Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Δε θα τον αναγνωρίσετε!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Αγνώριστος για τη νέα του ταινία ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον ρόλο του και τα γυρίσματα!

Όπως σας είχε κάνει γνωστό το Youweekly.gr ο γνωστός ως Ντάνος άρχισε γυρίσματα για την νέα κινηματογραφική ταινία του Μάρκου Σεφερλή.

Η ταινία θα έχει τίτλο «Χαλβάη 5-0» και ένας από τους πρωταγωνιστές της είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό Instagram του Μάρκου Σεφερλή.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα και συστήνοντας μας ουσιαστικά τον ήρωα που θα υποδυθεί.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Ιατροδικαστής Καρόζης. Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου) Καλή μας αρχή!».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αγνώριστος για τη νέα του ταινία! Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Έβγαλε" το πρόσωπο του! Βίντεο αποκάλυψη!

Έβγαλε το πρόσωπο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έχουμε βίντεο αποκάλυψη από την στιγμή. Το έκανε ο ίδιος γνωστό.

Ο ηθοποιός του «Τατουάζ» είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σε μια από αυτές τις στιγμές ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με ειδική ομάδα "έβγαλε" το πρόσωπο του σε ειδικό πηλό που χρησιμοποιούν σε ταινίες. Βέβαια, δεν έκανε γνωστό για πιο λόγο. Βέβαια, εμείς περιμένουμε να δούμε... Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει στο «Εζέλ»! Ο ρόλος κλειδί που θα απογειώσει το σήριαλ!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει στο «Εζέλ»! Ο ρόλος κλειδί που θα απογειώσει το σήριαλ!

Καμικάζι ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Ανέβηκε στη μηχανή και ξεκίνησε να γκαζώνει!

Ανέβηκε στη μηχανή και ξεκίνησε να γκαζώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο καμικάζι Ντάνος έκανε ένα χιουμοριστικό throw back από όταν βρισκόταν στην Αθήνα.

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε μια από αυτές τις στιγμές... μας πέταξε τα μάτια έξω.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ίδιο να έχει ανέβει στην μηχανή καλού του φίλου, γράφοντας στην λεζάντα «Έτσι δεν κάναμε μικροί ..; (το μηχανάκι σβηστό εννοείται)».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποιον γνωστό παρουσιαστή έχει σβήσει από το instagram; (Βίντεο)

Ποιον γνωστό παρουσιαστή έχει σβήσει από το instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Σταμάτησε να τον ακολουθεί!

Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον παρουσιαστή μέσω της εκπομπής τους!

Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλος ο οποίος αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του OPENtv, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν τον ακολουθεί πλέον στο instagram!

Συγκεκριμένα είπε: «Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, γιατί ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ακολουθεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Χθες, έκανα και εγώ ένα check, ούτε εμένα με ακολουθεί πλέον ο Γιώργος Αγγελόπουλος με ξε-ακολούθησε». Γιώργος Αγγελόπουλος: Έξαλλος on camera! Η απάντηση όλο νόημα!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνει flashback και αναπολεί! Το δημόσιο «ευχαριστώ»! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει ένα γρήγορο flashback και αναπολεί! Το δημόσιο «ευχαριστώ»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τον κόσμο μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το «Survivor».

Ο ίδιος έγινε γνωστός ως Ντάνος και σήμερα, καθώς είναι πολύ ενεργός στα social media, έκανε μια ιδιαίτερη δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από τη νίκη του στο Survivor, που του άλλαξε για πάντα και ριζικά τη ζωή, δημοσίευσε ένα βίντεο από τον τελικό του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, συνοδευόμενο από ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αξέχαστη μέρα… χάρη σε εσάς! Σας ευχαριστώ #throwback #2017 #final #twoyearsanniversary #danoslife», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια από τους followers και θαυμαστές του ήταν εκατοντάδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πασίγνωστη Ελληνίδα της showbiz δηλώνει: «Είμαι η μόνη γυναίκα που δε θα πήγαινε με τον Ντάνο!» (Βίντεο)

Δείτε τι δηλώνει πασίγνωστη Ελληνίδα της showbiz και μας πέφτει το σαγόνι! Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι η μόνη γυναίκα που δε θα πήγαινε με τον Ντάνο!».

Στην κάμερα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» ανέφερε ότι είναι η μόνη γυναίκα στην Ελλάδα που δεν θα πήγαινε ποτέ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά που βρέθηκε στα Mad Video Music Awards 2019.

Είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα:

«Να το δηλώσουμε αυτό. Ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: