Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Η κούκλα ηθοποιός δεν είναι μόνη!

Μελαχρινή και καλλονή!

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Η κούκλα ηθοποιός δεν είναι μόνη!

Ζευγάρι «βόμβα»... έσκασε στην ελληνική showbiz και η κούκλα ηθοποιός δεν είναι μόνη! Όσο για το σύντροφό της; Μιλάμε για άκρως γοητευτικό νεαρό!

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ», τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.

Όπως γράφει στο Secret των Παραπολιτικών ο Δημήτρης Μαυρίδης, ο Λάμπρος Λάζαρης και η Δανάη Παππά αν και δεν κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πριν από λίγες μέρες εθεάθησαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βρήκε τον έρωτα! Δείτε πρώτη φορά το νέο σύντροφό της!

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έκαναν τα ψώνια τους, ενώ φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Η ίδια δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με ανδρική συντροφιά και φυσικά τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στο ζευγάρι. Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι γύρω στα 30, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο, ενώ πέρυσι από το Aspro Seaside που διατηρεί στην Πάρο πέρασαν πολλά γνωστά ονόματα.

Ζευγάρι «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Η κούκλα ηθοποιός δεν είναι μόνη!

Ξανά μαζί πρώην ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Ξανά μαζί θα δούμε πρώην ζευγάρι της Ελληνικής showbiz. Αυτή την φορά όμως επί σκηνής, αφού θα συνεργαστούν για θεατρική παράσταση.

Υπήρξαν ζευγάρι πριν από περίπου δυόμισι δεκαετίες και θα τους δούμε μαζί και πάλι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον ερχόμενο θεατρικό χειμώνα.

Θα συμπρωταγωνιστήσουν στο έργο Lulu που θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου. Επανασύνδεση "φωτιά" στη ελληνική showbiz! Ξανά μαζί οι...

Ο λόγς για τον Αλέκο Συσσοβίτη και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που τους είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση πριν από 24 χρόνια στην ταινία Ελεύθερη Κατάδυση το 1995, όπου και άναψε η σπίθα του έρωτα τους.

Ξανά μαζί πρώην ζευγάρι της Ελληνικής showbiz

Επανασύνδεση-βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

Επανασύνδεση-βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz, κάτι που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς καθώς δεν το περίμεναν να συμβεί!

Μετά από 2,5 χρόνια αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όμως τα πράγματα άλλαξαν!

Επανασύνδεση-βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερού, οι οποίοι είχαν αποφασίσει να χωρίσουν έπειτα από 2,5χρόνια γάμου!

Έγινε ρόμπα! Η εμφάνιση της Τζένιφερ Άνιστον που την έκανε ρεζίλι δημοσίως-Δείτε γιατί!

Τώρα, όμως, ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε χέρι-χέρι και οι φήμες για επανασύνδεση έχουν φουντώσει για τα καλά!

Επανασύνδεση-βόμβα για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

Μυστικός γάμος στην Ελληνική showbiz! Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Μυστικό γάμος είχαμε στην Ελληνική showbiz και η αποκάλυψη στο Instagram με φωτογραφία μέσα από την εκκλησία την ώρα του μυστηρίου.

Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 27 Ιουλίου. Κουμπάροι του ζευγαριού, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Μυστικός γάμος στην Ελληνικής showbiz! Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Ο λόγος για την Βιολέτα Κοντοδαίμων και τον Dj PaCo. Η Βιολέτα, είναι η ηθοποιός και θα συμπρωταγωνιστεί με τον Άνθιμο Ανανιάδη στην ταινία The Greek Job και ο DJ PaCo είναι συνθέτης αλλά και ο παραγωγός της επιτυχίας του «Mama» του Sin Boy.

Μυστικός γάμος στην Ελληνικής showbiz! Φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Έναν γάμο έκπληξη έχουμε στην showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης και η είδηση για το χαρμόσυνο γεγονός έσκασε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με gossip περιοδικά το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να προστατεύσει την σχέση του.

Ωστόσο, άτομο από το στενό του κύκλο επιβεβαίωσε στο «US Weekly» ότι ο 44χρονος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη συμπρωταγωνίστρια του και εκείνη δέχτηκε.

Ο λόγος για τον Joaquin Phoenix και την Rooney Mara οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 2013 «Her», όμως η φωτιά του έρωτα τους για να κάνει την αρχή της σχέσης τους, άναψε τρία χρόνια αργότερα, ενώ γύριζαν την ταινία «Mary Magdalene».

Μάλιστα, ακόμη ένας γάμος είναι προ των πυλών! Η πρόταση γάμου έγινε και δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος έκπληξη στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Μόλις έσκασε: Γάμος-βόμβα στην ελληνική showbiz! Υπάρχει και μωρό!

Γάμος-βόμβα έσκασε μόλις τώρα στην ελληνικό showbiz, καθώς το ζευγάρι συνδέει και ένα μωρό!

Η εγκυμονούσα κρατάει πάντως τέλεια σιλουέτα, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στον έβδομο μήνα!

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη και τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδριώτη!

Σύμφωνα με το Secret το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο μέσα στο καλοκαίρι και σε στενό κύκλο, δίχως να έχει αποφασιστεί το μέρος!

Μόλις έσκασε: Γάμος-βόμβα στην ελληνική showbiz! Υπάρχει και μωρό! Διαγραφή Η εγγραφή αποθηκεύτηκε.