Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Ανατριχιαστικό!

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Η δημοσίευσε που έκανε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη και ράγισε καρδιές!

Ο ξαφνικός χαμός του γνωστού και επιτυχημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη πριν από 3μιση χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο αδερφός του Τριαντάφυλλος ή αλλιώς Φύλιος μπορεί να έχει προχωρήσει την ζωή του κάνοντας την δίκη του οικογένεια, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ τον αδικοχαμένο αδερφό του.

Ο ίδιος εχθές (1/8) συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους με μια δημοσίευση του στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται η πλάτη ενός θαυμαστή του Παντελή, η οποία είναι γεμάτη με τατουάζ αφιερωμένα στον αδερφό του Παντελή. Παντελής Παντελίδης: Το «καρφί» της μητέρας του στον Αντώνη Ρέμο μετά τις δηλώσεις για τον θάνατό του!

Πρόκειται για στίχους από τραγούδια του τραγουδιστή, εικόνα του τραγουδιστή, το σύμβολο από τα εξώφυλλα των δίσκων του, μια εικόνα της Παναγίας και ένα τραπουλόχαρτο.

Η κίνηση αυτή, δηλαδή το να αναρτήσει αυτήν την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του ήταν αφιερωμένη εις μνήμην του αδερφού του.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα σχολίασε:

«Όλα είναι στο μυαλό άκου εμένα που σου λέω».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η κίνηση που έκανε εις μνήμην του αδερφού του Παντελή Παντελίδη!

Ξέσπασε ο αδερφός του Παντελίδη! «Δεν έχει ανάγκη κανέναν τραγουδιστή να λέει τα τραγούδια του από λύπηση»!

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη! Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν τραγουδιστή να λέει τα τραγούδια του από λύπηση»!

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το αδικοχαμένο αδερφό του, Παντελή Παντελίδη!

Συγκεκριμένα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα views που κάνουν στο youtube τα τραγούδια του καλλιτέχνη. Έχετε διαβάσει για την σπόντα την μητέρα του Παντελίδη στον Αντώνη Ρέμο;

Έγραψε συγκεκριμένα:

«500.000 χιλιάδες ακόλουθους στο κανάλι και πάνω από 500.000.000 προβολές!! Κατα τ’αλλα ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ δεν ακούγεται πλέον έτσι θέλουν να λένε κάποιοι τραγουδιστές και δεν παίζεται πλέον στα ραδιόφωνα !!!Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ είναι ο ΝΟΥΜΕΡΟ ένα καλλιτέχνης και δεν έχει ανάγκη κανέναν τραγουδιστή να λέει τα τραγούδια του από λύπηση !!Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ( ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ )και τραγουδιστές!!!! Και καλλιτέχνες υπάρχουν λίγοι !!!Συνεχίζουμε δυνατά και ταπεινά όπως μας δίδαξε ο 1ος!!!!#pq», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ξέσπασε ο αδερφός του Παντελίδη! «Δεν έχει ανάγκη κανέναν τραγουδιστή να λέει τα τραγούδια του από λύπηση»

Απάτη με θύμα την οικογένεια Παντελίδη! Οι φωτογραφίες που "έκλεψαν"!

Θύμα απάτης έπεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη! "Έκλεψαν" φωτογραφίες και προκάλεσαν σύγχυση!

Όλα έγιναν στο instagram όταν η Πωλίνα Φιλίππου, η σύζυγος του αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου κατάλαβε πως υπάρχει ένα ψεύτικο προφίλ με τις φωτογραφίες της!

Στο συγκεκριμένο προφίλ μάλιστα δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες από τον γάμο της και η ίδια με ανακοίνωσή της στο instagram ζήτησε να γίνει report! Δείτε το νεραϊδένιο δεύτερο νυφικό της!

«Σε ένα παράλληλο σύμπαν ξαναπαντρεύτηκα με άλλο όνομα για να μην πλήττουμε», έγραψε χαρακτηριστικά!

Δείτε την ανάρτηση

Απάτη με θύμα την οικογένεια Παντελίδη! Οι φωτογραφίες που

Πωλίνα Φιλίππου: Τρυφερές στιγμές με την νεογέννητη κορούλα της στην πισίνα!

Τρυφερές στιγμές με την νεογέννητη κορούλα της πέρασε η Πωλίνα Φιλίππου στην πισίνα. Η νέα μανούλα είναι πολύ ευτυχισμένη που την έχει στην αγκαλιά της.

Η ηθοποιός λίγο πριν το γάμο της με τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε μια από αυτές μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της.

Μαμά και κόρη πόζαραν στο φακό δίπλα στην πισίνα την ώρα που η Πωλίνα Φιλίππου της έδινε ένα μεγάλο φιλί.