ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ YOUWEEKLY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ YOUWEEKLY

Από χθες το πρωί διάφορα διαδικτυακά μέσα αναπαράγουν τη διάδοση ότι έχει ασκηθεί εις βάρος της ιδιοκτήτριας της ιστοσελίδας μας εταιρείας και του νομίμου εκπροσώπου της αγωγή εκ μέρους της κ. Τζένης Μπαλατσινού. Η διάδοση συνοδεύεται από την αποσπασματική παράθεση ενός δικογράφου "αγωγής" με έμφαση στις γενικόλογες αιτιάσεις της τελευταίας περί προσβολής της ενάγουσας από δημοσιεύματα, ενώ κάποια Μέσα διανθίζουν τις σχετικές αναρτήσεις τους με κακόβουλα κι αυθαίρετα σχόλια και συνοδές παραπλανητικές "πληροφορίες".

Ωστόσο, η εν λόγω "αγωγή", υποτεθείσθω κατατεθείσα, δεν έχει καν επιδοθεί στους φερόμενους ως "εναγόμενους". Συνεπώς, αυτή δεν έχει καν ασκηθεί νομότυπα μέχρι σήμερα κι, ως εκ τούτου, αδυνατούμε να "απαντήσουμε" και να "αμυνθούμε" αναλόγως, ενώ έντονο προβληματισμό δημιουργούν οι αξιοκατάκριτες συνθήκες "διαρροής" της και η σκοπιμότητα που αυτή εξυπηρετεί. .

Κατόπιν τούτων , η ιστοσελίδα μας και οι συντελεστές της, αρνούμενοι κάθε εις βάρος μας αιτίαση, περί δήθεν σκοπούμενης προσβολής της κ. Μπαλατσινού, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας σε σχέση με την ως άνω αγωγή, εφόσον αυτή ασκηθεί, καθώς, επίσης, και για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας έναντι όσων καθοδηγούν και συμπράττουν στην προσβολή της φήμης, της πίστης και των εργασιών της επιχείρησής μας, επεξεργαζόμενοι δεδομένα που τηρούνται σε δικαστικά αρχεία, τα οποία δεν νομιμοποιούνται να κατέχουν.