Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Το party υπερπαραγωγή για την 4 ετών κόρη τους!

Χαρούμενες στιγμές για το ζευγάρι!

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Το party υπερπαραγωγή για την 4 ετών κόρη τους!

Ένα party υπερπαραγωγή για την κόρη τους διοργάνωσαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Το ζευγάρι έζησε χαρούμενες στιγμές.

Η μικρούλα έγινε τεσσάρων ετών και το γιόρτασε με μία εντυπωσιακή τούρτα με το αγαπημένο της παιδικό της τηλεόρασης.

Μάλιστα η Ολυμπία Χοψονίδου, θέλησε να κάνει πιο ξεχωριστή αυτή την ημέρα και ζωγράφισε με κεφαλαία γράμματα στον τοίχο «Χρόνια πολλά Αιμιλάκι μας».

Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του!

Τα πέντε παιδιά, της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη είναι και η προτεραιότητα τους, αφού η οικογένεια τους είναι πάνω από όλα.

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης γενέθλια κόρης

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης γενέθλια κόρης

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλη: Αυτό που δεν σταματάνε να κάνουν ούτε στις διακοπές τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης περνάνε στιγμές χαλάρωσης, ωστόσο υπάρχει κάτι που δεν σταματάνε να κάνουν κάτι ούτε στις διακοπές τους.

Το ζευγάρι δεν χαλάει το πρόγραμμα του και η Ολυμπία μας έδειξε τι κάνουν!

Σε καλοκαιρινές διακοπές βρίσκεται η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, με την πανέμορφη σύζυγο του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού να μοιράζεται με τους followers στο instagram τις στιγμές!

Οι φωτογραφίες από τους Λειψούς είναι εντυπωσιακές, με τα καταγάλανα νερά που θυμίζουν εξωτικό νησί!

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα το ζευγάρι!

Πάντως, το ζευγάρι αν και σε διακοπές δεν σταματάει να γυμνάζεται! Μεταξύ των καλοκαιρινών φωτογραφιών, η Ολυμπία μας έδειξε και στιγμές από το γυμναστήριο με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει διάδρομο!

Δείτε τις φωτογραφίες

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλη: Αυτό που δεν σταματάνε να κάνουν ούτε στις διακοπές τους!Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλη: Αυτό που δεν σταματάνε να κάνουν ούτε στις διακοπές τους!Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλη: Αυτό που δεν σταματάνε να κάνουν ούτε στις διακοπές τους!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία που δεν περιμέναμε ότι θα ανέβαζε με τον Σπανούλη!

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία με τον Βασίλη Σπανούλη, που δεν περιμέναμε!

Τελικά είναι παντού μαζί και αχώριστοι!

Η Ολυμπία, λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία από το γυμναστήριο όπου ο Βασίλης Σπανούλης γυμνάζεται μαζί με τον Γιάννη Αγραβάνη και τον Νίκο Ζήση!

Οι τρεις μπασκετμπολίστες ρίχνουν... κιλά ιδρώτα στους διαδρόμους, στους οποίους έχουν κάνει κατάληψη και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει η Ολυμπία!

Ολυμπία Χοψονίδου: Η φωτογραφία που δεν περιμέναμε ότι θα ανέβαζε με τον Σπανούλη!

Βασίλης Σπανούλης: Συγκινεί η εικόνα του στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του!

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από την εξόρμηση τους στην παραλία με την Χοψονίδου!

Το πρωτάθλημα του μπάσκετ τελείωσε και ο εξολοθρευτής Βασίλης, όπως τον φωνάζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αποφάσισε με τη σύζυγό του Ολυμπία πως ήρθε η ώρα να χαλαρώσουν απ' όλα και να ξεκινήσουν τις διακοπές τους μαζί με τα πέντε τους παιδιά.

Το να μετακινηθεί μια επταμελής οικογένεια σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά η πάντα οργανωτική Ολυμπία με την παροιμιώδη ψυχραιμία της κατάφερε να τους βάλει όλους σε τάξη και να αναχωρήσουν πανέτοιμοι για την αγαπημένη τους Μύκονο.

Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του!

Ο Βασίλης μπορεί να θριαμβεύει στα παρκέ του μπάσκετ, αλλά στο σπίτι αρχηγός είναι η σύζυγός του. Το καλοκαιρινό τους ορμητήριο στήθηκε στο Καλό Λιβάδι και με τα τρία μεγαλύτερα αγόρια του, τον Θανάση −ο οποίος κληρονόμησε το ταλέντο του στο μπάσκετ−, τον Βασίλη και τον Δημήτρη, έπαιξαν για αρκετή ώρα στην παραλία αλλά και μέσα στη θάλασσα. Την προσοχή της πάντως η μαμά της οικογένειας την είχε στραμμένη και στα δύο μικρότερα κορίτσια τους, την τετράχρονη Αιμιλία και τη μόλις δύο χρόνων Αναστασία, που χρειάστηκαν αρκετές φορές τη φροντίδα της.

Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του!

Το πρώην μοντέλο, φυσικά, εξέπληξε τους πάντες με το αψεγάδιαστο σώμα του μετά από πέντε εγκυμοσύνες! Το πρόγραμμα μετά την παραλία συνεχίστηκε με φαγητό και το απόγευμα με βόλτες στη Χώρα του νησιού, ενώ τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουν τις διακοπές τους και θα αναχωρήσουν και για άλλο νησί των Κυκλάδων, αυτή τη φορά έχοντας στην παρέα τους και την οικογένεια του επίσης παίκτη του μπάσκετ Νίκου Ζήση με τον οποίο είναι και κουμπάροι, αφού ο Βασίλης Σπανούλης έχει βαφτίσει τον γιο του.

Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του!

Γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους!

Βασίλης Σπανούλης: Το τατουάζ στην καρδιά για τα παιδιά του!

Η γνωριμία τους έγινε πριν από 12 χρόνια στη Μύκονο και, όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Στις 24 Ιουνίου το ζευγάρι γιόρτασε και την όγδοη επέτειο του θρησκευτικού του γάμου, παρά το γεγονός πως ήταν ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 2009. Η Ολυμπία, σε μια σπάνια συνέντευξή της, προσδιόρισε τα στοιχεία που τη γοητεύουν στον άντρα της και αυτά είναι ο δυναμισμός αλλά και η ταπεινότητά του, ενώ ο Βασίλης με το γνωστό του χιούμορ, μετά την απόκτηση του πέμπτου τους παιδιού όταν ρωτήθηκε αν θα μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους απάντησε «εγώ είμαι καλυμμένος με τα πέντε παιδιά. Ο Ολυμπία δεν ξέρω. Την ακουμπάς και πιάνει παιδί!».