήταν πως «αν κάναμε σεξ με τον Νίκο, δεν θα είχε αλλάξει τίποτα», δείχνοντας πως οι λόγοι ήταν πιο σύνθετοι... Έκτοτε και οι δύο έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο διατηρούν μια πολύ φιλική σχέση και συνεργάζονται κατά καιρούς, δείχνοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους οποιαδήποτε ενδεχόμενη πίκρα από τον πρώτο καιρό του χωρισμού.

Η μεν Άννα Βίσση παραμένει σταρ κι έκανε θραύση μέχρι πρόσφατα με τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού, ο δε Νίκος Καρβέλας παραμένει ροκ τύπος, αναλλοίωτος στον χρόνο και συνεχίζει να δημιουργεί. Το στυλ τους βέβαια είναι απόλυτα ταιριαστό όσο και ανατρεπτικό, όπως φαίνεται ακόμα και σε ανύποπτες στιγμές στην καθημερινότητά τους, με πιο πρόσφατη εκείνη της περασμένης εβδομάδας στους δρόμους της Κηφισιάς, όταν ο φακός του Youweekly.gr τούς συνάντησε σε μια έξοδο με... λίγη ένταση παραπάνω καθώς όπως είναι ολοφάνερο στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται αρκετά ενοχλημένους με τους παπαράτσι ενώ η Άννα Βίσση βρίσκεται σε μια φάση αμηχανίας καθώς προσπαθεί να κοντρολάρει όλη την κατάσταση...

Νίκος Καρβέλας: Η απαράδεκτη κίνηση που μας άφησε άφωνους!

Η αλήθεια είναι ότι μας άφησε άφωνους η κίνηση του Νίκου Καρβέλα!

Για ποιο πράγμα μιλάμε; Μα φυσικά για την κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια, στην οποία και δεν βρέθηκε ο συνθέτης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Τις τελευταίες ημέρες, η Αννίτα Πάνια περνάει δύσκολες στιγμές, αφού έχασε τον πατέρα της, μετά από μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Πέμπτης (02/05), βρέθηκε στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας όπου λίγο μετά τις 4 το απόγευμα έγινε η κηδεία του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας, βρέθηκαν οι αγαπημένοι της φίλοι, τους οποίους και ευχαρίστησε μέσα από την εκπομπή της, ενώ αυτό που πραγματικά συζητήθηκε ήταν το γεγονός, ότι ο πρώην σύζυγός της Νίκος Καρβέλας δε βρέθηκε στο πλευρό της και στην κηδεία του πρώην πεθερού της.

Τι συνέβη και δεν βρέθηκε; Ίσως ο Νίκος Καρβέλας να είχε το παιδί τους, τον Ανδρέα και γι αυτό να μη "στάθηκε" δίπλα στην Αννίτα Πάνια.