Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του Alpha!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του Alpha!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της νέας σειράς του AlphaTv!

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ αγαπητή στην ελληνική showbiz. Ένα από τα στοιχεία που τη διακρίνουν είναι το χιούμορ της κι αυτό το αποδεικνύει διαρκώς.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media κι έτσι σήμερα το απόγευμα (3 Αυγούστου), η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου της έχουν περάσει… χειροπέδες. Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελός της!

Δεν συνέβη όμως κάτι κακό στην ίδια, αλλά στον ρόλο που υποδύεται στη νέα κωμική σειρά του ALPHA «Κρατάς μυστικό;».

Στην λεζάντα της φωτογραφίας επέλεξε να γράψει: «Κρατάς μυστικό #comingsoon #workinprogress #tvseries #alphatv #kratasmystiko#newseason #busted»

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Της πέρασαν χειροπέδες! Τι συνέβη;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ξεπέρασε τους φόβους της και..."πέταξε" η παρουσιάστρια!

Ξεπέρασε τους φόβους της και "πέταξε" η παρουσιάστρια. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου χαλαρώνει στις καλοκαιρινές της διακοπές και κάνει extreme sports.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράζεται μέσω social media, σχεδόν καθημερινά, διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Αναμφισβήτητα από τις φωτογραφίες της, έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz.

Αυτή τη φορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποφάσισε να δοκιμάσει flyboarding και μας έδειξε τις δυνατότητές της στο άθλημα μέσα από video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Φοβάσαι λίγο στην αρχή, αλλά απ την άλλη, αν φοβάσαι ότι θα πέσεις πώς θα πετάξεις?? #flyboarding #vacation #summer #greece», έγραψε στην λεζάντα της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ιπτάμενη» η παρουσιάστρια! Η βουτιά που έκοψε την ανάσα!

Η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε «ιπτάμενη» και δεν το κρύβει! Καρέ καρέ η βουτιά της που έκοψε την ανάσα!

H ίδια, απολαμβάνει το καλοκαίρι της χωρίς έγνοιες, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό με ποιο κανάλι έκλεισε για τη νέα σεζόν.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με άκρως χαλαρή διάθεση, στο οποίο και φαίνεται να βουτά από βράχο στα καταγάλανα νερά! «Κυριολεκτικά η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού Vacation mode : ON #finally #sea #summer #sun #greece» έγραψε στην λεζάντα και τα likes πήραν φωτιά!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το πρόβλημα υγείας που δεν έχει θεραπεία και έχει "χτυπήσει" δικό της άνθρωπο!

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει άνθρωπος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, με την ασθένεια μάλιστα να μην έχει θεραπεία!

Η αποκάλυψη που έγινε συγκλονίζει, καθώς δεν το γνώριζαν οι περισσότεροι.

Ο λόγος για την Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία είναι κολλητή φίλη της Ντορέττας Παπαπαδημητρίου!

Κατρίνα Τσάνταλη: Το πρόβλημα υγείας που δεν έχει θεραπεία!

Με ανάρτησή της στο instagram αναφέρθηκε για τη σπάνια πάθηση που αντιμετωπίζει και η οποία μέχρι τώρα δεν έχει θεραπεία!

Αναλυτικά το μήνυμά της: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μένα. Ολοκληρώνεται η διαδικασία μετάφρασης των δύο βιβλίων μου (Το Σοφάκι & ο Ντο • Το μικρό αγόρι & τα 4 αβγά) στο σύστημα Μπράιγ. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής, δεν είναι πάνω από 100 τα παιδιά στην Ελλάδα με θέματα όρασης.. Κι όμως δεν είναι και πολλά τα εξωσχολικά τους βιβλία & εγώ ήθελα πολύ να έχουν τα παραμύθια μου! Μάλιστα σε μορφή ... ουράνιου τόξου, σε περίπτωση που μπορούν να δούν έστω και λίγο... Ξέρω ακριβώς αυτόν τον φόβο για το σκοτάδι και καταλαβαίνω πως είναι σχεδόν αδύνατο να το καταλάβουν οι γύρω μας. Και καλύτερα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή, καθώς η μελαχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια που μου διαγνώστηκε 12 χρόνια πριν είναι στο ένα μου μάτι και σε εξαιρετικά σπάνια μορφή. Έχω χάσει μέρος της όρασης μου σε αυτό το μάτι και τα τελευταία λίγα χρόνια είναι σταθερή η κατάσταση. Μέχρι σήμερα, με την ισορροπία που γίνεται με το απολύτως υγιές μάτι μου και την συνεχή ιατρική παρακολούθηση, δεν έχω προβλήματα στην καθημερινότητά μου. Πολύ σημαντικό για μια ασθένεια που οδηγεί στην τύφλωση και δεν υπάρχει προς το παρόν θεραπεία. Αν έχετε ή ξέρετε παιδιά με θέματα όρασης, να τους κάνετε από εμένα μια μεγάλη αγκαλιά. Εύχομαι να έχουν πίστη και ελπίδα. Γίνονται άλματα εξέλιξης στην ιατρική. Υπομονή & θετική σκέψη!

