Μαίρη Συνατσάκη: Μας εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του σπιτιού της! (Βίντεο)

Απίστευτο!

Μαίρη Συνατσάκη: Μας εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του σπιτιού της! (Βίντεο)

Η όμορφη Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει για πρώτη φορά και μας εντυπωσιάζει με το εσωτερικό του σπιτιού της!

Η γνωστή παρουσιάστρια όπως έχει κάνει γνωστό και η ίδια της αρέσουν πολύ οι αλλαγές, είτε είναι μικρές είτε είναι μεγάλες!

Μία μεγάλη αλλαγή ήταν αυτή που έκανε, λίγο πριν μπει το νέο έτος, όπου η παρουσιάστρια αποφάσισε να μετακομίσει και να αφήσει το διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της και τις προσωπικές της στιγμές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, καθώς και από το κανάλι της στο YouTube. Μαίρη Συνατσάκη: Είναι έγκυος; Το μήνυμα που γέμισε ερωτήματα!

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής 2 Αυγούστου θέλησε να μας παρουσιάσει τη ζωή του γάτου της, του Τίμου, και παρεμπιπτόντως μας έδειξε το εντυπωσιακό σαλόνι και το γραφείο της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαίρη Συνατσάκη: Πόζαρε πιο καυτή από ποτέ στη θάλασσα με μαύρο μπικίνι!

Με μαύρο μπικίνι πιο καυτή από ποτέ πόζαρε στη θάλασσα η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια διαθέτει άψογες αναλογίες και το κορμί της είναι απίστευτο.

Μπορεί να απέχει πλέον από την τηλεόραση, ωστόσο είναι ενεργή στα social media, ενώ διαθέτει και το δικό της κανάλι στο Youtube εδώ και αρκετά χρόνια.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο καυτές φωτογραφίες της από την παραλία. Η παρουσιάστρια ποζάρει αισθησιακά με ένα μαύρο μπικίνι, παίζει με το κύμα και την άμμο και είναι ότι πιο hot!

Η δίαιτα της Μαίρης Συνατσάκη: Το πρόγραμμα διατροφής που θα σου χαρίσει επίπεδη κοιλιά!

Μαίρη Συνατσάκη σώμα

Μαίρη Συνατσάκη σώμα

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

Η Μαίρη Συνατσάκη ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

Η όμορφη παρουσιάστρια προσέχει πολύ το σώμα της και ασχολείται αρκετά με την γυμναστική και το χορό!

Η ίδια έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά σώματα στην ελληνική showbiz.

Καθημερινά μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram!

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media της μας δείχνει την ρουτίνα της στην γυμναστική. Μαίρη Συνατσάκη: Αυτοτρολάρεται δημόσια! Δείτε πως είναι άβαφη!

Σήμερα (17/7) το πρωί η όμορφη Youtuber, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στο Instagram, όπου ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαύρο μαγιό και εντυπωσιάζει του πάντες με την κορμάρα της!

Φυσικά ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes να πέσουν βροχή!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

 Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με το σ3ξι μαύρο μπικίνι της και μας αφήνει άφωνους με την κορμάρα της!

Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε ευχαριστώ δημόσια στον πρώην σύντροφό της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Η όμορφη παρουσιάστρια και youtuber βρέθηκε στα βραβεία Mad Video Music Awards 2019και μίλησε στις κάμερες!

Ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστρια, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, το μεσημέρι της ίδια ημέρες αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στο Open, ότι ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία την ίδια χρονική περίοδο που είχε σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη.

Αυτή η δήλωσή στάθηκε αφορμή για μια σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους στην γοητευτική παρουσιάστρια με εκείνη να αποκαλύπτει:

«Δεν πρόλαβα σήμερα να δω τον Νίκο, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία όταν ήμασταν μαζί. Και εμένα με έχει βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες. Τον ευχαριστώ»

Mad Video Music Awards 2019: Με το ίδιο φόρεμα Οικονομάκου - Συνατσάκη! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Με το ίδιο φόρεμα έκαναν την είσοδο τους στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2019 η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη. Ποια όμως το φόρεσε καλύτερα.

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός επέλεξαν να φορέσουν το αγαπημένο τους φόρεμα με αφορμή το ξεκίνημα της συνεργασίας τους και να αποδείξουν πως το να φοράνε δυο κυρίες σε εκδήλωση το ίδιο σύνολο δεν είναι.. στιλιστικό λάθος.

Μια κοινή τους φωτογραφία δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε «Είδηση ΣΟΚ! Εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα στο κόκκινο χαλί! Τι ντροπη! Στυλιστικός εφιάλτης! Ή απλά σούπερ ενθουσιασμένες για την κοινή μας αρχή με το αγαπημένο μας φόρεμα».

Τα σχόλια λοιπόν δικά σας! Ποια λέτε ότι το φόρεσε καλύτερα;

Με το ίδιο φόρεμα Οικονομάκου - Συνατσάκη! Ποια το φόρεσε καλύτερα;