Ευχαριστώ την Πανελλήνια Ένωση Τυφλών (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και καθηγητή Βυζαντινής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ κ. Αντώνη Παναγιώτου , που με βοήθησε όσο κανείς για να οργανώσουμε αυτή την.. αγκαλιά στα ειδικά δημοτικά σχολεία παιδιών με θέματα όρασης σε όλη την Ελλάδα! Τα βιβλία θα δωθούν αποκλειστικά από την Ένωση, και τα χρήματα από τις πωλήσεις θα παραμείνουν εξ´ολοκλήρου στο ταμείο της Ένωσης. Ευχαριστώ την δικηγόρο και κουμπάρα μου @natalyyian που με στηρίζει σε όλες μου τις ενέργειες και τον @dedes_konstantinos , γιατί αυτή η τόσο σημαντική για μένα ιδέα γεννήθηκε μετά από κουβεντούλα μαζί του! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, Σεπτέμβρη θα είμαστε πανέτοιμοι!».

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει για τον όγκο που έχει στο κρανίο! (Βίντεο)

Κατρίνα Τσάνταλη: Το πρόβλημα υγείας που δεν έχει θεραπεία!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα συγκινητικά λόγια για τη μαμά της! «Θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι πάντα εκεί»!

Συγκινητικά λόγια για τη μαμά της έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, λέγοντας πως θεωρούμε δεδομένο πω θα είναι πάντα εκεί.

Η παρουσιάστρια, έδειξε πόσο μεγάλη αδυναμία της έχει, αφού είναι εκεί για να την στηρίζει σε κάθε δυσκολία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία τους να ποζάρουν αγκαλιά, και έγραψε στη λεζάντα της:

«Να φροντίζεις, να αγαπάς την μαμά σου και να της το δείχνεις ,γιατί πέφτουμε όλοι στην παγίδα του να θεωρούμε δεδομένο ,ότι η μαμά μας είναι άτρωτη και θα είναι πάντα εκεί. Μανούλα μου! Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω! Σ´αγαπώ!».

undefined

Άλεξ Φρανζολίνι: Χώρισε από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, παντρεύτηκε και έγινε μπαμπάς!

Ο Άλεξ Φρανζολίνι μετά τον χωρισμό του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου παντρεύτηκε και έγινε μπαμπάς!

Η σχέση τους είχε διαρκέσει περίπου δύο χρόνια!

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ντορέττα Παπαδημητρίου ο interior designer, Άλεξ Φρανζολίνι, παντρεύτηκε και έγινε πατέρας!

Η σύζυγός του Νάνσυ Σπαθή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, με το ζευγάρι να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές στο instagram!

Άλεξ Φρανζολίνι: Ο πρώην της Ντορέττας Παπαδημητρίου έγινε μπαμπάς!Άλεξ Φρανζολίνι: Ο πρώην της Ντορέττας Παπαδημητρίου έγινε μπαμπάς!Άλεξ Φρανζολίνι: Ο πρώην της Ντορέττας Παπαδημητρίου έγινε μπαμπάς!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πόζαρε με μαγιό και έφερε τον καύσωνα!

Με το μαγιό της πόζαρε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και έφερε τον καύσωνα!

Η παρουσιάστρια διαθέτει άψογες αναλογίες, και αυτό με καθημερινή γυμναστική.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της από την παραλία να είναι ξαπλωμένη σε αιώρα.

«Και για πες ..Πού είναι ο καλός καιρός? Έρχεται? #strangethings #waitforit #instamood», έγραψε στη λεζάντα της.

undefined

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας το μυστικό της Ντορέττας Παπαδημητρίου! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα η παρουσιάστρια;

Χαρμόσυνα είναι τα νέα και θα σας ανακοινώσω όλο όσα έμαθα μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Ντορέττα κρατάει τον τελευταίο μήνα ένα μυστικό που... θα αναταράξει την ελληνική showbiz!

Ποιο είναι αυτό;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

Πρόσωπο αρκετά κοντινό της μου αποκάλυψε πως το OPEN "φλερτάρει" άσχημα μαζί της για να την εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του!

Όπως όλα τα κανάλια, έτσι κι αυτό, προσπαθεί να ανανεώσει - δυναμώσει την ομάδα του εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ένα από τα πρόσωπα που θεωρούν οι ιθύνοντες πως θα "φέρει" κόσμο αλλά και έσοδα είναι η Ντόρεττα Παπαδημητρίου!

Για τι project την θέλουν;

Όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου, δεν της έχει γίνει πρόταση για κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το μόνο που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι την θέλουν αρκετά από το κανάλι!

Βέβαια, εμένα ένα πουλάκι μου σφύριξε πως... αν το OPEN πάρει τελικά τα δικαιώματα για τον "Πιο αδύναμο κρίκο", ο Νίκος Μουτσινάς, - που λέγεται πως θα το παρουσιάσει - θα έχει... "ανταγωνίστρια"!